Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYTYGTYTYHTGYH

JESTESCIE TAKIE WSZYSTKIE PUSTE I TEPE ...LUDZIE GINĄ A WY CO??

Polecane posty

Gość TYTYGTYTYHTGYH

TYLKO KOSMETYKI IDIOTKI SIE LICZĄ ?

zycie toczy sie dalej, ludzie gina codziennie. Za bardzo podchodzisz do tego hmmm.. ziemsko

Gość przepraszamy
jestesmy totalnymi pustakami od teraz bedziemy sie umartwiac cale swoje zycie i nawet do klasztoru pojdziemy palant :o

Gość przepraszamy
nasze dzieci tez od malego bedziemy uczyc zyc w zalobie bo codziennie ktos ginie

Gość ci co gina tyez pewnie uzywali
kosmetykow

Gość trafne spostrzezenie
:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość w życiu trzeba rydzykować
tyle ludzi zginęło, a ja (nieczuła egoistka) nie dość że żyję dalej, to nawet dziś radio sobie włączyłam

Gość polskie podejscie
typowe dla Polaków pokoazywać w tv ludzka rozpacz W USA w telewizji nawet ataków terrorystycznych nie pokazywano tak jak u nas - ludzie maja miec cheć do zycia a nie rozpamietywać co było wszyscy kiedys umrzemy a zycie bedzie się toczyć

Nie interesują mnie cudze tragedie. Nie udawaj, że się tym przejmujesz :D:D🖐️ bo wychodzi na to, że jestes jeszcze bardziej obłudna. Mnie interesują problemy moich bliskich i moje, moich przyjaciół, znajomych. I tyle. A oprócz tego - to faceci patrzą TYLKO na wygląd, więc staram się jakoś poprawic swój, zwłaszcza ze brakuje mi urody. Powiem szczerze. Daj sobie na wstrzymanie, naprawdę, bo póki co - jesteś oderwana od rzeczywistości. A poza tym, czego się spodziewasz po durnej kafeterii? Juz lepsze jest o2, chociaz... ich artykuly tez sa na koszmarnym poziomie, nie wspominajac o ogromnej czesci dyskusji...

chyba sie nabralam :) ten topik raczej jest dla zartu \"ludzie giną , a wy co?\" ;) niepotrzebnie cie opieprzam