Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines195

atrakcyjne puszyste - wpisujcie sie

Polecane posty

Gość na temat
chetnie bym zobaczyla tą fotke, ale dobrze Ci radze nie dawaj bo cie zagryzą

Gość aquille
ktos18 --> dla mnie wlasnie to znaczy :( i nad tym ubolewam, po tu tu zajrzalam i dlatego chcialam sie od dziewczyn dowiedziec jak one to robia, jak to jest mozliwe ze czuja sie sexy, atrakcyjne mimo 75/80/85/90kg. !!! moze nauczylabym sie tego od nich i byla rownie szczesliwa i zadowolona jak one - puszyste !

jetsem odważna :) i naprawde nie jest ze mną baardzo źle hehe:))) i powiem wam ze buźka mi wogole nie przytyla nie wiem jak ale twarz mam taką jak mialam zero zwisających policzkow i podbrodka tylko tylek brzusio i piersi boczki tez nie urosly duzo taks ie jakos te kilogramy porozmieszczały zabawnie :)

Gość aquille
nie :D wymienialam tylko kg. puszytych dziewczyn i tego ze moga wazyc 70kg, albo 80kg, albo nawet 90kg, i czuc sie sexy!

to zalezy od wzrostu , ja uwazam ze 70 czy 80 kilo to jest wcale tak nie duzo

to juz lepiej wage do wzrostu ;) chociaz u niektorych gdzie przekracza granice to zapewne i tak szczegolnie nie widac ;) zalezy od budowy

Gość aquille
ja nie :(

ee tam ja mam male cycki ;p nie bede sie miezyc bo to wsystko przez wage ;p

Gość aquille
wstydze sie :( dopiero jak sie w koncu dowiem jak mam czuc sie atrakcyjna jesli nie mam idealnych wymiarow, moze mi podpowiecie, nauczycie ? teraz z niedowierzaniem czytam was i sie zastanawiam - moze ze mna juz cos jest nie tak? ehhh, zazdroszcze wam tej samoakceptacji i jednoczesnie troche w nia nie wierze .....

Gość aquille
kurcze juz o tym pisalam ... rok temu wazylam kilkanascie kg. wiecej niz teraz, przytylam poniekad przez tabletki anty (mialam straszny apetyt) poniekad mialam tendencje :/ teraz choc jestem szczuplejsza o kilkanascie kg. nie czuje sie atrakcyjna, dlatego zastanawiam sie jak to jest ze dziewczyny sporo odemnie grubsze tak sie czuja, dlatego weszlam na ten topik zeby zapytac, dowiedziec sie czy tak jest, czy to prawda i jak to mozliwe .... a czego konkretnie sie tak wstydze? "kobiecego" tylka, nie idealnie zgrabnego ciala, nie super jedrnego, wstydze sie tego ze nie jestem tak szczupal jak kiedys :( ......

to moze sprobuj wrocic do niej ? mala dieta troche pocwiczysz i odrazu poczujesz sie atrakcyjniejsza :) ale nie odrazu rygor jakis powoli jakies herabtki spalajace wiecej warzywke ;) i samo zleci :) a jaka jest twoja wymarzona waga ?

Gość aquille
wlasnie caly czas probuje ! zostalo mi jeszcze 7kg. i bedzie moja dawna waga ale teraz im bilzej konca tym gorzej mi idzie, o kazde pol kg. walcze jak lew ! wage mam juz stabilna i nawet jak poluzuje to nie grubne ale ze schudnieciem jest ciezko ....

to walcz :) jak dojdziesz do niej to poczujesz sie lepiej skoro faktycznie az tak zle ci z tym jest