Gość magda M... Napisano Lipiec 23, 2007 a jak sie naztwa ten krem na cyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 krem na cyc: http://www.raan.istore.pl/sklep,1846,,,03,powbiu,pl-pln,307495,0.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 23, 2007 coś mi nie wyszło...:O bielenda sexy look perfekcyjny biust :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na pupe też jest takie Napisano Lipiec 24, 2007 i działa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucca 0 Napisano Lipiec 24, 2007 Ja używam serum modelującego do biustu Eveline Slim Extreme 3D i też ostatnio zauważyłam że powiększyły mi się piersi. Jednak nie sądzę żeby to było spowodowane tym kosmetykiem. Mam dopiero 20 lat i możliwe, że jeszcze rosną mi piersi. Serum samo w sobie, do pielęgnacji biustu OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 29, 2007 też tego używałam :) testowałam większość specyfików :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fan dupiszonka 0 Napisano Lipiec 29, 2007 Mam dobrą radę :) jak pierzesz staniki w pralce to nie na 95 stopniach:):):) z ręcznikami będa dobre:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 29, 2007 :D bieliznę piorę tylko ręcznie w delikatnym płynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach