Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LiLi27

w 8 dni schudłam 4 kg!!! i nadal chudnę!

Polecane posty

Gość rogata dusza
Witam wszystkich. Lili - podoba mi się twoja dietka. Odchudzam się od 11.05 i z 85 kg zostało mi 77. Najpierw była kopenhaska, ubyło mi 6,5kg potem powrót do normalności, chociaż ograniczyłam jedzenie i powrót 2 kg. Następnie zastój, ale nie poddałam się, przeszłam na dietę rozdzielną, zaczęłam brać For Slim i waga idzie w dół, chociaż po ostatnim weekendzie, kiedy pozwoliłam sobie na łączenie węglowodanów z białkami przybyło mi 0,5kg. Stąd te 77. Będzie dobrze. Wspierajmy się, będzie łatwiej.

Gość ludzie ta baba
co chwile zakłąda topiki o tym leku !namawiajac do kupowania!! ja kiedys dawno temu stosowałam ten lek i gówno pomaga!!! to reklama a nie opinia na temat odchudzania!!

Gość rogata dusza
For Slim zawiera substancje ułatwiające trawienie i mające wpływ na prawidłowy przebieg procesów przemiany materii, szczególnie metabolizm tłuszczów. Składniki hamują aktywność enzymów powodujących przemiany węglowodanów w tkankę tłuszczową i ograniczają odkładanie się jej, ułatwiają usuwanie z organizmu zbędnych produktów przemiany materii, wpływają na pracę przewodu pokarmowego, przeciwdziałają zaparciom. skład: Kwas hydroksycytrynowy (HCA) wyizolowany z Garcinia cambogia ekstrakt z morszczynu pęcherzykowatego olejek jałowcowy ekstrakt suchy z aloesu

Gość to pokaż inne topiki
które "założyła"... bo ja jakoś ich nie zauważyłam. jak są zakładane "co chwile" to powinnam raczej zauważyć, no nie? ale może ja ślepa jestem. chętnie poczytam... więc czekam na ilnki do topików.

Gość mooooooooonia
hejunia wszystkim;)....ja waze 56 kg i tez chcialabym schudnac tak do 50 kg.....pozmozcie...mysle ze jak bedziemy sie wspierac to razem damy rade!!:D...zaczelam stosowac plastry Vita Slim..pomagaja ale chce sprobowac tych tabletek for slim dlatego.jutro ide do aptek hehehe....pozdrowka dla WAs....od jutra zaczynam walke z moim tluszczykiem...

Gość POKAŻ GDZIE SĄ
ty głąbie,gdzie te topiki co chwilę zakładane o for slim,moze ja też ślepa jestem.Żenująca jesteś gówniaro!

Gość aniaczek
dziękuję za objaśnienie działania preparatu. Pozdrowionka