Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Spis ateistów

Polecane posty

Gość krystynaGoleniow
Mewunia: gadasz jak potluczona!!!! Katolicy nikogo nie nawracaja.ja nie laze po ulicach,albo po domach i nie kaze ludziom w cos wierzyc,jak Ci seksiarscy jehowi np.A w topiku moz etez chodzic o polemike.Widac,ze brak wiary,tworzy i Ciebie rowniez brak oglady.Glupia kobieto,zal mi takich kretynek jak Ty

Gość szkoda slow
wiec nie gadaj,ze katolicy nawracaja,nawroca Cie tylko wtedy,gdy sama ruszysz te niewierzaca,brudna dupe do kosciola,glupia kurwo

Gość i owszem
No i Krysia załatwiła całą dyskusję rzucając mięchem. Doskonale Krysiu przysłużyłaś się wizerunkowi katolika. Może miałam jakieś wątpliwości , teraz nie mam żadnych. Jednak moher. Dobranoc. W pyskówkach wstyd brać udział.

Gość krystynaGoleniow
i owszem: smieszysz mnie :) kompletnie nie rozumiesz tego,co pisze.Nieuk pierdolony

Gość krystynaGoleniow
a kto powiedzial,ze katolik nie moze przeklac? i owszem rusz Tym pustym lbem!!! Katolicy to normalni ludzie,tez klna,tez popelniaja bledy,nie rob z nas swietoszkow,nie kazdy sterczy pod willa Rydzyka,Ty myslacy stereotypami czlowieczku,wez idz spac!!!

Po pierwsze- nie wyzywaj, ja cie nie obrażam. Po drugie- księża włażą do mojego domu, łóżka i mojego życia z brudnymi buciorami. Mówią jak mam żyć i co myśleć. Jesteś najlepszym przykładem do czego prowadzi taki owczy pęd do raju.

Gość krystynaGoleniow
ksieza Ci wlaza do lozka? heheh,ciekawe. Ty chyba na Marsie zyjesz? pokaz mi ksieza,ktory lazi po domach i ludzi nawraca!!!! KATOLICY NIE NAWRACAJA,NA KATOLICYZM MOZESZ NAWROCIC SIE TYLKO,JEZELI CHCESZ,SAMA MUSISZ TEGO CHCIEC,NIKT cIE DO TEGO NIE ZMUSZA!!!! WEZ TO WRESZCIE ZROZUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krystynaGoleniow
jak mnie to rozwscieczylo!!! sekty laza po domach,nie katolicy,Ty pusta kobieto.

Gość maniek z bramy
w tej ksiazce sa opisy takich historii,ze zjawisko braku doplywu tlenu nie moze byc brane nawet pod uwage. Czlowiek o ktorym wszyscy wiedzieli,ze jest niewidomy od urodzenia,opisuje po przejsciu smierci klinicznej,ze widzial lekarza.Ten oslupiony patrzy na niego i z niedowierzaniem pyta:ale przeciez pan nie widzi od urodzenia.Pacjent na to,ze moze mu opisac jak wtedy byl ubrany i wylicza wszystko.Na dodatek opisuje korytarze ktorymi go wieziono do sali reanimacyjnej,kto przy tym byl i co mowil.Nastepnie mowi,ze w sali"x"pod lozkiem lezy jakas rzecz.Lekarz idzie i znajduje ja.Pozniej opowiada ze jego dusza leciala gdzies tam,ale przelatujac kolo dachu szpitala,gdzies przy oknie trudno dostepnym lezy but.Ida i znajduja go. Kobieta opowiada ze spotkala tam po drugiej stronie czlonkow swojej rodziny.Wiedziala ze oni juz wczesniej zmarli.Zastanawialo ja jednak co tam robi osoba"Y"?Nie mogla tego zrozumiec.Dopiero pozniej sie okazalo,ze w czasie jej pobytu w szpitalu,osoba "Y"rowniez zmarla,o czym autorka wczesniej nie wiedziala.Takich i innych historii jest tam duzo.To sa ewidentne dowody.Nie jest mozliwym,aby to byly jakies jazdy po braku tlenu.To absurd.

