Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mata hari w polskim biurze

koleżankę z pracy bzyka chyba nasz szef!

Polecane posty

Gość lunch trwa....

Gość mata hari
:(

ja tez odnosze takie wrazenie, ale pewnosci nie mam glupia daje mu sie bzykac, a i tak nie dal jej podwyżki

Gość bzykalska
e tam , w bzylaniu nie chodzi o podwyzkę tylko o fajne bzykanie :-)....no chyba ze szef szpetny:-)

ja tam nie wiem po co jej chodzi bo to lysy burak, mlodszy od nas wszystkich (26 lat) i po polsku dobrze nie umie

Gość i po lunchu....

Gość mata hari
tak myslicie? :(

Gość mata hari
noż w morde slonia dzisiaj to aż mi się niedobrze zrobiło tak się mizdrzyli do siebie...:o autentycznie zrobiło mi się mdło....:o ...za to na imieniny w tym miesiącu dostali g...a nie slodycze... nie będę ich częstować, już dość mają tej słodyczy😠 :( k...😭

Gość mata hari
...a ten szef w dodatku ma taki wnerwiajacy dzwonek na komórce, że wiem, że i tak byśmy się nie polubili, bo mamy totalnie różne gusta muzyczne....

Gość mata hari
:(-->O; ---> 😠

Gość mata hari
znow dzis będzie mizdrzenie....:o ja tego nie wytrzymam!😭 😡

Gość mata hari
dziś się jakoś malo mizdrzyli... Bum łobuzie nie nabijaj się....:o ..rany jeszcze tylko jutro...i weekend...

Gość mata hari
dziś piątek......jakoś dotrwam do końca dnia ....:( dobrze, że choć czasem ktoś z klientów rozmawia ze mna przez teleofn takim erotycznym głosem.... ech...

mata a wiesz jak jest hujowo w pracy jak się taki romans konczy??:P zaraz bębni cała okolica a i szef bedzie zabójczo nieznośny :D:D:D:D także najgorsze przed tobą ;)

nioooo chyba ze go pocieszysz ;) ale wątpie ze bedzie chciał D:D:D

przyznam sie ze prawie w każdej mojej pracy miałem szefową ale mi sie jeszcze nie zdarzyło ale z koleżanką z pracy to naprawde zajebista sprawa taka miła odskocznia bez zobowiazan szczegolnie ze zazwyczaj pozniej miałem jeszcze leprzy kontakt z tymi dziewczynami

no niestety ja nie mogę pochwalić się takimi osiągnięciami ale nie dlatego ze zaden kolefga nie chce ;) jakoś moich wytycznych nie spełniają ;)

tak tez jestem wybredny ale w mojej poprzednie j pracy było 100 dziewczyn i ze wszystkimi sie znałem - imprezki pracownicze i poza wiec jakos tak powychodziło i chociaz juz tam nie pracuje ( i te dziewczyny tez) to czasem sie spotykamy nie na sex tylko poprosyu lubie je

no proszę jak co niektórzy potrafią budować przyjaźnie :) Bardzo są wtedy blisko :D:D:D

niiie no w takiej formie jest jak najbardziej mozliwa ;) oby tylko kiedys w miłosci ci się czkawką takie przyjaznie nie odbiły ;) Nieciekawie bedzie si.ę tłumaczyc ukochanej w jaki sposób przyjaznie zdobywasz :D:D:D:D

ehhh miłosc ;) odlot :D:D:D:D a taki romansik z emocjami to dopiero romansik a nie sex dla sexu ;)

istnieje wierz mi i choc miałaby się źle zakonczyc to zawsze warto ją przezyc jeszcze raz ;)