Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexylady

Jak zrobić fryzurę Britney z teledysku Everytime???

Polecane posty

Gość sexylady

Ma też taką w "I'm slave 4 you" i tym z Madonną,w ogóle często miała takie włosy.Wie ktoś jak uzyskać taki efekt?Wydaje mi się że trzeba do tego użyć prostownicy,ale nie jestem pewna....I czy myślicie,że to będzie dobrze wyglądało na niezbyt gęstych włosach ciut za ramiona?Z góry dziękuję za odp :)

Gość sexylady
Naprawdę nikt nie wie???? :( :(

Gość jalbko-malina
wiem,o co ci chodiz, efekt tkaich troche 'sklejonych' wlosow ;) mnie sie udalo tkai uzyskac poprzez ' efekt morkych wlosow' shock waves, chyba wella ;p kosztuje ok 15 zl ,a wlosy pachna jak szalone ;)

Gość sexylady
ale jak to robiłaś?po prostu nałożyłaś na włosy i samo się tak fajnie ułożyło???

Gość lennnnna25
mam lepszy pomysl. zrob sobie aktualna fryzure Britney. to dopiero hicior. a i problemow z robieniem tej fryzurki nie ma. same zalety:)

Gość sexylady
hehe,przemyślę to :) :)

Gość andziaaaa_19
Myślę, że przede wszystkim powinnaś zadbać o to żeby włosy były puszyste i objętościowo było ich dużo. Najlepiej po umyciu wysusz włosy suszarką pochylając głowę w dół, potem jeśli masz cienkie, delikatne włosy możesz je lekko podtapirować u nasady. Po tym wszystkim zaakacentuj pojedyncze pasma woskiem, lekko spryskaj lakierem. Nie wiem czy wyjdzie idealnie jak fryzura Britney, ale warto spróbować:)