Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecjaa

CYTATY Z PIOSENEK!!

Polecane posty

Gość Lukrecjaa

Tytul mowi sam za siebie ;) Wpisujmy tutaj cytaty z piosenek :D ZAPRASZAM [KWIATEK][KWIATEK]

Gość Ktosiia
Przegrałam, Ty wygrałeś - myśl co chcesz... (Doda - Katharsis) Tam Na Dnie Został Twój Ślad .. Głęboko Tam Twoja Muzyka We Mnie Gra.. (Patrycja Markowska) Masz prawo marzyć! Teraz i tu... Na przekór kłamstwu na przekór złu! (Piot Rubik)

Gość Upupupup

Gość Ksiezniczka84
no es legal no me importa te quiero

\"Gdybyś był a nie bywał byłabym wreszcie czyjaś\" hey-byłabym

Gość uwielbiam tą piosenkę Hey

Gość Agnieszka Chylińska
"Popatrz na mnie właśnie teraz. Popatrz na to jak umieram" "Mówią do mnie musisz dawać sobie radę! Koka, hera, kwas, angel, dust, valium, ekstaza, China White" "Nienawidzą mnie, nienawidzę ich. Chcą doj.ebać mi, ja doj.ebie im"

let us die young or let us live forever we don\'t have the power but we never say never sitting in a sandpit, life is a short trip (...)

Gość Nelly Furtado
Flames to dust, lovers to friends. Why do all good things come to an end..."

Gość __________...
Tak! tak! ten w lustrze to niestety ja...

Gość Ksiezniczka84
perche per me lo sai sei musica del anima ......

Gość kubeł zimnej wody
miłość głupia miłość zła nie ma władzy nade mną włosy me pochwyci wiatr dziesięć pięter i .....ciemność

Gość aniołek18
A ja, ja bez ciebie jak na pustyni kwiat stoję sama w deszczu u nieba bram czy słyszysz?

Gość Laaraa
Rzeczywistość tnie serce moje na wskroś,nigdy już nie zajrzysz w nie.. (doda - katharsis)

Gość ange87
"(...)Zniewala mnie blask Twoich oczu Zniewala mnie smak Twoich ust Zniewala mnie myśl o Tobie Co sprawia że chce wracać tu(...)"

Gość ange87
"(...)Zniewala mnie blask Twoich oczu Zniewala mnie smak Twoich ust Zniewala mnie myśl o Tobie Co sprawia że chce wracać tu(...)"

Gość El Du Pa
Niee Mam Duu Py Gdzie ma Duu Pa Rozdzielona Czy nie została sprzeniewierzona Na jej miejscu same strupy Ani śladu Boskiej Duu Py

Gość zakochałam się
"...a teraz serca mam dwa, smutki dwa...":( (Bajm)

Gość she wore bluuuuue veeeelveeet
Możesz zostać ile chcesz obmyśliłam dla nas dobry plan razem zestarzejmy się wciąz tak mało jest dobranych par nie ma sensu szukać już z nikim wcześniej nam nie było tak szanse mógł nam dać sam Bóg ostatni raz

Gość she wore bluuuuue veeeelveeet
oraz moj number one: Oh nothing's going to change my love for you I wanna spend my life with you So we make love on the grass under the moon No one call tell, damned if I do Forever journey on golden avenues I drift in your eyes since I love you I got that beat in my veins for only rule Love is to share, mine is for you

Gość RAPooo
BO MOZLIWOSC WYPOWIEDZI TO PRZEWAZNIE W GLOWIE SIEDZI

Chodz tu do mnie, poczuj sie swobodnie, przy mnie badz, aaa, przy mnie badz. A teraz chodz tu do mnie, poczuj sie swobodnie, przy mnie badz, aaa, przy mnie badz. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze soba kloce sie. Oddychaj dla mnie. Spojrz czasem w oczy me. Zastanow sie. No zastanow sie!! I... feel - jest juz ciemno;)

Spoglądam wstecz i widzę tyle pustych godzin. Ogarnia mnie strach, bo wiem ile mnie minęło, lecz nie wiem ile zostało; a ja nie chciałbym tak po prostu przeminąć... (Czas spełnienia - Hey)

she wore blue velvet- podoba mi sie ta piosenka- razem zestarzejmy sie :) a moj ulubiony cytat z piosenki?? włsciwie to nie cytat , a cała piosenka : \"raz na babcia w gorach rzekła do dzieciaka- nie siedz gosiu na słoncu bo dostaniesz raka gowno prawda odrzekła dziewczykna czupurna- słonce jest bardzo zdrowe a babcia jest durna ledwie to wymowiła -juz ma raka skory i dalejze wiec uciekac w lesny gaszcz ponury usiadła na kamieniu siedzi godzin kilka raka sie nie pozbyła a złapała wilka\" :D:D::D:D

\" Nagle los mi dał to wszystko, co chiałam mieć... Teraz jesteś Ty, jestem ja... Zmazał całe zło, bym mogła wierzyć Ci, że wszystko będzie tak jak w tę noc.\" Kasia Kowalska \"To był sen\"

Gość aniołek18
Co mi Panie dasz W ten niepewny czas? Jakie słowa ukołyszą Moją duszę, moją przyszłość Na tę resztę lat????

\"Nie o uśmiech mi chodzi, Bo się śmiałas nie raz, Ale o to co kiedys otworzyło się w nas. Coś co przyszlo tak nagle. Cichutko jak wiatr, Czego własnie najbardziej mi brak.\" \'Ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła...\" \"Zyje jak grzeszny anioł, w tłumie ludzi lecz sam.\" (Univers \"W taka cisze\")