Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqedfe

Co sądziecie o kobietach, ktore smieja sie z brzydkich kobiet?

Polecane posty

Gość PIEKNA PANI
nie nasza wina ze inne sa brzydkie a my sliczne mozemy hehe a Wy to co smiejecie sie z ladnych lasek ze puste albo glupie a my sie smiejemy ze paszteciary, trudno nie kazdy sie rodzi piekny:P tak samo jak nie kazdy jest zdolny np ja nie ale mam wyglad i to dzieki niemu duuuuuzo w zyciu osiagnlam:P

Troszkę skromności jeszcze nikomu nie zaszkodziło.Swoją drogą,lepiej jak ktoś powie że jesteś piękna,niż takie afiszowanie się sobą.

Gość PIĘKNA PANI
udało mi się kupić w sklepie skarpetki dla męża z 10 procentowym rabatem

Gość PIĘKNA PANI
poważnie

Dobre i to.Ja tam jestem gruba i brzydka,mam 6 brodawek na nosie,i miotłę osadzoną na stałe.

Gość PIĘKNA PANI
no to jestes ładniejsza ode mnie

Dobre.Nie licytujmy się ,obie jesteśmy piękne.Ja z miotłą w tyłku,a Ty w skarpetkach męża.

Gość zazwyczaj te baby
próbuja takim wymiewaniem sie dowartosciowac i to jest załosne :-( i nadaje sie do porzadnego prztarcia nosa

Gość PIEKNA PANI
a tak na powaznie to dzieki wygladowi ... no i moze usposobieniu, zaraz po ogolniaku znalazlam prace (mam tylko wyksztalcenie srednie , teraz studiuje zaocznie zaraz posypia sie glusy cooooo TYLKO zaocznie ? ale ja wiem ze nie jestem zbyt zdolna i dalej nie dalabym sobie rady na bardziej "ambitnym" kierunku) zrobilam prawko:P tylko dzieki usmiechowi, poznalam pewnych ludzi ktorzy pomogli mi rozkrecic mi moja firme, ktora teraz dziala wysmienicie , bo co jak co aler okazalo sie ze glowke do interesow mam:P i co z tego ze koloru blad:D znalazlam meza i zyje sobie , zobaczymy co bedzie dalje ale cale moje dotychczASOWE zycie toczylo sie wolol mojego wygladu i wiem ze mnostwo spraw mozna zalatwic szybciej z ladna buzia ooott chociazby piateczke w indeksie hehe za ustnym choc prawie nic sie nie wie:P czasem mi oczywiscie smutno ze wiele osob bierze mnie za idiotke ale coz albo rybka albo pipka ja swojego ciala i twarzy nie zamienie no NIC

Kochana mówi się blond.Ortografia się kłania,lub nie przeczytane książki.

Gość lalasuska
Piekna Pani piszesz, o sobie, ze jestes piekna !!Ja Tobie nie, wierze, a wiesz dlaczego.bo znam osobe, kltora tez mowi o sobie, ze jest piekna..ale inni wcale tak nie twierdza hehe wmowiła to sobie..a jest zwykła paszteciara a Najgorsze jest to, ze nasmiewa sie z łądniejszytch kobiet od siebie i mowi o nichale pasztety" nie uwierze nigdy o sobie, ktora sama siebie rekomunduje, ktora sama siebie chwali.TO INNI POWINNI CIE CHWALIC!! A o piatke w indeksie to wcale nie trudno nawet brzydszej dziewczynie..jak tylko sie łądnie usmiechnie do wykłądowcy(oN JEST STARY, WIEC DLA NIEGO CZY łADNA CZY BRZYDKA NIE ROBI DUZEJ ROZNICY, WAZNE ZE MLODA) hehehe Poza tym..zawsze wiedziałąm, ze smykałe do interesow.maja tylko ignorancji(przez to, ze tak mało wiedza, sa nieswiadomii odwazni).a madrzy ludzi..kiepscy sa w robieni bizensow:)hehe i teraz sama mi to potwierdziłas

Gość lalasuska
zreszta znam te tzw,,paszteciary..ktore tez maja szczescie! w biznesie..i w szkole..a zawdzieczały to nie tyle wygladowi..co dobremu usposobieniu usmiechowi:) i swoim zdolnosciom:)!!!a nie tylko wyglądowi:)

Gość mezskir
PIEKNA PANI NA STAROSCI CI WSPOLCZUJE!!BO NEI ZOSTANIE CI NIC..uroda przeminie!!

