Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PENIA

sZKODA MI KSIĘŻY JAK ONI WYTRZYMUJĄ BEZ SEKSU

Polecane posty

Gość prosze bardzo ......
skoro nie skladaja takich slubow , dlaczego trzeba sie zwyklym ludziom z tego spowiadac ?

oj - nie wiesz , co "oni tam robia" ! wiekszosc ludzi wie , co oni tam robia .

zreszta ... co mnie to obchodzi ? ja z nimi juz nie mam nic wspolnego.....

Gość ...........oj............
wiem co oni robią "tam" ale nie jestem pewna co oni robią tam :)

Gość a moze ktoras
Niektorzy jak widac,siedza pod lozkami ksiezy?Pytam sie tych ktorzy to robia?Natychmiast wychodzic !!! Zeby pisac,ze ksieza nie zyja bez seksu i w taki pewny sposob-nie widze innej mozliwosci jak tylko to,ze siedzicie niektorzy pod ich lozkami...Rownie dobrze ja moge teraz napisac:dlaczego autorka topiku wspolzyje z psem.Teraz mozemy rozwijac ten \"temat\" w podobny sposob jak \"temat\" ksiezy... Wlasnie tak niszcza ludzi \"polscy\" pismacy:klamliwa teza i pozniej rozpisywanie sie nad....czyms co nie istnieje i nigdy nie mialo miejsca... Prawda jest taka,ze bez seksu mozna zyc.Pytanie/zarzut jest zatem bezsensowne.Ponadto celibat ksiezy ma swoj konkretny sens.

"tam"? bzykają co podleci tam? nie jestem pewna :D

Gość od bzykania mają zakonnice

Gość ZakonniceOdBzykaniaMająGromnic
e

kto żyje bez seksu jest chyba zboczony,seks jest potrzebą organizmu i niema na niego siły

nie no, zdarzają się osobniki z obniżonym libido do granic możliwośći

do \"a moze ktoras\" nie pluj tak jadem ludzie nie wymyslili tego sobie, a to ze ksieza korzystaja z uslug prostytutek hm takie wiesci szybko sie roznosza i nie trzeba byc materacem zeby to wiedziec, a moze Ty wspolzyjesz ze swoim psem?skoro to sugerujesz;/ mam znajomego ktory pracowal u ksiezy w bardzo znanym klasztorze w PL i to co sie tam dzialo chlanie i bzykanie i to dosyc czesto

że co???? bez seksu mozna zyc/? no nie :D nie uduchawiajmy juz sie tak mamy w sobie wiele ze zwierzat;] a kto jak kto ale nasi kochani panowie to bez seksu dlugo nie wytrzymuja

Gość a moze ktoras
ariane84-nie myl kpienia z plucia jadem,to po pierwsze.Po drugie-widzialas jak ksiadz korzystal z uslug prostytutki na wlasne oczy?Bo ja,czy ktokolwiek inny moze pisac takie oskarzenia,ale czy twoim zdaniem prawdziwe?

oj ja znam jeden przypadek który idealnie nadawałby się na porządnego księdza;) Nic go absolutnie nie ruszało, dziewczyna mogłaby stanąć przed nim w najsexowniejszej bieliźnie świata a on rzuciłby jej z oburzeniem "ubierz się bo zmarzniesz"

w każdej plotce jest ziarenko prawdy a o ziarenkach mojego proboszcza pisałam wyżej

o topiku "sex z ksiedzem" nie wspomnę

do A moze któraś z twoich wypowiedzi wynika,że żyjesz bez seksu ale to nie grzech ale wstyd

Gość a moze ktoras
Ariane84-nie pochlebiaj sobie.Powtarzam -mozna zyc bez seksu i wiem co mowie.Nie wypowiadaj sie za nas,OK?

jaki wstyd? to juz pzesada:O

Gość a moze ktoras
Penia-slyszalas cos moze o czystosci?

a moze ktoras, no coz teraz juz wiem kim jestes mezczyzna i zapewne ksiedzem, nie wypowiadam sie za wszystkich mezczyzn, pisze tylko to co zaobserwowalam, i to ze Ty taki jestes nie znaczy ze wszyscy mezczyzni tacy sa

a moze ktoras>>> żyjesz w celibacie?

Gość a moze ktoras
zyje w czystosci----z wlasnego wyboru

z góry przepraszam ale ciezko mi w to uwierzyc abys zyl z wlasnego wyboru, moze zostales skrzywdzony watpie abys zyl tak bez powodu, bez powodu nie wyrzeka sie z takiej przyjemnosci:)

"zyje w czystosci----z wlasnego wyboru" OK Twój wybór, szanuje go. Idąc Twoim tokiem rozumowania dochodzę do wniosku że Ty też nie powiniennaś/eś mówić że wszyscy księżą żyją w celibacie bo w końcu nie jesteś ich materacem.

Gość a moze ktoras
ja nikogo nie oskarzam,a wiec porownanie jest niezbyt udane.Oskarzanie i nieoskarzanie nie sa rownoznaczne,a wiec to nie moj tok rozumowania.Jestem facetem.

Gość a moze ktoras
Znam kilka przypadkow oskarzania ksiezy o rozne rzeczy.Bylem przy nich bardzo blisko.Pozniej te oskarzenia okazywaly sie zwyklymi pomowieniami.Jestem pewien,ze podobnie jest z kobietami,ktore twierdza iz wspolzyly z ksiezmi.Zdecydowana wiekszosc z nich to czyste fantazjowanie.Nie mowie oczywiscie ze nie ma w ogole takich ksiezy,ale stanowia oni margines,a nie jakas regule.Ponadto to sprawa ich sumienia i oni za to beda odpowiadac.Niech zatem lepiej kazdy patrzy na siebie,na to co sam robi,bo nikt z nas nie ma prawa osadzac innych.