Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines195

atrakcyjne puszyste - wpisujcie sie

Polecane posty

Gość ines195

a ja mam takie pytano...która z was mimo wysokiej wagi,chodzi mi tak ponad 85 kg czuje się atrakcyjna... ktora z was lubi siebie, nie licząc tych dołów przed telewizorem z paczką chipsów (od czasu do czasu) ja mam super faceta którego kocham i który mnie kocha i dla niego mimo swej wagi staram się być ładna, atrakcyjna, zadbana i przede wszystkim seksowana. pozdrawaiam wszystkie seksowne xxl- ki :-)

Gość ja nie czuje sie atrakcyjnie
chodz waze 70kg bede sie czuc jak wróce do wagi 55kg. Ale niektóre grube kobiety potrafia byc naprawde bardzo ładne mimo tego że sa otyłe .: Pozdrawiam

Gość a ja ostatnio
ciagle ryczalam ze tyle lasek lazi po miescie....... a ja gruba->68-70 kg , 170 cm no ale juz mam lepszy humorek przechodzi i zaczynam sie powooooooooli sobie podobac. choc chcialabym 60 kg wazyc, byloby siuuuuper:)

Gość ja waze 64 przy wzroscie 160
i ani troche nie czuje sie atrakcyjna! jak wroce do 50 kg lub gora 55 to sie poczuje zajebiscie! dbac to zawsze dbalam o siebie, nie mam celulitu, ładną gładką skore. bez syfow na twarzy... ale wygladam jak dziewczyny z reklamy dove... bleee... nie czuje sie z tym dobrze. :(

Gość puszyste nie moga byc atrakcyj
taka smutna prawda:(

Gość onika
Ja mam 70 kg przy wzroscie 164 i wydaje mi sie,ze we wszyskim wygladam jak potwor.A gdy patrze na duzo grubsze kobiety i to o wiele ,wiele grubsze to wydaje mis ie,ze one sa slicznie ubrane i tak im ąłdnie we wszyskim co na sobie maja.

Gość fasolka777
jak dotad zadna nie wpisała sie tu pozytywnie

Gość popieramy popieramy
mogą tez wpisywać się żywe trupy albo zdrowi pacjenci OIOM-u

a ja sie czuje wspaniale we wlasnej skorze ale jak zrzuce te 5-7kilo to bedzie tez dobrze:)codziennie cwicze jest ok:)

Gość pooodnosze

Gość taka tam jednakkkkkkkk
Ja nie lubie siebie-62/162. Ale przyznam, ze widze czesto kobiety okragle oczywiscie te zadbane i uwazam, ze sa takie piekne i seksowne. Nie wiem jak one to robia. Pewnie sa pewne siebie i dobze sie czuja ze swoim cialem. Tez tak bym chciala:)

Gość bo grube moga wygladac
atrakcyjnie jak sa oczywiscie zadbane i jak maja ta grubosc rozlozona na calym ciele. za cholere kobieta ktora jest cala w miare szczupla a ma wielki zwisajacy bebech nie bedzie wygladac atrakcyjnie chocby nie wiem co! inna nieproporcjonalnosc mozna zniesc, ale nie brzuch. to najbardziej obrzydliwe.

Gość nigdy nie mialam kompleskow
ani nie braklo mi facetow.

Gość liczą sie proporcje
bo jeżeli do nadwagi macie nie za szerokie biodra "proporcjonalne" i piersi to cała nadwaga znika w blasku kobiecego piękna samo porównywanie wzrostu do wagi to za mało..... moje osobiste zdanie pozdrawiam i zdrowia życzę

Gość ines195
poprzedniczko...masz racje,tez tak uważam. wszystko musi być odpowiednio dobrane...fajny biuścik przede wszystkim :D to jest główna nasza zaleta! chude laseczki nam zazdroszczą że możemy zaszaleć z duuuzym dekoltem i facetów to kręci. a jesli jakas niedowartościowana szczupła dziewczyna powie że wcale niema czego zazdrościć to niech mi wytłumaczą- po co są operacje plastyczne na powiększenie biustu,hmmm:P hehehe pozdrawaiam piszcie

Gość madmike
nadwaga i sexy to 2 pojecia ktore sie wzajemnie wykluczaja :P

Gość ines195
jestes jebnięta! :P

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja mam wiekszy biust bo mam wiecej ciala niz szczuple kolezanki a wolalabym miec malulkie piersi, a nie takie duze i takich dziewczyn jest wiecej. co ty na to??????????????

