Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś taki

jak pomóc koleżance którą rzucił chłopak?

Polecane posty

Gość ktoś taki

jak wyżej..jakieś kino, lody, coś co odwróciłoby jej uwagę?..jak myślicie?

Gość a b c d e f g ___
jesteś chłopakiem czy dziewczyną? Generalnie teksty typu "nie był ciebie wart, co za dupek" krotko po rozstaniu itd nie mają sensu - to jak mówienie do słupa. Najlepiej po prostu bądź, jak będzie chciała pogadać to słuchaj, niech wie, ze jesteś gdyby Cię potrzebowała. Daj się wypłakać, jeżeli lody - to nie wyciągaj jej z domu tylko idź do kuchni, nałóż lody i zjedzcie razem :) zalezy jak bardzo przeżywa rozstanie, jak było bardzo bolesne to przez jakiś czas lepiej nie wyciągać z domu jak nie chce. Najlepiej przytulić, nic nie mówić, chyba że bedzie chciała gadać :)

Gość królowa na tronie
Bądź po prostu przy koleżance. Ważne, by wiedziała, że nie jest sama z tym wszystkim. Możesz jej pomóc na nowo otworzyć się na ludzi. Ale powoli.:)

Gość ktoś taki
dzieki za odpowiedz. jestem dziewczyną:) sama nie wiem co mam robic..wczoraj sie dowiedzialam o tym..a do tej pory układało sie miedzy nimi wzorowo i nagle jeden telefon,ze to juz koniec..ze sobie wszystko przemyslal..byli ze soba ponad rok. wczoraj przegadalysmy pół nocy, ale chcialabym jej jeszcze jakos pomoc, tylko nie wiem jak..

Gość a b c d e f g ___
po prostu bądź :) niech wie, że ma kogoś z kim może popłakać na przykład. Jak będzie z nia już lepiej, to może wyciągnij ją z innymi kumpelami gdzieś, jakiś babski wesoły wypad, niech poczuje, że mimo ze facet jej nie kocha, Wy ją kochacie i jest Wam potrzebna. Powodzenia ;) PS: fajnie mieć taką kumpelę jak Ty, na pewno to doceni :)

Gość //łączenie tematów//
11:43 Taka jedna kobitka może jakieś spotkanko we 2 u Ciebie czy u niej...Niech sie wypłacze porozmawiajcie wytłumacz jej że jeszcze cale zycie przed nią , kup czekolade lody jakas muzyczka typowo babski wieczor a później za jakiś czas jak sie pozbiera jakies kino tylko tak zeby go nie spotkala Z każdym Twym oddechem i dotykiem świat nabiera pięknych barw http://www.szipszop.pl/tickers/15461.gif [/ img] Marzę żeby...Byc leciutką jak mgła,by być jak wiatr delikatną... 11:44 canberra lody nie odwrócą jej uwagi raczej daj jej psychicznie odpocząć lub wysłuchaj cierpliwie jeśli będzie chciała pogadać to podstawa szczęścia

Gość ktoś taki
o naprawde milo słyszeć, chyba masz racje, wystarczy ze bede. Ale nadal nie moge zrozumiec co bylo powodem zerwania, w zyciu nie przypuszczalabym ze tak postapi. Musiał nieźle udawać.. teraz nie moge patrzec na to jak ona to przezywa, byla bardzo zaangazowana,zreszta typowy przypadek jakich wiele..ale dzieki dziewczyny

Gość -------------
lody nie odwrócą uwagi ale są pyszne i dobre na każdą okazję i bez okazji też :> :D

Gość 10 cm
ja mysle ze powinnaś dodawac jej nadziei, tzn mowic że może się jakoś ułoży i moze do niej wróci, chociaż byloby to bzdurą. Powiedzenie jej teraz że to juz koniec i musi z tym życ jest straszne. Pamiętam rozstanie z byłym, moi znajomi mowili - opamięta się, wróci do ciebie, zobaczysz. To mi dodawało sił. A potem.... powoli o nim zapominałam. Nigdy nie wróciliśmy do siebie, ale bylam im wdzięczna za te słowa