Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia1253

DZIEWCZYNY POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Martusia1253

Błagam was pomóżcie mi...mam kilka pytan i proszę nie nabijajcie się ze mnie :(. Bo...odbyłam stosunek z chłopakiem (to był mój pierwszy raz) i to było tak że on chyba nie włożył mi całego :/...ale i tak boje się że jestem w ciązy...:( czy to możliwe??? Nie znam się na tych dniach płodnych lub nie...ale byłam od wtedy niecałe 2 tyg przed okresem. A moje następnr pytanie odtyczy tego ...Czy jak chłopak dostanie 'wytrysk' to dalej może odbywać po tym stosunek...czy już nie nie??? Bo nawet nie wiem czy do tego doszło...:( a chciałabym się jego zapytać tylkoze...długa historia...poprostu go nie ma i nie mam z nim kontaktu...:( I jeszcze jedno...po ilu dnich można mieć jakiekolwiek objawy ciąży? Tak strasznie się boje....wiem że mogłam użyć prezerwatywy, ale tak wyszło...:( PROSZE POMÓZCIE!!!

po wyrysku penis faceta opada wiec nie moze dalej uprawiac seksu przez jakis czas 14 dni przed okresem to na 99% dni płodne, przed wytryskiem pojawia sie na penisie płyn ktory równiez zawiera plemniki wiec jak najbardziej mozesz byc w ciązy najwczesniejsze objawy mozna miec po 2 tyg jakis ból piersi, ale nie zawsze, zwykle objawy ma sie poźniej teraz juz nic nie zrobisz, jesli okres Ci sie bedzie spoźniał zrob test ciążowy, po takim czasie wynik powinien wyjsc wiarygodny

Gość Martusia1253
Moniak...ale czy może dojsc do zapłodnienia nawet wtedy jeśli on nie włożył mi całego ???

tak, wystarczy że plemniki (z wytrysku czy z płynu ejakulacyjnego) dostaną sie do pochwy, a w Twoim przypadku mogło sie tak stac

Gość przeleciał cie i teraz zniknął
czemu sie nie zabezpieczyłas ???

Gość Martusia1253
Poprostu tak wyszło...stało się to pod wpływem chwili...:( a zniknał na jakiś czas...ale wróci. Nie moge teraz się z nim skontaktować...

no własnie tak na marginiesie... chcesz zostac sama z ewentualnym dzieckiem? trzeba myslec zanim rozłozy sie nogi

Gość hako
albo chociaż dowiedziec się wcześniej jakie mogą byc tego konsekwencje...

Gość martusia1253
Wiem...błagam nie dołujcie mnie bardziej :( ale powiedzcie mi jaki procent jest tego że zajde w ciąże przez ten płyn co chłopakowi przed wytryskiem wypływa ;(;(

Nikt Ci tego nie powie.Szacuje się, że około 20% mężczyzn ma w preejakulacie plemniki.Do tego dodamy, że nie wiadomo jakie dni miałaś.Musisz czekać. Wykonaj test z porannego moczu w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość nowai22
ja mogę cie troche pocieszyc:-) po pierwsze moniak--------- nie zgadzam sie z tym ze "po wyrysku penis faceta opada wiec nie moze dalej uprawiac seksu przez jakis czas" np mojemu chłopakowi nie opada i można sie dalej kochać :-P to po prostu zależy od faceta po drugie ja ze swoim miskiem kochałam się przez 3 lata bez gumek-tylko stosunek prezrywany i w ciąży nie byłam i nie jestem. Zgadzam się z tym że wcześniej pojawia się płyn w którym są plamniki-ale to też nie regóła. Nie łam się jeśli do wytrysku nie doszło to może nie jesteś w ciąży. 3mam kciuki POWODZENIA

no mojemu tez nie opada w jednej sekundzie, dopiero pare minut (tak do 7 myśle) po wytrysku, ale jesli Twoj może dłuzej to jestem pod wrażeniem ;) myślałam że kazdemu za kilka chwil opada i potem dopiero po paru minutach znow jest w gotowości :P niech sobie troche odsapnie :)

Gość nowai22
no to sie myliłaś:-) mojemu "opada" po 2 wytrtskach z rzędu a nie po 7 minutach. No ale to od faceta zależy...:-P