Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqedfe

Co sądziecie o kobietach, ktore smieja sie z brzydkich kobiet?

Polecane posty

kiedyś nie byłam specjalnie atrakcyjna, właściwie to po prostu byłam brzydka... naprawdę przykro mi było, jak jako jedna z nielicznych dziewczyn podpierałam ścianę, bo żaden facet mnie nie poprosił do tańca... niezbyt ładna kujonka -> najgorsza partia w szkole. hehe:( ... a teraz?? to ja mogę patrzeć się z góry na tych co dawniej, oceniali mnie po pozorach. myślicie że nie oceniam? oceniam, bo inni mnie oceniają po wyglądzie. cały czas..., ale nie śmieje się z brzydkich kobiet, to nie na miejscu... a do tego kiedy poznaje się człowieka, patrzy się na wygląd, potem już tylko na zachowanie.

nie podawajcie zadnych przykladow, nie broncie nikogo, ze jest np brzydki ale inteligentny... Jak mozna byc tak glupim zeby myslec, ze inteligencja, charakter zalezy od wygladu??? Moze mam zaczac chwalic sie piekna siostra na politechnice? :) (jest czym, tzn KIM) siostra miala dawnije nadwage, tez pamieta jak jakis kretyn przezywal ja gruba dupa, i kopał w tą dupę... Tak mnie oburza chamstwo i glupota ludzka, zwlaszcza ze jako dziecko doswiadczylam jej na sobie. Dlatego teraz tak zaciekle bronie tych wysmiewanych. jakis gowniarz powiedzial kiedys o mnie i o kolezance doslownie: piekna i bestia, Pytam jakim prawem??? nie wiem mialam odebrac to jako \"komplement\"??? zuwyzywalam go i niech sie cieszy ze nie dostal w morde, a kolezanke trzeba bylo dlugo pocieszac. naprawde, czulam sie jakby to mnie obrazil, bo do dzis pamietam jak sie ze mnie smialy bachory z podstawówki

Gość open
o co tobie chodzi??? jakaś sfustrowana jesteś

czemu boli cie to słowko \"frustracja\" ;) a ja nosze w sobie żal... do takich ludzi, o ktorych wczesniej pisalam frustracja - stan przykrego napięcia psych., spowodowany niezaspokojeniem jakichś potrzeb a. niemożnością osiągnięcia jakiegoś celu. Etym. - łac. frustratio \'rozczarowanie; omamienie; chybienie\' od frustra \'na próżno\'.

Mnie całe życie wyzywano od małp,bakłażanów.itp.Płakalam jak byłam mała,płaczę czasem jak jestem duza,gdy koleżanki z pracy każą mi zmierzyć iloraz inteligencji,bo coś nie wiem.Ludzka niesprawiedliwośc.

a i mam wrażenie, że osoby zakompleksione (i koniecznie zawistne) - że tak powiem średnio-brzydkie, srednio-ładne albo po prostu przeciętne wyśmiewają się z czyichś wad. a te naprawde ładne dziewczyny nie mają takiej potrzeby :) ja wyśmiewam chamstwo, paskudna ceche duszy 🖐️:classic_cool: tak, jestem sfrustrowana z powodu ludzkiego chamstwa hehehhe :D czasem mnie ono śmieszy, czasem oburza

Problem polega na tym, ze piękno to kwestia umowna. Każdemu (na szczęście) podoba się inna uroda/co innego. jeden woli blondynki z zielonymi oczami, a inny ciemne z niebieskimi. Mnie tez denerwują dziewczyny, które obnoszą się ze swoją, dodajmy wątpliwą urodą, patrzą na wszystkich z góry. Prawda jest taka, że naprawdę ładnych dziewczyn jest niewiele. Większość jest przeciętna, ale podobają sie nam dlatego, że każdy z nas ma inny gust. tak nas stworzyła natura i nic z tym nie zrobimy, po prostu postrzegamy rzeczywistość dość subiektywnie i na tym to polega:D ja niestety też nie jestem ładna, tylko przeciętna, mam kilka ładnych cech fizjonomii i brzydkich:( Wiem jak boli naśmiewanie się, ale staram sie tym nie przejmować. Niektórzy ludzie są potwornie zakompleksieni, niedowartościowani a do tego niewychowani, muszą jakoś odreagować. Podam wam przykład z zeszłych wakacji: mam b.chude nogi, kupiłam sobie szorty i w zeszłym roku chodziłam w nich:). śmiały się tylko osoby z nadwagą:) nikt normalny pewnie w ogóle nie zwrócił uwagi, tylko te, którym przydałoby się zrzucić kolka kilo:) Kompleksy?, niedowartościowanie? Pewnie wszystko razem...

