Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agra

dretwiejące palce i dlonie

Polecane posty

Gość ja mam sm i tak właśnie
masażysta to Ci zdiagnozy nie postawi,może co najwyzej pomóc aby złagodzić te obajwy,które masz.

Gość Masazysta diagnozy nie postawi
ale ten który pracuje na punktach ASZI,swietnie Cie zdiagnozuje

Wszelkie wybitne sławy nie każą NIE IŚĆ DO LEKARZA PO DIAGNOZĘ. A jak każą, to nie są wybitnymi sławami, tylko szarlatanami, którzy odciągają ludzi od medycyny dla własnego zysku. Gdyby nie mieli nic do ukrycia, nie przeszkadzałoby im korzystanie ze standardowych metod diagnostycznych.

Gość ja mam sm i tak właśnie
poza tym przyczyna tych bólów może być jakaś pierdoła tj.brak magnezu czy za duzo pracy przy kompie.Moga to być też kłopoty z krążeniem.Przyczyn może być milion ale tylko lekarz może Cię zdiagnozować.

Gość Lekarze to dopiero maja
kopalnie zysku od osób własnie myślacych w ten sposób jak Ty,przeciez to cała machani medyczno farmakologiczna osiaga zyski tak ogromne że stawia ja to na drugim miejscu po przemyśle zbrojeniowym,heh jak niski jest poziom wiedzy jeszcze

Gość lekarz raczej nie postawi
prawidłowej diagnozy takze daj sobie lepiej spokój

Gość to kto jeśli nie lekarz
postawi diagnozę?

Gość Czytaj uważnie
ten kto pracuje na punktach ASZI

ok,rób jak chcesz;)

a w ogóle gdzie te punkty ASZI są?

Jasne. Mosty też powinni budować samoucy. Rozumiem, że całą zachodnią medycynę można o kant d* rozbić. Jeśli chcesz się sam tak \"leczyć\", to czemu nie, ale że bierzesz odpowiedzialność za odciągania kogoś innego od diagnozy i leczenia, to już mnie coś trafia.

Gość Czytaj uważnie
No nie jak chcesz tylko tak żebo to było wiarygodne i profesjonalne lekarze w tych czasach juz traca swoja popularnośc ,włąsnie na słaba trafnosc diagnozowania,że nie wspomne o truciu chemia:)

Gość Czytaj uważnie
akupunkurzyści to sa samoucy???masazysci to tez samoucy???hmmm cała medycyna chińska to na samoukach z kosmosu sie opiera????masakra co Ty juz wygadujesz,ale to tylko potwierdza słaba wiedze w tym kieruku tylko klapki na oczy i lekarze apteki szpitale i chemia i chemia ztruwac niszczyc co natura dała

A czym się różnią zioła od chemii na przykład? Prócz tego, że chemia nie zawiera nieprzewidzianych dodatków oraz może być bardziej skoncentrowana. Tak się składa, że mam styczność z osobami chorymi na bardzo poważne schorzenie - i zapewniam Cię, że próbują wszystkiego. I owszem, metody naturalne podnoszą komfort życia, redukują stres, ból, lęk, różne inne objawy - ale nie potrafią choroby nawet spowolnić. Gdybyśmy się opierali na \"tym, co natura dała\", nadal mielibyśmy epidemie odry i dżumy. Jak ktoś się opiera wyłacznie na przekazach tradycji, nie popartych badaniami jakościowymi i ilościowymi, to tak, jest dla mnie samoukiem. Po to są metody empiryczne i ścisłe kryteria, żeby weryfikować skuteczność metod leczenia - szkoda, że jakoś nikt z bioenergo i im podobnych nie pali się swojej pracy takowymi podeprzeć. Ciekawe, czemu?

Gość A po co do lekarza
No jak to nie,jest wiele prac naukowych,ktore potwierdzaja działanie tak bioenergi jak i całej struktury,ludzkiej energi,sa to własnie pola zwane aura mozna to juz sfotografowac specjalnymi aparatami,mozna tez zmierzyć działanie pla bioenergoterapeuty wydawane sa dyplomy sa specjane kadry szkolenowe ktore kształca przyszłych bioenergoterapeutów i całej medycyny wschodu,to sie rozwija,bo własnie ta medycyna naukowa zaczyna juz szwankowac,a natura daje człowiekowi wszystko to co mu potrzebne,tylko umiejetnosc wykorzystania to juz inna sprawa sceptycy tacy jak Ty jeszcze tego nie rozumieja,ale moze kiedys

Poproszę o linki do tych prac naukowych, rozmiem, że są to np. prace doktorskie/habilitacyjne i powinny być dostępne w uniwersyteckich bibliotekach w wersji elektronicznej.

Gość Oczywiscie ze sa
jest ich bardzo wiele,inne wazne zostały tez zniszczone przez konkurencyjna bande pożeraczy ludzkich pieniedzy i zdrowia tkaz słuzby kontroli konkurencji

Gość To nie jest teoria spisku
nie mozesz miec wiecej pytań,bo juz brak Ci argumentów i ja to rozumiem,mam nadzieje że choc troszke zaswitało Ci cos w głowce???

Gość To nie jest teoria spisku
nareszcie cos rozumiesz,wiem że czasami potrzeba czasu by dojrzec poprostu a nowe zawsze jest trudne,ale kto chce to potrafi,pozdrawiam

Gratuluję zadufania w sobie. Nie mam więcej pytań, bo jakie pytania można mieć do kogoś, kto na prośbę o konkrety wyjeżdża z teorią spiskową. :D

Hahahhahaha. :D Jesteś naprawdę zabawny. :) Prosiłam o linki do tych osławionych prac naukowych - wyczerpującej odpowiedzi poza tłumaczeniem, że ich nie ma, bo źli ludzie je usunęli, nie otrzymałam. To równie twarde dowody, jak te p. Ziobro, co pokazał niszczarkę i też stwierdził, że śladów nie ma, bo ktoś zniszczył... Skoro to nazywasz myśleniem, to ja odpadam. No, ale ja jestem nieodwracalnie skrzywiona wielokierunkowym wykształceniem, które każe mi żądać dowodów, a nie wierzyć na słowo. :D

Gość Nie ma sie z czego smiac
Musisz popracowac nad soba i dokładniej czytac co inni pisza

Gość Nie ma sie z czego smiac
To nie jest teoria spisku nareszcie cos rozumiesz,wiem że czasami potrzeba czasu by dojrzec poprostu a nowe zawsze jest trudne,ale kto chce to potrafi,pozdrawiam