Gość na temat Napisano Lipiec 25, 2007 chetnie bym zobaczyla tą fotke, ale dobrze Ci radze nie dawaj bo cie zagryzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 pokaz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aquille Napisano Lipiec 25, 2007 ktos18 --> dla mnie wlasnie to znaczy :( i nad tym ubolewam, po tu tu zajrzalam i dlatego chcialam sie od dziewczyn dowiedziec jak one to robia, jak to jest mozliwe ze czuja sie sexy, atrakcyjne mimo 75/80/85/90kg. !!! moze nauczylabym sie tego od nich i byla rownie szczesliwa i zadowolona jak one - puszyste ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 aquille to sa twoje rozmiary ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 jetsem odważna :) i naprawde nie jest ze mną baardzo źle hehe:))) i powiem wam ze buźka mi wogole nie przytyla nie wiem jak ale twarz mam taką jak mialam zero zwisających policzkow i podbrodka tylko tylek brzusio i piersi boczki tez nie urosly duzo taks ie jakos te kilogramy porozmieszczały zabawnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 wlasnie to mi sie podoba zaakceptowac sama siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aquille Napisano Lipiec 25, 2007 nie :D wymienialam tylko kg. puszytych dziewczyn i tego ze moga wazyc 70kg, albo 80kg, albo nawet 90kg, i czuc sie sexy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona kaska 0 Napisano Lipiec 25, 2007 dziewczyny wpisujcie rozmiary-dobry pomysl zeby porownywac.naprawde ciekawe jak wypadniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 to zalezy od wzrostu , ja uwazam ze 70 czy 80 kilo to jest wcale tak nie duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona kaska 0 Napisano Lipiec 25, 2007 sory wymiary a nie rozmiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 85kg /175cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona kaska 0 Napisano Lipiec 25, 2007 mialam na mysli cm.biust talie i biodra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 dokladnie to 82,5 ale zaokrąglilam bo tez 2,5 kg napewno niedlugo przybędzie hhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 to juz lepiej wage do wzrostu ;) chociaz u niektorych gdzie przekracza granice to zapewne i tak szczegolnie nie widac ;) zalezy od budowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona kaska 0 Napisano Lipiec 25, 2007 proponuje zeby te szczuple tez sie zmierzyly.co wy na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona kaska 0 Napisano Lipiec 25, 2007 moje wymiary to 103-90-110.ktora jeszcze sie odwazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aquille Napisano Lipiec 25, 2007 ja nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona kaska 0 Napisano Lipiec 25, 2007 dlaczego nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 ee tam ja mam male cycki ;p nie bede sie miezyc bo to wsystko przez wage ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 biodra104 talia93 biust 85 miseczka D /E to zalezy od biustonosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 ja mowilam ze mam dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 mierzylam pod biustem 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aquille Napisano Lipiec 25, 2007 wstydze sie :( dopiero jak sie w koncu dowiem jak mam czuc sie atrakcyjna jesli nie mam idealnych wymiarow, moze mi podpowiecie, nauczycie ? teraz z niedowierzaniem czytam was i sie zastanawiam - moze ze mna juz cos jest nie tak? ehhh, zazdroszcze wam tej samoakceptacji i jednoczesnie troche w nia nie wierze ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 111cm gdy miarka na biuscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 aquille a czego ty sie wstydzisz ? tak dokladnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aquille Napisano Lipiec 25, 2007 kurcze juz o tym pisalam ... rok temu wazylam kilkanascie kg. wiecej niz teraz, przytylam poniekad przez tabletki anty (mialam straszny apetyt) poniekad mialam tendencje :/ teraz choc jestem szczuplejsza o kilkanascie kg. nie czuje sie atrakcyjna, dlatego zastanawiam sie jak to jest ze dziewczyny sporo odemnie grubsze tak sie czuja, dlatego weszlam na ten topik zeby zapytac, dowiedziec sie czy tak jest, czy to prawda i jak to mozliwe .... a czego konkretnie sie tak wstydze? "kobiecego" tylka, nie idealnie zgrabnego ciala, nie super jedrnego, wstydze sie tego ze nie jestem tak szczupal jak kiedys :( ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 to moze sprobuj wrocic do niej ? mala dieta troche pocwiczysz i odrazu poczujesz sie atrakcyjniejsza :) ale nie odrazu rygor jakis powoli jakies herabtki spalajace wiecej warzywke ;) i samo zleci :) a jaka jest twoja wymarzona waga ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusiabubusia 0 Napisano Lipiec 25, 2007 kasia czemu milczysz dalam Ci moje rozmawiary czy az tak straszne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aquille Napisano Lipiec 25, 2007 wlasnie caly czas probuje ! zostalo mi jeszcze 7kg. i bedzie moja dawna waga ale teraz im bilzej konca tym gorzej mi idzie, o kazde pol kg. walcze jak lew ! wage mam juz stabilna i nawet jak poluzuje to nie grubne ale ze schudnieciem jest ciezko .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktos18 0 Napisano Lipiec 25, 2007 to walcz :) jak dojdziesz do niej to poczujesz sie lepiej skoro faktycznie az tak zle ci z tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach