Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szept wirtualności

Kącik Warszawianek i nie tylko

Polecane posty

słowo wymiksować bardzo dobre jest hi,hi,hi,hi,hi,hi.........bo wymiksować się można ze wszystkiego :P nawet z życia we dwójkę ;)

Szept i jeszcze nabieranie wody ze studni :) Tylko jak Ty byś bez netu w tej głuszy wytrzymała? ;) A co do spotkania, to luz - możemy spotkanie przełożyć, aż Kariolka wróci z fajowego wyjazdu. W knajpie jako znak rozpoznawczy proponuję czerwony goździk w klapie :P

dzisiaj ja sobie drinia naleje......coby ciutkę oddech złapać,jeśli są chętni zapraszam.......tradycyjnie może szampan,a co jak szaleć to na całego :):):):):)

Lata prl-u mi się przypomniały :P:P :D z tym gożdzikiem...Kiedy np. na dzien kobiet dostawało sie gożdzika i rajstopy ;) Studnia....stary żuraw i taniec boso w trawie...zyć nie umierać...czegóż mi więcej potrzeba...Tych kilku chwil... Niznajoma...ja lubię zwierzęta ale nie u mnie w domu...Aczkolwiek jakiś m-c temu miałam labradorka przyjaciólki....uch...bywało różnie...klęłam się śmiałam iwściekałam...ale sprzątałam po niej...Potem tak pusto się zrobiło...i odetechnęłam :p

Gość Ania-aniolek
I ja też na spotkanie się piszę! Właśnie wracam z wakacji do Warszawy... i z miłą chęcią poznam jakieś normalne kobietki - a nie tylko samych naukowców :)

Ja dziś tylko jedna lampkę szamapan poproszę ...a potem abstynencja...za duzo ostatnio coś tankuje :P Jaki toast proponujecie ? Anka....jakże by inaczej ;) Aniołek...normalne kobietki...tu bum polemizowała :P:P:P Witaj jednak kolejna Anka w Kąciku :D:D:D

nooo, jakby ktoś na mnie powiedział, że jestem normalna, to bym chyba umarła ze śmiechu :D Wczoraj w nocy wkurzyłam się na własne włosy, ciągle mi w oczy właziły skubane, więc niewiele myśląc chwyciłam za nożyczki i ciachnęłam konkretnie po całości. Rano patrzę, a tu wszędzie jakieś poskręcane kłaczki leżą, bo oczywiście zapomniałam o mojej metamorfozie :) ale spojrzałam w lustro, a tam wypisz wymaluj syn inżyniera Karwowskiego. Chrystusie, muszę teraz lecieć do fryzjera, ale jedyne możliwe wyjście to chyba fryzurka na G I Jane :P Jak się spotkamy, to nawet goździk nie będzie potrzebny - takie małe, łyse i uchachane to ja będę :)

Ja też mam jak wkurzony Chopen włosy...zarosłam totalnie...tylko nie mam kiedy się wybrać do mojego fryzjera....w końcu zawsze mi dobrze robi...zmieniać nie zamierzam ;) Latem jak szalona od kompa do pokoju Huberta (latorośl) i wynoszę jakieś niepotrzebne rzeczy ( de facto dla niego nie do ruszenia)...ale siedzi u dziadków...wiec sobie pozwalam... A to dzisiejszy Jego tekst... Mamo, ma 2 wiadomości dobrą i zła..która pierwsza ? Dawał mały tą złą...dam radę ;) Wkręciłem spodnie( prawie nowe) w łańcuch roweru (mina niewiniątka) ;) A druga dziecko ? A dto to, że nie ma juz więcej złych wiadomości ;) No comments ......

Szepcie, to niezłego urwisa masz w domu ;) Jak na moje oko, świetny materiał na prawnika :D

no szepcie jestem fajnka Twojego syna:D na razie wstepna zgoda na 10!!!!! na czerwony gozdzik juz skladam zamowienie w kwiaciarni przydomowej:D no co , najwyzej do wazonu wstawie:P

Szepcie - tekst Twojego syna pierwsza klasa ;) Kate - jak byłam młodsza (no, dużo dużo młodsza) i moja mama nie chciała się zgodzić, żebym obcięła włosy (bo gęste i grube), to któregoś pięknego dnia wzięłam nożyczki i swój piękny gruby warkocz obcięłam :) No i wtedy to już tylko trzeba było iść do fryzjera, bo nic innego się nie dało zrobić :D A co do normalności - to pewnego pięknego dnia (jak już byłam dużo starsza niż w sytuacji powyżej) wsiadłam w samochód i pojechałam do Ciechocinka (bo akurat moi rodzice tam wypoczywali) po klucze do altanki na działce. Ze znajomymi wpadliśmy na pomysł, że można by zrobić grilla (korzystając z okazji, że działka wolna :D ). To nie byłoby może takie nienormalne, gdybym najpierw zadzwoniła do rodziców i spytała się, czy może jakiś klucz zapasowy jest w domu. Ale ja nie zadzwoniłam, tylko pojechałam do Ciechocinka. Pojechałam, klucz dostałam, ale ojciec mój powiedział, że zapasowy klucz jest w którejś tam szufladzie. Tak więc zrobiłam sobie wtedy wycieczkę krajoznawczą do Ciechocinka ;) A ja jestem dzisiaj po 2-godzinnym spacerze z psem i z moją przyjaciółką. Poprawiło mi to znacząco nastrój :D Stwierdziłam, że chyba raz na jakiś czas będę pożyczała psa od mojego brata na takie właśnie jak dzisiaj spacery :)

nieznajoma, a w Ciechocinku ładnie? ;) Może podświadomie chciałaś się przejechać? :) spadam popracować, papapaaaa, do jutra :)

Kate - Ciechocinek taka sobie miejscowość. Masz rację - ja po prostu chciałam się przejechać :) Bo ja bardzo lubię jeździć. Naprawdę. Sprawia mi to ogromną przyjemność :) I powiem (ups, napiszę ;) ) coś jeszcze - o wiele bardziej lubię jeździć po Warszawie niż po moim rodzinnym mieście :) Dziwne, ale tak jest. To do jutra 🖐️

Dobry, dobry nieznajoma ❤️ Cichutko zostawmy im kawkę na przebudzenie....Na pewno się ucieszą. Kubki naszykowane, tylko sobie nalać i samkować boski napój :) Zyczę udanego dnia...i słońca (bo za oknem u mnie 7 stopni)....masakrycznie zimno jak dla mnie ;) Zmykam juz do pracy....I wiecie.....cieszę się, że jesteście :D:D:D ❤️ P.S. Hop hop....Beciu...gdzie jesteś ?