Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franek z budowy

Podajcie chociaz 1 pozytywna rzecz tego ze prezydent wprowadzil żałobe narodowa?

Polecane posty

Ariane84 to o Bogu i szatanie akurat nie było do Ciebie, tylko raczej do teologów, którzy sami trochę plączą się w zeznaniach - jedni mi mówią tak, inni inaczej, więc proszę o klarowne wyjaśnienie tej kwestii.

Gość franek z budowy
Wiecie co krytykujecie mnie ale ja jestem szczery i nie udaje ze komus wspolczuje tak zeby to ladnie wygladalo, Nie podoba mi sie w naszym kraju wlasnie takie podchodzenie do wszystkiego. U nas to wszyscy wspolczuja komus na odleglosc a za kilka dni juz nikt o ty nie bedzie pamietal. Po co komu takie wspolczucie? Jaka wartosc ma takie biadolenie jak ono nie przerodzi sie w zadna pomoc Ja uwazam ze nie nalezy wspolczuc tylko pomoc a takie wspolczucie to fajnie w TV wyglada jak ludzie swieczki pala itd. a tym ludziom jak i innym w podobnej sytuacji mozna pomoc. Wspolczuje to sie komus z bliskiego otoczenia, rodzinie przyjaciolom znajomym a nie kozdemu kto zginal bo ludzie gina codziennie tylko wszystkiego kamera nie pokazuje.

no coz franku masz troche racji mnie denerwuje to gdy najpierw naglasnia sie jakas afere, tragedie a pozniej wszystko ucicha i nikt juz o tym nie pamieta, racja pomagac trzeba zawsze ale to juz chyba zalezy od tego jakim jest sie czlowiekiem, ja jak widze czyjas tragedie to wspolczuje kazdemu i szczerze, taka juz jestem,z tą pomocą masz racje na odleglosc wspolczucie i pomoc a obok sa rowniez tragedie i ludzie nie angazuja sie w to

moim skromnymzdaniem powinna byc załoba narodowa bo tyle polaków zgineło powinnismy sie zjednoczyc w bólu i stracie po takiej tragedii bo przeciez tyle ludzi zgineło.a moze nic ci sie nie stanie drogi forumowiczu ze bedzi załoba przez 3 dni