Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest do cholery

4 miesiąc bez miesiączki

Polecane posty

Gość co jest do cholery

Robilam test z miesiąc temu i wyszlo,że NIC. Co się może dziać ? Nerwy ? Ps. Nie chce dzieci wiec nie czekam z utesknieniem tylko z przerażeniem na okres.

Gość test klamal

Gość co jest do cholery
Boje się iść do lekarza. Nie pójdę tam. Wysle faceta po drugi test :( Czy to na pewno nie jest ciąża ???

Gość co jest do cholery
Poza tym nie mam ubezpieczenia i nie mam kasy 70zl na wizyte. Test jest tańszy.

Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Jakikolwiek powód tego że nie masz miesiączki jest niepokojący, powinnaś iść do lekarza.

Gość co jest do cholery
oczekuje,że ktoś napisze jakie mogą być przyczyny :(

Gość co jest do cholery
Pójde do lekarza,ale nie mam teraz pieniędzy. Muszę czekać aż facet dostanie wyplate.

Ja miałam tak samo tylko że u mnie to trwało 6 miesięcy, musiałam wywoływać okres luteiną praktycznie co miesiąc. Teraz jest już ok. Prawdopodobnie u mnie przyczyną było \"uspienie organizmu\" wcześniejszymi tabletkami anty. Idź do lekarza on nawet bez badania ci przepisze. Pozdrawiam

Ja uważam, że powinnaś iść do lekarza. On ci odpowie na pytanie, które nam zadajesz. Może to nerwy, może dieta (czasami tak bywa). Ja kiedyś miałam podobnie i okazało się, że mam torbiel. Więc nie zwlekaj tylko się wybierz do gina :D Pozdrawiam

Gość ty głupia kozo
nie lecz się kafeterią tylko idź do lekarza!!! myślisz ze tutaj ci ktoś diagnoze postawi??? jezeli tego oczekujesz to ja ci powiem ze przyczyną braku okresu może być: ciąża, zaburzenia czynności tarczycy, uszkodzenie komórek przysadki, podwyższenie stężenia prolaktyny na podłożu guza wydzielającego prolaktynę... dalej??? mogą być też przeróżne guzy na jajnikach, macicy itp... uspokoiłam cię moją diagnozą??? leć jak najszybciej do lekarza i nie licz na fachowców z kafeterii!!! tutaj nikt ci nie pomoze!!!