Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

pieluchy DADA PROMOCYJNE czy nie poodparzaly Waszych dzieciaczkow?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Gość zapomnij..
o tych pieluchach są sztuczne i nie przepuszczają powietrza jeśli stać cię na kompa i neta to nie oszczędaj dziecku na pieluchach...

Gość DYSZKI
lepsze są te niepromocyjne (a tak pozatym one nie sa ze sztucznego tworzywa)

Gość pieluszkowa panii
a mój maluszek od początku jest na pieluszkach z lidla firmy cień-niebieskie opakowanie i są super - jedna wychodzi po 0,45 gr więc dobre i tanie

Gość zapomnij..
to kup pamparsa i porównaj... na dada jest powłoka z foli... która nie przepuszcza powietrza więc odparzenia masz jak w banku moim zdaniem inwestuj w lepsze pieluchy a oszczędzisz dziecku odparzeń i leków na nie ,,spróbuj a się przekonasz..

Gość podpowiedzcie
nie ma foliowej powloczki-jest taka jak w orginalnych pampersach

Gość DYSZKI
Dokładnie-nie ma folii, a Pampersy sa jakieś niewymiarowe dla mnie,a pozatym szorują mojemu dziecku plecki,

Gość moimka
te z promocji byly do kitu, sztywne,ale takie poza promocja nie ustepuja oryginalnym pampersom, tez nie chcialam wierzyc, ale raz sprobowalam i teraz kupuje na zmiane pampersy i biedronkowe

Gość podpowiedzcie
wlasnie i moje dziecie ma teraz pupe cala rozognina-stosuje juz m-c-poczatkowo bylo tego niewiele -bylam u lekarki -dala masc ktora notabene nic nie pomogla a dzisiaj juz cala pupa zajeta-jutro ide po lidlowskie-uzywalam ich wczesniej i byly ok-skusila mnie promocja i to ze mam blizej biedronke niz lidla:(

Też używamy Dada i są super, żadnych odparzeń, na początku stosowaliśmy Pampersy i mały miał odparzenia.

Gość podpowiedzcie
to ja chyba do lekarki sie jutro wybiore jeszcze raz ale tylko na pupie tak ma wiec to chyba ewidentnie od pieluszek?

Gość moimka
moja mala miala odparzenia po huggisach, psikalam najpierw panthenolem w sprayu, potem masc pupilek, ale najlepiej zadzialala masc robiona na recepte, zeszlo po dwoch dniach.

Gość moimka
a tylek miala caly jak ogien

ja dla maluszka kupowałam pampersy ale potem przeszłam juz tak pod koniec 7 miesiaca na lidlowe cienia w małych paczkach bo i tak wychodza tani, podrodze próbowałam tez dada - kiepskie i takie z rossmana ale zawsze te drozsze co przepuszczały powietrze , i skonczyłam na lidlowych sa super!!!

Gość moimka
ja tez kupowalam lidlowskie, ale wg mnie byly sztywne i nie wchlanialy rownomiernie tylko robily sie takie grudy w srodku, a dada "puchna" rowno i sa miekkie, oprocz tych z promocji.

Gość a mi mówili w szpitalu
ja uzywam albo pampersa albo dada, nie pasuja mi huggies ale oz innego powodu: kupa wycieka z nich jak moja mała lezy na boku

Gość huggisy
to porazka, moj maly po jednym dniu dostal takiego uczulenia, ze dwa tygodnie go leczylam, a poza tym sa sztywne

Gość cvcsa
no jak uzywasz huggies classic to nic dziwnego ze sztywne:P

Gość 1j111111
to ja mam wspaniałe dzieci żadne pieluchy ich nie uczuliły - używam dady.