Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Spis ateistów

Polecane posty

Gość krystynaGoleniow
jednym slowem MOWICIE,ZE CZEGOS NIE MA,BO BOICIE SIE,ZE JEST ZEGNAM I WSPOLCZUJE

wiara w boga jest dużym komfortem psychicznym, ale ja nie potrzebuję zapewnienia że jak umrę to żyć będę wiecznie. Żyję tu i teraz, kocham i jestem kochana, rodzę dzieci i wychowuję je na dobrych, uczciwych ludzi, w moich dzieciach i wnukach i w ich wnukach będę żyła wiecznie i to mi wystarczy.

Gość maniek z bramy
moze takie osoby sa tez potrzebne aby nami wstrzasnac?Mna wstrzasnelas ,kryska.

jezeli ten spis to nie lista osob, do ktorych bedzie sie strzelac, na ktore sie bedzie pluc i inne bzdety, to moge tutaj widniec :]

Gość maniek z bramy
a nie masz Mewunia takich mysli nieraz,ze rezygnujesz byc moze z czegos fajnego?

Gość krystynaGoleniow
Mewunia nic nie wstrzasnie.To kwestia wychowania.Moze jest dobra osoba,niech nie wierzy,jej sprawa,ale niech nie mowi,ze katolicy to,katolicy tamto,skoro jej to nie obchodzi,niech nie gada bzdur na temat czegos,o czym nie ma pojecia pomimo tego,ze nie zgadzam sie z Toba Mewunia,zycze wszystkiego najlepszego ide juz spac,bo pozno

Maniek, powiem Ci szczerze że nigdy ni przyszło mi to do głowy...

Gość maniek z bramy
a wiesz ze ja bardzo czesto o Nim mysle.Wyobrazam sobie jak to moze byc .Taka wielka Milosc,nieograniczona.

Gość a ja nie 111
Jestem ateistka, nie wierze w Boga i na pewno ne pojde do kosciola jak ktos mi zachoruje, bo nie wierze w Kosciol. Jestem czlowiekiem, ktory stara sie pomagac innym, ale nie wierze. Zaden katolik mnie nie nawroci. Nie lubie ksiezy, nie lubie kazan i tego latania do Kosciola co niedziela a byc obojetnym na krzywde np zwierzat. Dokladny opis tutaj: Pogryziony przez inne psy, pełen ran, krwawiący, obolały, leżę na poboczu drogi przy hurtowni obok Pomiechówka... Wielkanoc... przechodzą ludzie, idą do kościoła. Czy ktoś się pochyli? Pomóżcie... NIKT Wole jednak nie byc wierzaca a miec serce dla zwierzat. Wierzacy zawsze zauwazaja jacy to oni sa wspaniali a nie wierzacy be. Oj nie wiem. Podobno Bóg powiedzial kohajcie braci mniejszych a tu po katolikach widac jak kochaja. "Co uczyniłeś memu bratu mniejszemu, mnie żeście uczynili" czy jakos tak. Nie lubie tych bab co sie tak modla a w sercu maja jad. Jestem ateistka i bede. Nawet w obliczu smierci i nawet wtedy nie bede sie nawracac. Koniec i kropka.

Gość szprota999
to ja sie wpisuje, choć może raczej uważam sie za agnostyczke. i do kaska 24 - ateisci nie są puści!! z tego co widzę co tylko oni są tolerancyjni! katolicy próbują mnie zawsze nawracać, bo nie mogą znieść tego że żyję inaczej niż oni

To że ktoś jest ateistą nie znaczy że nie moze być dobrym człowiekiem,znam osoby które nie chodzą do kościoła a są porządnymi ludźmi. Ateizm nie wyklucza wrażliwości na krzywdę ludzką czy na piękno otaczającego nas Świata.

Gość ateistka-początkujaca
początkująca ateistka z Torunia :)