Gość krystynaGoleniow
a ide spac,jestescie tacy psychiczni,ze szkoda slow

Gość Boicie sie i tyle
Mewunia: musisz byc naprawde uboga wew osoba.wspolczuje Ci:)

Gość maniek z bramy
krystyna-no musialem wytrzec monitor,no.No wyluzuj kobieto.Tylko spokojnie.

Ależ wy jesteście przepełnieni nienawiścią i agresją, to ja wam serdecznie współczuję...

Gość Mewunia chyba Ty dziecinko

Gość maniek z bramy
Badzmy sprawiedliwi.Po jednej i drugiej stronie jest niepotrzebna nerwowosc.Szanujmy sie.

Gość maniek z bramy
asasas-a ty wiesz kto to byl lenin,czy to szpan?

Przeczytaj moje wypowiedzi i porównaj z wypowiedziami Kryśki. Krycha krztusi się jadem!

Gość maniek z bramy
no jest nerwowa,ale przejdzie jej.Czytalas moze ta lekture?

Gość krystynaGoleniow
Mewunia: jadem? Bredzisz dziecko.Ja tylko nie moge zrozumiec,ze kobieta ,ktora pisze w miare porzadnie,wydaje sie inteligentna ,nie przyjmuje argumentow do siebie.Jestes gorzej zapatrzona w ten swoj brak wiary,ze kazdy katolik wydaje Ci sie dziwakiem.Wez sie zastanow

Maniek- nie masz racji, ja jestem zupełnie spokojna, nie wyzwam nikogo ani nie obrażam. Z waszej strony nasłuchałam się różnych epitetów począwszy od higieny osobistej skończywszy na stanie mojego umysłu...

Gość krystynaGoleniow
tak zapatrzona* mialo byc I tak sie nie przekonamy kto ma racje,wiec po co ta rozmowa? i po co ten spis ateistow? chcecie sie dowartosciowac? zobaczyc,ze takich osob jest wiecej w Polsce? mniejszosc chcecie stworzyc? boli Was,ze jestescie niewidoczni? tak,to Was boli:)

Gość igua
Jeszcze ja:)

Gość maniek z bramy
Mewunia-wiesz,to chyba jest tak,ze my,katolicy wiemy,ze Jezus umarl straszna smiercia na krzyzu za nas wszystkich.Dlatego niektorzy z nas chca "na sile"powiedziec,czy przekonac o tym fakcie niewierzacych lub watpiacych.

podejrzewam że spis był prowokacją, haczykiem na który złapałaś sie ty i ja

Gość krystynaGoleniow
maniek: ale ja nikogo nie przekonuje,ja tylko tlumacze pani Mewie,ze nie katolicy nikogo nie nawracaja,nikt ja na sile do kosciola nie pcha.Czy w koncu ktos przeczyta ze zrozumieniem to,co pisze? a moze ateisci sa mniej inteligentni? ;) ironia,nie buzuj sie Mewka,bo Ci cisnienie skoczy,zawal murowany i wtedy to,czego sie obawiasz"blagaaaammm,przebacz panie" :D hehehehe

Gość krystynaGoleniow
katolicy* mialo byc

Gość maniek z bramy
ja rozumiem was obie,ale wszystko powinno sie odbywac miedzy nami na zasadzie jesli nie milosci,to poszanowania mojej "siostry",czy "brata".Kazdy czlowiek jest wspanialy.Kazdy jest piekny.

Gość krystynaGoleniow
dobra,wychodze stad,w koncu to topik dla ateistow.I tak nie potrafia podjac kulturalnej rozmowy.Zegnam P.S kiedy wasze dzieci,bliscy,beda chorzy,wtedy polecicie do kosciola,bedziecie plackiem lezec przez krzyzem i z zaklamaniem sie nawracac.Tego sie boicie!!!!Kazde Wasze slowo daje swiadectwo tego,ze wmawiacie sobie,ze nic innego nie ma,chociaz wiecie,ze kiedys bedziecie musieli zmienic swoje poglady,noz na gardle sie zbliza.... zegnam ozieble