Jeśli ktokolwiek śmieje się z braków innych, niekonicznie urody - SAM ma poważne kompleksy, z powodu których odczuwa męczącą frustrację. Po prostu pewne siebie osoby nie śmieją się z nikogo :) bo jaki to ma cel??? 🖐️

No właśnie,najgorsze są te brzydkie,które mają się za ładne i wciąż gadaja jakie są super pociągające,jakie modne itp. Miałam taką \"koleżankę\",która urodą nie grzeszyła, ale wiecznie mi opowiadała jakie to ona zrobiła entre na imprezie,że odbija dziewczynom (bo one takie szare myszki) chłopaków.Najlepsze było jak opowiadała,że była u kosmetyczki,u fryzjera,na solarium,a ciągle wyglądała TAK SAMO-ani śladu opalenizny,wlosy porozdwajane,paznokcie poobgryzane,a jak już któryś dłuższy to nieopiłowany.Podśmiewałam się z niej :D a najlepszy był jej tekst jak podniecona zadzwoniła,że spotkała swojego byłego z nowa panną \"wiesz,ona taka szara myszka,a ja akurat wygladałam jak Sarah Connor w swoim nowym teledysku\"!szybko musiałam się rozłączyć,żeby się wyśmiać!

Ja na przykład nie śmieję się z urody innych,po prostu każdy jest inny.

Gość to teraz przeanalizuj słowo
frustracja

a jak jestem ładna - owszem zyskuje jedno: powodzenie. tylko, ze z przykroscia zauwazam, ze bardzo czesto jesli sie podobam patrza na mnie... i nawet nie sluchaja co mowie :-/ byleby tylko gdzies \"zaprosic\" jak bylam brzydka to nawet nie chcieli ze mna gadac, a tak wcale nie jest lepiej. nawet jeszcze bardziej mi przykro, jak nagle zaczynauja mnie zauwazac... a wtedy sie nie liczylam... teraz tez nie, tylko ciało

Nie jestem sflustrowana,znam się na psycho.Mam swoją godnośc, i PODOBAM SIĘ SOBIE, I to jest najważniejsze,akceptacja samego siebie.

Gość to teraz przeanalizuj słowo
to nie było do matyldy33

Gość frefef
mi jest zal tak naprawde tych ludzi, ktorzy smieja sie z innych..bo widac, ze maja poroblemy ze soba zpsychika, z samoakcpetacja.. wiele jest takich ludzi..a tylu psychologow bez pracy powinno sie robic jakies testy ludziom przez interenet..wysyłąc mailem..i sprawdzac ich poziom akceptajci siebie wyszło by ze 80 %luzi w polsce ma kompleksy!!

Gość a ja ....
"Uroda rzecz w gnach nabyta" - zawsze to powtarzam . Jeśli jakaś pseudo laleczka robi sobie" glebę" z mniej urodziwej dziewczyny świadczy to tylko i wyłącznie o jej pustce intelektualnej.

to teraz przeanalizuj słowo - hehe ja mam przeanalizować? :) juz dawno to zrobilam, wiesz - moze nie chodzi tylko o frustracje, bo kazdy chyba jakies ma. Tu raczej chodzi o pewność siebie. Jak ktos jest niepewny, to sie naśmiewa z kogo popadnie... do tego dochodzi wrodzone prostactwo, brak obycia... no i niestety mamy efekt 🖐️

...bo z czyjegoś braku pieniędzy, wykształcenia, nadmiernej wrażliwości itp może naśmiewać się tylko jakis dzieciak... i to w dodatku głupi... albo prymityw, niestety. To jest zwyczajnie chamskie i szkoda czasu na coś takiego. Ale co ja będę tłumaczyc prawdy oczywiste :)

pracuje razem ze mną kobieta która jest trochę jakby zakompleksiona z powodów swojej niedużej nadwagi i jak sama twierdzi brzydkiego nosa ale : - biegle włada 4 językami, - świetnie się ubiera - jest duszą towarzystwa i facetów zawsze ma wokół siebie i awans za awansem