Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*22*

Ale mam dzisiaj doła... tak mi źle... bardzo źle...koszmarny dzien...

Polecane posty

A czemu nie wiesz czy to dobry pomysł? Mozesz powiedziec jak sie zachowuje Twoja mama? Jakies przyklady? 3maj sie :(

dobry. moj facet tez mnie zmusil i dzis jestem mu za to wdzieczna. czasem inni widza wiecej niz my

ale mi sie wydaje ze jednak wszystko jest ok. 22-->moja mama ma charakter taki ze wszystkich ustawia upomina, za głośno się smiejesz, za głosno spiewasz, jak sie zachowujesz, to nie wypada, non stop coś, przychodzę do domu z pracy to szukam jakiś zajęc zeby pózniej znowu nie mowiła ze jestem nieużyteczna i nic w domu nie robie. Do szału mnie to wszystko doprowadza

\"szukam jakiś zajęc zeby pózniej znowu nie mowiła ze jestem nieużyteczna i nic w domu nie robie.\" --> SKĄD JA TO ZNAM!!!!!!! Tylko pomysl ze ja nie pracuje I OD KILKU NIC JUZ NIE STUDIUJE WIE JESTEM CAŁKOWICIE BEZUŻYTECZNA...................................... :(

e tam nie przesadzaj. Ostatnio moja mama mi powiedziała ze zyje na jej garnuszku (niewiem jak ona to wymysliła) Ale najgorsze jest to ze ja nie potrafie wykłócić się o swoje bo odrazu zaczynam płakać i kicha

Ja potrafie powiedziec :o co ci chodzi: i sie poryczec :(:(:(

Gość ojojojooooj

Mój ukochany podczas rozmowy tel wyczuł, ze jestem smutna i .... napisał mi wlasnie mega romantycznego, kochanego smska :) On wie, e jest lekarstwem na cale zło, tak bardzo Go kocham ❤️ :)

moj tez jest lekarstwem na zło a pozatym chyba muszę sie sama zając formalnościami dotyczącymi ślubu,on przyjezdza w grudniu więc moze uda sie nam pobrać styczeń/luty

Crazylady a Wy planujecie ślub???? Opowiedz cos wiecej! Ile macie lat? Jak długo razem? Bo widzialam w suwaczku ze zaręczeni juz długo! GRATULUJE!!!!! Jak Ci sie oswiadczył?? BUZIA PS. Mama niedlugo wroci z pracy... ostatnie chwile \"szczescia\"

jesteśmy ze sobą 3,5 roku ja mam 26 lat on ma 31, poznalismy sie przez wspolnych znajomych ale na poczatku to byla tylko znajomość, a po roku stwierdzilismy ze chcemy byc razem, w zeszlym roku w maju oswiadczył sie w Krynicy Morskiej na plazy daleko od domu (oboje jestesmy z gór) :D

Aleeeeee romantyczne, gratuluje z całego serducha :) Jestescie z gór? A skąd dokladnie? Ja kocham góry i wlasnie chcemy z moim jechac na wakacje w góry.... fajnie macie ;)

Gość hhhhhhhh

Mama mnie zagadała i pochwaliła ze posprzątałam wiec siedze bezkarnie przy kompie :O :classic_cool: 🖐️

Gość podnisze bo ciekawe

Gość stawowaaaa
😭

Gość czemu beczysz
?

Gość witammm
:)

Gość stawowaaaa
Bo mam dziś beznadziejny dzień i wydaje mi się, że jestem do niczego:(

Witaj Stawowaaa. Co sie takiego dzis stalo, ze masz dola, jak ja wczoraj? Opowiedz, moze cos doradze? I pamietaj, ze ten koszmarny dzien zawsze sie kiedys konczy 🌻