Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona jestem

on jest o duzo lat starszy, a jestem z kims innym

Polecane posty

Gość zagubiona jestem

znamy sie od roku, mozna powiedziec ze znamy sie lepiej niz inni,ktorzy zaczynaja ze soba ze tak powiem chodzic,poznalam go mysle dosc dobrze, ja mam 24 on 42,mysle ze wiek nam nie przeszkadza,mi nie,w zypelnosci,jest dojrzalym facetem,przy mnie czuje sie mlodszy i atrakcyjny,a ja przy nim szczesliwa,ale jest problem 1. mieszkamy w innych krajach 2.mam chlopaka,z ktorym jestem bardzo dlugo do kraju w ktorym mieszka moj znajomy moglabym sie przeprowadzic za 2 lata,ale musialabym wszystko rzucic,co tutaj mam,plus rozstac sie z chlopakiem,nie uklada nam sie bardzo dobrze,ale i boje sie odejsc w kazdym badz razie poznalam kogos innego,tego znjaomego,i otworzylam oczy ze mezczyzni sa bardzo rozni,ze moj chlopak nie jest tak super,wiem czego chce od partnera tamten jest przeciwienstwem mojego, i teraz tez nie wiem czy ja sie zakochalam bo jest inny,czy ja naprqwde jestem zakochana??? rozmawiamy codziennie,on chce zebym wrocila do jego kraju... nie zdradzilam jesli chodzi o seks,ale pocalunki byly,i delikatne pieszczoty

Gość zupełnie jak twoje IQ
"nie zdradzilam jesli chodzi o seks,ale pocalunki byly,i delikatne pieszczoty" przespała się z nim ale bez poufałości :D facet ma ochotę na młodą dupkę to czaruje naprawdę myślisz że jest taki wspaniały? mieszka w innym kraju tzn co? Arab?

Gość też byłam zagubiona
.... dziewczyno, jeśli przeprowadzisz się do niego za granicę, to za kilka lat wspomnisz moje słowa. Mając 23 lata związałam się z facetem starszym o dobrych kilka lat, z innego kraju (europejskiego dodam). I byliśmy razem kilka lat ... przeprowadziłam się do niego. I nagle przyszło olśnienie. Przyjechałam do PL na wakacje do rodziców, przypadkowo znalazłam pracę (w której pracuję do dziś - a to już prawie 10 lat) .... i poznałam faceta POLAKA - żeby było śmieszniej młodszego, z którym jesteśmy już kilka lat po ślubie i mamy cudnego synka. I Z PRZERAŻANIEM myślę o tym, że mogłam zostać TAM i tyle cudownych rzeczy by mnie w życiu ominęło :) WYboru dokonasz sama, ale kiedyś wspomnisz moje słowa :) Pozdrawiam i życzę trafnej decyzji

Gość zagubiona jestem
nie nie jest arabem,pochodzi z kraju europejskiego,... iq-nie wiem z czego sie nabijasz,przyznalam sie ze do tak zwanego seksu nie doszlo,a ze byly pocalunki,to wiem ze taka forma tez sie zdradza,ale pretensji do siebie nie mam tez bylam zagubiona czemu myslisz ze to moze byc blad???najgorsze to jest to ze nie wiem co mam zrobic z moim aktualnym zwiazkiem,a tamten mnie ciagnie