Gość 172cm
waże 62 kg przy wzroście 172cm i czuję się bardzo żle w swoim ciele :(

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
172-> chcialabym tyle wazyc;O

Gość Kasiula 86
O matko... myslalam ze mają sie tu wpisywać pulchne dziewczynki... a nie czarna rozpacz bo przy wzroscie 170 ktos wazy 60kg... no poprostu załamka... a ja przy wzroscie 174 waze 90... i co zyje! nie powiem ze mi lekko i ze nie chciałabym wazyc mniej... takie urocze 74 naprawde mnie ucieszy :D ale tak... czesto chodze na imprezy (wiadomo... studentka, 21 lat :D) i mimo ze nie mam stałego faceta to co impreze kogos poderwe, uwielbiam sie stroić, czuc atrakcyjna, poprostu sie podobac!!!!! Zawsze chodze z moją kolezanką- "tłuścioszkiem" w jej opinii (168cm, 59kg... no comment) i zawsze mam więcej facetów od niej :P wiem jak sie ubrać, pomalować, jakich perfum użć, poza tym jestem inteligentna i szanue siebie :) wiec inni tez mnie szanują :P Życze wszystkim pozytywnego nastawienia do życia :*****

Gość szanujesz siebie
???????????? widzialem co na erotycznym wypisywalas:O, dzien w dzien masturbacja:O

Gość Kasiula 86
To chyba mnie z kimś mylisz...

Gość szanujesz siebie
w takim razie sory jezeli to nie Ty, ale tez kasiula86 i podobnie pisala nowiec wiesz, mam watpliwosci

Gość a ja waze 76 kg przy 167 cm
i czuje sie atrakcyjna, mimo ze bardziej atrakcyjna czulam sie wazac 65 kg, nie mniej jednak mam fajnego, przystojnego chlopaka, i powodzenie u obcych facetow, kolegow, nie wiem z czego to wynika, jak ide do klubu ze szczuplejszymi kolezankami, to zawsze ja kogos poznaje, ktos sie do mnie przysiada a do nich nie. I nie jestem wielorybem :), jestem proporcjonalnie zbudowana i nikt by mi nie dal na oko tyle kg. Przy 65 kg jestem na wyglad szczupla, teraz niezbyt, ale gruba tez nie jestem, jednak lepiej sie czulam psychicznie jak wazylam te 10 kg mniej i do tego wlasnie daze.

Gość ines195
eh dziewczynki trzeba zaakceptować siebie to jest najważniejsze, wtedy czujemy się pewniej, głowa do góry, nabieramy chęci do życia, chcemy się podobać... wtedy w ruch idą fajne ciuszki, kosmetyki, fryzjer...i niejedna laska może nam pozazdrościć! jesteśmy poprostu kobietki słodkie, sympatyczne i emanuje z nas takie ciepełko... żadko zdarza się żeby jakaś puszysta była taką oschłą suką...tak jak to się często zdarza z tymi panienkami co wyglądają jak lalki barbie i wszystkie są do siebie podobne, prawie identyczne, czyż niemam racji??

Gość ines195
kasiula86--- ja też jestem studentką i też mam prawie 21 lat :P i podobne wymiary do ciebie.... i ciesze sie pełnią życia i mam całą ekipe fajnych przyjaciol, którzy mnie akceptują taką jaką jestem i bardzo dobrze sie z tym czuję

Gość ja bym sie dobrze czula
na twoim miejscy jakbym miala 20 kg mniej:O bleeeee

Kiedyś miałam koleżankę, która byla gruba, ale miała bardzo ładną twarz i piękne włosy. Jednym słowem - bardzo atrakcyjna. Potem na kilka lat straciłam ją z oczu i gdy ja zobaczyłam to była już szczupła. Ale jednocześnie zrobiła się taka przecietna. Myślę jednak, że to pojedyncze przypadki, bo raczej wiekszość kobiet grubych (ale mówię to o wadze pow. 85 kg) atrakcyjna nie jest.

Gość ines195
ehh widze że i tak wam sie nie przegada... a gdyby wasza najlepsza przyjaciólka nagle zachorowała , zaczeła by brac hormony i przytylaby kilkanaście kilogramów to odwrociłybyście się od niej???????????????????????????????? co? bo bylaby jak ,,trędowata'' tak? jasne jasne...nie bede sie denerwowac bo ta ludzka głupota mnie przeraża! a gdyby spotkalo to was to popełniłabyś samobójstwo bo w lustro niemogłabyć patrzeć?!?!?!?