Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzucholek

Ból brzucha w ciąży - proszę opiszcie go...

Polecane posty

Gość Brzucholek

Mam pytanie jak was boli ten brzuch - czy tak jak na okres, czy może bardziej jak na rewolucję żołądkową. Co was boli brzuch, jajniki czy może jeszcze coś innego? Kuje was jajnik? A może odczuwacie poprostu to, że te jajniki tam są? A wzdęcia? Proszę odpowiedzcie bo martwię się tym bólem... Boli was ciągle czy czasem. Aha to początek ciąży 3tydz

mnie bolalo dokladnie tak jakbym za chwilke miala dostac okres, takie skurcze i gdybym nie wiedziala wtedy ze jestem w ciazy to pomyslalabym ze zaraz go dostane trwalo to pare sekund czasami pare minut i przechodzilo,zadnych sensacji zoladkowych, no chyba ze mdlosci ktore tez mialam na poczatku ciazy wez no-spe jezeli te bole b Ci dokuczaja

Gość Brzucholek
Dziękuje... ja te bóle przeżyje tylko martwi mnie trochę, że tak dziwnie mnie boli. Bo ja nie czuje takich typowych bóli okresowych tylko mocno odczuwam jajniki, mam wzdęcia okropne i taki ból jakby mnie "kręcił" żołądek, tak nisko bardzo mnie boli. Do lekarza mam dopiero za 3tyg...

Gość kulkaaaaaa
Nie przejmuj sie,ja miałam dokładnie jak opisujesz.Co nie znaczy że nie masz o tym powiedziec lekarzowi.Ja powiedziałam mojemu i stwierdził ciąże pozamaciczną,zmieniłam lekarza i od 4 miesięcy jestem mamuśką!Głowa do góry.Tylko radzę się wybrac do dwóch lekarzy,na początku ciąży.

Gość Brzucholek
POcieszyłaś mnie :) Dziękuje!

Gość kulkaaaaaa
Trzymaj się:-)

Gość Up123
UP

Boli boli wlasnie tak niewiadomo jak. Ja nie polecam no-spy, a raczej moj lekarz za czesto.