Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_m

co znaczy moj sen?

Polecane posty

Gość m_m

juz drugi raz sni mi sie ze wygrywam w jednorękiego bandyte. Pierwszy raz snilo mi sie to jakies 2 tygodnie temu, wtedy grałam w pubie z moja przyjaciołką i wygrałam około 61 tys złotych, nie wiem czemu ale pamietam dokładnie tą kwote. Dzisiaj sniło mi sie to po raz drugi grał moj chłopak a ja stałam obok niego i pomagałam, wygralismy jakies 1200 zł, poza tym jeszcze grałam dzisiaj w snie w taką gre gdzie sie złotówki rzuca i jak one wypchną inne monety i te które wypchną wygrywasz ;] Co moga znaczyc moje hazardowe sny? W sennikach w necie jest ze jesli grasz we snie i wygrywasz to spotka cie jakas nie miła przygoda, tylko tyle znalazłam.

Sennik1 Hazard - uczestniczyć w grze - wielkie straty - wygrywać - niewierność - przegrywać - wierne serce Sennik 2 nasze życie obiera nieodpowiadający nam kierunek przez to, że tak bardzo pragniemy zmian nie mając sprecyzowanego planu Sennik 3 nasze życie obiera nieodpowiadający nam kierunek przez to, żę tak bardzo pragniemy zmian nie mając sprecyzowanego planu Sennik 4 niewierność

Gość łoł tok szoł
oznacza że musisz mi pożycyć 1200zł.

Gość a mi te 61 tys bez umowy

Gość to ja ja
ale bezzwrotnie

Gość jak nie wydam szyskiego przez
tydzień to odsteki jesze mi zapłacisz za nie wykorzystane środki

Gość m_m
och, nie znalazłam tego jak sama szperałam.... cholera..... zdradzam chłopaka.... i nigdy nie miałam sprecyzowanego planu na zycie a zawsze chciałam czegos innego..... a juz myslałam ze to dobre sny ;]

A mi zawsze, jak się śni, że mi zęby wypadają, ruszają się, albo co gorsza sama je sobie wyjmuję, to na bank zawsze mam potem problemy. Nie wiem dlaczego tak jest, ale ZAWSZE się sprawdza. Jak się budzę i przypominam sobie otych zębach ,to już wiem normalnie, że to koniec....:-(

Gość smiac mi sie chce z siebie
wierzyce w sny? smieszne. Moze poczytajcie troche Freuda albo Junga, a nie senniki internetowe.

Gość ciąża jak nic

Gość m_m
o a jeszcze przypomniało mi sie ze dzisiaj tej samej przyjaciołce obcięłam jej piekne długie blond włosy... i miałam straszne wyrzuty sumienia. Co to znaczy? Nie wierze w senniki internetowe, ale wierze ze sny przedstawiają jakis nasz obecny stan ducha.

Gość m_m
;>

Gość wakacyjna_wróżka
zamiast marzyć nie wiadomo o czym i odwracać się od okazji, musisz je łapać, poddać się rytmowi, wywrzeć na życiu swoje piętno, tak jak we śnie wykonywałaś pewne czynności, które zostały nagrodzone - takie jest znaczenie snu dziękuję za uwagę

Gość wakacyjna_wróżka
sen o koleżance: ciesz się swoimi miłymi chwilami, żeby się mnożyły (ten sen również jest przestrogą, że "niewykorzystane szanse się mszczą")

Gość wakacyjna_wróżka
Freudowi bliżej do senników niż do współczesnej neurologii (co nie umniejsza jego zasług dla psychoanalizy)