Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawnie18nastka

błagam Was napiszcie mi!!!!!!!!!!!Liczy sie kazda wypowiedz

Polecane posty

Gość date wyznacza sie z długośąci

Gość kwhifdshfknskf
nie mowcie ze nikt juz nie stosuje tabletek anty

Gość piguły - już nigdy
Ja brałam piguły dawno temu, skończyło się n masakrycznych bólach głowy, omdleniach i w rezultacie zaczęło mnie po pewnym czasie "wyginać" diagnoza? uszkodzenie centralnego ośrodka układu nerwowego (czy tak jakoś), do dziś mam masakryczne bóle głowy, a o potomstwo starałam się - jak się okazuje dzięki pigułom - ponad 5 lat!. Drugi przkład z Rodziny. Moja Szwagierka po odstawieniu tabletek od razu zaszła w ciążę - bliźniaczą - niestety euforia trwała krótko......w 9 tygodniu ciąża obumarła, a Ona poroniła.......to też przez tabletki. Oczywiście nie każdego spotykają tak przykre doświadczenia, ale jednak niektórym się przytrafiają. Na pewno - jeśli zdecydujesz się na antykoncepcję farmakologiczną KONIECZNIE najpierw zrób badania hormonalne i niech lekarz Ci dobierze tabletki najbardziej odpowiednie dla Twoich wyników badań - i nie licz na to, że lekarz sam Ci zaproponuje taką kolejność, z doświadczenia nie tylko swojego wiem, że lekarze niestety przepisują piguły bez badań - jak cukierki.....a te badania naprawdę mogą uchronić Cię od nieprzyjemnych powikłań związanych ze złym doborem tabletek.

Gość prawie18atka
a jeśli np pojde do gina i odrazu przepisze mi tabsy to czy moge mu powiedziec co s w stylu ze najpier chciałabym zrobić badaniu lub cos w tym stylu??(ale zeby nie wyjsc na idiotke)

Gość prawie18atka

Gość prawie18atka
PROOOOOOOOOOOOOOOOOSZE:/:/:/:/:(:(::(:(:(

Gość po pigulach mialam
zaburzenia wzroku.. bralam pol roku diane35 i ktoregos wieczora chcialam wstac z kanapy, a tu .. Nic nie widze, po jakichs kilku minutach widze wszystko zupelnie rozmazane i na czerwono, trwalo to kilka dobrych minut, o malo zawalu nie dostalam, cos takie wczesniej ani pozniej juz mnie nie spotkalo.. to bylo straszne!!!!