Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdybanie

PO jakim czasie spotykania sie powinno juz cos zaiskrzyc ??

Polecane posty

Gość gdybanie

spotykam sie z chłopakiem juz 3 miesiace to on nalegał i to on chciał mnie poznac przez moja kolezanke wiec nas zapoznala ale ja nie czuje ani zadnych motylkow ani podobnych rzeczy lubie go to fakt i miło mi sie z nim rozmawia ale chyba na zakochanie z mojej strony sie nie zanosi a moze jeszcze zaczekac i go nie skreslac moze przyjdzie z mojej strony jakkies uczucie go niego ?

Hehe ale masz wymagania. buhahaha Lubisz go, nie odstręcza Cie. Miło Ci się z nim gada. Żyj z nim i podgrzewajcie wasz związek.

a ja Cię doskonale rozumiem raz byłam naprawdę zakochana, od tamtego czasu niby jest oki, ale bez szalenstw:(

Zwykle po kilku spotakniach już się wie. Po takim czsaie powinnach już wiedzieć, że to nie to.

Gość gdybanie
to chyba nie ten choc jest z niego porzadny chłopak

Gość ehh ja mam podobny
problem, jestem z chłopakiem 3 miechy 6 się znamy, ale nie kocham go! a on ciągle mówi piszę że mnie Kocha...:(

Gość ehh ja mam podobny
i nie wiem jak mu to powiedzieć i zakończyć to....:(

Gość ee tam
Jeśli nie zaiskrzyło od razu to daruj sobie i szukaj kogoś, kto będzie Ci bardziej odpowiadał... Z taką osobą wszystko wygląda inaczej :)

Jeśli nic nie czujesz to zostańcie przyjaciółmi 🌻

ja wiem od razu, albo iskrzy albo nie. Prosta sprawa.

najlepiej jest jak od razu iskrzy i to obustronnie takie zwiazki sa najlepsze !!

Gość vivo
no błagam, tylko niech nie mówi ,żeby zostli przyjaciółmi:o to tak oklepany i żałosny tekst ,że dupę ściska... chyba można facetowi podziękowac kulturalnie, po prostu powiedzieć o swoich odczuciach, że nic na siłę itd. co najwyżej może być znajomym, co to za przyjaźń ,gdzie jedno mówi ,że kocha, w dodatku kocha własnie w taki sposób a nie inny..jak kobietę, mężczyznę....

Ja swoją byłą kobietę właśnie 3 miesiące podchodziłem. No ale to była specyficzna sytuacja, bo ona jeszcze rozpamiętywała swojego byłego faceta i nie chciała się szybko określać. Mimo wszystko z perpektywy czasu wiem, że to nie miało sensu. Jak nie ma obustronnej chemii w ciągu góra miesiąca, to potem już nie będzie.

Gość po 17 dniach i 3 godzinach

Gość zorza polarna.................
Miałam tak niedawno, facet był do szaleństwa zakochany a ja nie. Mówił że i mnie to przyjdzie... Na 3 spotkaniu powiedziałam mu że nie chcę się w tej chwili z nikim wiązać i nie czuję nic co by na to wskazywało. Dodałam jeszcze że trochę traci ze mną czas, skoro liczy na związek, bo ode mnie tego nie dostanie, i że życzę mu szczęścia. I że bardzo miło było mi go poznać. Zrozumiał i podziękował, że mu to mówię zamiast go zwodzić obietnicami. Pożegnaliśmy się i więcej nie zobaczyliśmy. Jestem z siebie dumna, bo inaczej strasznie bym się męczyła...

zorza_polarna > no i coś takiego popieram. Lepiej usłyszeć takie słowa od kobiety po paru spotkaniach niż coś takiego, że nagle przestaje się odzywać i po prostu nie wiadomo dlaczego olała. A tak sprawa jest jasna i po kłopocie.

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spotykałam się z chłopakiem , z którym na początku nie iskrzyło, był miły , kulturalny, taki prawie idealny, no ale nie było tej chemii.. ale z czasem (2 miesiące może? )coś się pojawiło, później różnego rodzaju namiętności.. kłótnie, wymiany zdań i wtedy dopiero zobaczyłam jak bardzo mi na nim zależy i jesteśmy razem do dziś!!!! może powinnaś troszkę się odseparować i zobaczyć czy zatęsknisz.bo szkoda skreślać porządnego faceta!

Gość u mnie po ponad
miesiacu, zauwazylam ze za nim tesknie :P i w ogole jest taki kochany :D

Gość zorza polarna.................
Dzięki:) Ale mi było bardzo ciężko to zrobić, zbierałam się na odwagę w sumie od 1 spotkania, bo on od razu był zainteresowany... I udało się dopiero na 3:) Potem kilka dni miałam wyrzuty sumienia, ale wiedzialam ze zrobilam to dla swojego spokoju, a on pomęczy się i przestanie... Mam szczerą nadzieje ze kogos znajdzie, ale u mnie po prostu nie iskrzylo... Najtrudniej jest zacząć to mówić, potem samo idzie:)