Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines195

atrakcyjne puszyste - wpisujcie sie

Polecane posty

Gość cukierkowa kotka
czy ja wiem ja tam rozumiem z nadwagą czy cuś ale otyłe a bo ja wiem no przypuszczam,że są jakieś kobitki zadbane

Gość zunia1986
hej ja mam 70 kg i 170 i jestem raczej mocno zbudowana.:( i nie czuje się dobrze głównie dlatego że nie byłam taka. Jak poznałam się z moim mężem byłam wysportowana smukłą dziewczyną a teraz siedzę na tyłku, pracuje w biurze. nie ubieram się w to co lubię. Nie czuję się tak piękna jak jeszcze rok wcześniej. Co się ze mną dzieje???????????

Gość pomoc dla chlopca
Czesc 🖐️ Aukcje charytatywne z ktorych dochod idzie na leczenie chlopca. Gdyby ktos z was mial ochote cos kupic dla siebie, dla bliskich to podaje link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10006145 Sa maskotki, ksiazki, plyty i wiele innych drobiazgow. Pozdr

Gość Pewna Siebie
Uwazam ze puszyste jesli sa zadbane i potrafia okazac swoje walkory sa atrakcyjne ja mam 160 cm wzrostu i waze 74 kg mam przystojnego faceta za ktorym uganiaja sie szczupłe kobietki...Jestem zadowolona ze swojego tyłka i wiele mi go zazdrosci jest jedrny i okraglutki i nie narzekam na powodzenie u mezczyzn bo je mam !! I niech mi ktos nie chrzani ze puszystosc jest oblesna!!!! Kobiety uwierzcie w siebie i nie zamartwiajcie sie!!!

Wiosenno-świąteczna promocja w Internetowym Salonie Mody XXL (www.sklep.salonmodyxxl.pl). Tylko dla Pań z blogu KAFETERIA !!! Każda z Pań, która dokona zakupu do końca marca (dowolna ilość - nawet jedna np. tunika) może skorzystać z wyjątkowej promocji: MY POKRYWAMY KOSZTY PRZESYŁKI !!! (tylko przy płatności przelewem, nie dotyczy paczek za pobraniem). Dodatkowo wszystkie ceny są OBNIŻONE O 10% !!! Tylko u nas: - wyjątkowa moda do rozmiaru 62 - ceny prosto od producenta - ubrania nowe, a nie używane !!!!!! Składając zamówienie proszę wpisać w polu [twoje uwagi] "KAFETERIA" Serdecznie zapraszamy INTERNETOWY SALON MODY XXL 98-220 Zduńska Wola UL. Łaska 159 Tel. (43) 823 96 18 Tel. kom. 605 725 275