Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines195

atrakcyjne puszyste - wpisujcie sie

Polecane posty

Gość aquille
sliczna jestes bardzo ladna twarz, masz super oczy :) no i na tych zdjeciach jestes szczupla ! moze masz jakies fotki aktualne?

to czekamy na aktualne :) alefoteczki bardzo ladne .. i walczysz z tym czy poprostu podoba ci sie jak teraz wygladasz :>

nie moeg sie przemeczac ja jem bardzoooo malo jeden jogurt dziennie albo wogole nie cuzje apetytu ale poprostu to te leki

wazne zeby nie bylo gorzje zbeym mogla wstac z lozka i zyc normalnie moge byc nawet 100 kg ale chce zyc i byc szcesliowa i moj facet mnie kocha pod kazdą postacią

Gość aquille
ja juz uciekam dziewczyny bo ryje nosem po klawiaturze :D dobranoc

to najwazniejsze .. ja w sumie sie przymuszam do jedzenia bo jak mialabym jesc wtedy kiedy jestem naprawde glodna to moze jeden posilek dziennie jadlabym ;/ a ze wzrtostem jak u ciebie?

przepraszam cIe ale może nie dzisiaj dobrze? To dluga histora bo dluga walka z chorobą i jak bedze dluzsza chwila to powiem co i jak Ale to boli jeszcze

nie ma problemu mykamy w kime :) bedzie okazja to porozmawiamy i napewno wielu osobom sie to przyda :) zycze Ci dobrej nocy :)

czesc dziewczyny.wczoraj tak nagle ucichlam bo mi komputer nawalil a juz mi sie grzebac w nocy nie chcialo.bede pozniej to poczytam co jsie jeszcze wczoraj dzialo

Gość na temat
ja śledze topik i etż poprosze o fitke kjokodyl@wp.pl

kazda kobieta moze miec jakies kompleksy, urojone lub nie. kazda moze czuc sie nieatrakcyjna bo jest np. za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, ma wielki nos, krzywe nogi itp. grunt zeby sie zaakceptowac. ja chociaz bylam zawsze najmniejsza i w szkole i wsrod znajomych to jakos nie miałam nigdy kompleksów.mam tez piersi w rozmiarze AA. moglabym miec kompleksy a nie mam. poza tym moj chlopak kocha mnie taką jaka jestem. nie czuje sie gorsza i wiem ze niska kobiata nie znaczy wcale mniej atrakcyjna, tak samo jest z kobitkami przy kosci. dlaczego mają sie czuc gorsze? znam wiele kobiet puszystych. jedne sie nie maluja, chodzą z tłustymi wlosami i w workowatych ciuchach. inne potrafią sie dobrze ubrac i wyglądaja ok. wracając do tematu-ostatnio poznałam dziewczynę o ktorej moge powiedziec ze jest naprawde atrakcyjną puszystą. dziewczyna ma ładną twarz, gładką cere, blond wlosy, ładnie sie maluje. wtedy miala na sobie dopasowaną bluzke i spodnice. widac bylo ze babka wie co jej pasuje i ma klase. gdyby wszystkie puszyste kobietki nie chowały sie pod workami i potrafiły cieszyc sie zyciem to byloby ok. taka zadbna, ładnie ubrana puszysta naprawde moze wyglądac super. trzeba sie pozbyc kompleksów, bo szkoda na nie zycia:)

Gość ines195
ojej jestem w szoku.... cóż za zmiana! pięknie moje laseczki...oby tak dalej! nareszcie pozytywne nastawienie na topiku, to własnie o to mi chodziło! brawo! do zobaczenia wieczorrkiem!

Gość na temat
a ile masz lat na tych zdęciach a ile teraz? ładna tam jest, ale dzieczynka nie kobieta... teraz też napewno jesteś ładna, ale ciekawa jestem jednak jak wygladasz z tym dodatkowymi 30 kg :) pozdrawiam!

ladna z Ciebie dziewczyna...ciekawe jak wygladasz z dodatkowymi kg. le tego tez sie doczekamy chyba;)pzdr

dzieki.doszlo.maja racje te co uwazaja ze wagladalas super.jestem pewna ze teraz tez tak jest.kilogramy to nie wszystko.liczy sie cala prezentacja

Gość nie jest tak źle
ja mam 169 cm wzrostu i ważę 68 kilo. Mimo tego, że mam trochę za dużo "tu i tam" czuję sie atrakcyjna, mam powodzenie u facetów, ładną buzię , bardzo proporcjonalną sylwetkę, spory biust, wąską talię, ładne nogi Myślę, ze nie jest źle, ale oczywiscie z radością schudnę do 60 kg. I to koniecznie;) Pozdrawiam.

Gość gfbgtr
nie jest ta zle, moze nie jestes super szczupla, ale twoja nadwaga to nic w porownaniu z dziewczynami o nadwadzew 20-40kg.

mam pytanie jak można być otyłym po pierwsze to niezdrowe owszem można lubić siebie ale jeszcze się dobrze czuć z tymi kilogramami ale to nie zdrowe

Gość czyżby persona non grata
to była czarownica sekutnica?