Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martik

mozecie polecic cos sprawdzonego ..

Polecane posty

hej wlasnie konczy mi sie krem jeszcze z PL (mam mieszana skore) i chcialabym tu juz cos kupic, uzywacie czegos co mozecie polecic? zastanawiam sie nad Clinique podobno dobra marka .. jakies sugestie ?

to jest serum, na kazde serum nalezy nakladac krem...a to wlasnie kremu szuka kolezanka!a nie serum.

Hej, ja aktualnie uzywam clinique, ale jestesm tak sobie zadowolona. Tylko ze krem jest sprawa indywidualna, bo to, co mi nie pasuje, moze byc dla Ciebie swietne. Kremem, ktory jest dla mnie idealny jest krem Dove. Calkiem niezla marka jest La Mer, ale dosyc droga. Zawsze jednak mozna kupic te drozsze kosmetyki na e-bayu za polowe ceny!

Gość pies a nie czlowiek
martik nie odpowiedzialas na moj post!

dzieki za odpowiedzi :) pies a nie czlowiek - o jaki post ci chodzi ?

ona uk - ten link niestety u mnie nie dziala mozesz napisac nazwe kremu ? a ja sobie go znajde :)

No7 Age Rewind Day Cream albo , jak nie chcesz przeciw zmarszczkowego to No7 Advanced Hydration Day Cream jest tez dobry..ja mam 31 lat, wiec zabralam sie za zmarszczki:))

kiedys mialam Nina Ricci Skin Replenishing Day Cream i Nina Ricci Skin Replenishing Night Cream i tez bylam bardzo zadowolona, cena na ebay ok £15-20

Ja mam 27 lat i jeszcze nie zabralam sie za zmarszczki, bo ich nie mam :P Jak sie za szybko zaczyna stosowac kremy przeciwzmarszczkowe, to skora sie rozleniwia. Albo jak sie stosuje za silne kremy. Tak przynajmniej twierdzi kosmetyczka mojej mamy :)

afroo -ja nie powiedzialam, ze dopiero teraz zabralam sie za zmarszczki..masz jakis problem?czy zlosliwosc to twoja specjalosc??

ona uk .. te kremy co podalas to dla mieszanej skory tak ?

One sa do wszystkich rodzajow cery..jak mam mieszana i bylam zadowolona..

zlosliwosc to w ogole nie moj styl - to byla forma zartu a nie przejaw zlosliwosci-zasada jest jedna-zmarszczkom sie zapobiega a nie zmarszczki sie wygladza.:-) tak twierdza kosmetyczki i ja sie z tym zgadzam. Zaleca sie zmienic zasady dbania o cere juz od 25roku zycia ot co.

kopnij sie w glowe jesli bank nasienia jest dla Ciebie kosmetykiem

Gość nuevva
Dziewczyny nie wierzcie slepo w te drogie kremy. Ja tez kiedys myslalam, ze krem marki Dior czy Chanel to jakies cudo, ale nic bardziej blednego. Wystarczy miec troche wiedzy biochemicznej, czytac sklady kremow, zeby wiedziec, co sie znajduje w tym pieknym pudeleczku. Niestety wiekszosc kremow zawiera kupe szkodliwej chemii, a nawet skladniki rakotworcze! Dlatego stanowczo odradzam uzywanie w wieku 25 lat kremow przeciwzmarszczkowych.

czytanie skladu to podstawa-wystarczy przesledzic pierwszy z brzegu kremik i okazuje sie ze wiecej w nim zlego niz dobrego. podstawa mlodo wygladajacej skory-to dokladne czyszczenie twarzy!! a takze wysypianie sie, nie palenie papierosow, itp. Wiadomo przeciez nie od dzis:)

moja kumpela sprzedaje kosmetyki takich firm jak estee lauder, clinique, i inne ,i mowi ze kremy na zmarszczki nie pomagaja. Tzn troche pomagaja ale tylko do czasu jak sie ich uzywa. kupcie sobie maseczke DEAD SEA MAGIK algimud active seaweed mask, po tej maseczke skora wyglada lepiej.

Gość whitmans laboratory
Ja pracuje w fabryce estee lauder, clinique itp i powiem wam, ze te kosmetyki wcale nie sa duzo lepsze od innych. Mamy na nie duze znizki, wiec mam tego pelno w domu i zadna rewelacja, glupi ci, co placa 100% ceny i wierza w marke. aha, jak juz macie kupowac to lepiej kupic przez internet, u nas prawie wszyscy je sprzedaja na ebayu.

mi najlepiej podchodzi Nivea i L\'Oreal przeciwzmarszczkowe w wieku 25-26 lat owszem ale odpowiednie do wieku wiadomo ze sie nie bedzie stosowalo tych dla 50ciolatek no i zapobieganie zmarszczkom w wyzej wymienionym wieku to przede wszystkim dobre nawilzanie i pobudzanie tkanek do tego masazyk twarzy i jest oki :) a jak pojade do Polski to sie zaopatrze w Ziaje :)

ona uk... kremik z Nina Ricci juz zakupiony, bardzo jestem zadowolona :) dzieki za wskazowke pozdrawiam