a ja jestem jakis taki , no nie wiem, to co sie wszyskim podoba mnie za cholere, a tak naprawde wszyskie sa ladne jak sa choc troche podobne do mojejej lubej, a smiac sie z urody, troche nierozsadnie bo zawsze moze sie znalezc ktos, kto sie bedzie smial z tych pieknot

Gość i basta

Gość oda delektroda
nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak. Uroda to pojęcie względne. Jeśli kobiety o siebie nie dbają, może nie należy sie z nich śmiać, ale pomóc, by zaczely to robić. Wiele jest ladnych, fajnych babek, które są niesamowicie zakompleksione. A taka Doda Elektroda, która nie jest brzydka, ale i nie piękna, wszystkich ma w nosie i korzysta z zycia.

Heheh,też miałam taki problem!W 7-8 klasie podstawówki byłam po prostu przesladowana za wygląd!Śmiali się z mojej chudości,małego biustu,długich włosów (wówczas wszystkie \"modnisie\" nosiły utapirowane kacze kupry na głowach),ciuchy też im nie pasowały,bo oczywiście ich zdaniem najlepszy zestaw to bluza z kapturem i dżinsy dzwony!buahahaha.Minęło kilka lat od tamtego czasu i jak patrze na dziewczyny z dawnej klasy,to cieszę się,że nie byłam i nie jestem taka jak one ;)

a spotkalyscie sie z tym, ze dziewczyny, ktore uwazajas sie za piekne(mimo iz sa przecietne, ale zrobione) czesto probuja na sile znalezc jakies defekt u dziewczyny, ktora jest naprawde ladna??

Gość oda delektroda
O jeny, z mojeje chudości też się śmiali, a teraz i dziewczyny i chłopaki z dawnych lat albo zazdroszą mi takiej właśnie figury, albo na nią lecą. Uroda, to pojęcie względne

Katechinka ---> dlatego właśnie powstają topiki, których celem jest skrytykowanie jakiejś Dody, Kate Moss, Jessici Alby, jakiejś panny z fotki która ma najwięcej punktów w rankingu czy kogoś innego. To właśnie przeciętniary zazdroszczą innym naturalnego piękna, bo same wiedzą, ile JE kosztowało \'zrobienie się\', a ktoś inny ma to bez wysiłku. P.S. OK, Doda to nie najlepszy przykład:-D

Gość frefef
katechnika jest dokładnie jak mowisz..spotkałam sie z tym nieraz.. np. jestem normalnej budowy...waze 60 kg przy 170..a jedna znajoma jak sie od mojego kolegi ktory ja zna dowiedziałam,..powiedziała mu , ze uwaza mnie za gruba.. on ja wysmiał i powiedział..w ktorym miejscu? .bo ona wazy 55//a ja wcale gruba nie jestem..uwazam, ze powiedziała, bo chciała na siłe cos na mnie znalezc..

Gość frefef
Doda jest megazakompleksiona!!i tez pewnie smieje sie z brzydszkich..załoze sie

Gość uroda rzecz wzgledna
kanony piekna sa rózne, smieja sie z innosci tacy, ktorzy nosa spoza Pipidowy i telewizyjnego ekrany nie wysciubili

Gość frefef
uroda przemija

Gość maleńczuk
miłość jest ślepa ale nie na tyle by się prowadzać z brzydkimi kobietami

śmieją sie bo podswiadomie chca odwrocic uwage od wlasnych kompleksow i niedoskonalosci, dlatego wyszydzaja inne

Ja mam 165cm,ważę 70 kg,jestem proporcjonalna,akceptuje się taką jaką jestem.

Gość dfgdr

Gość hkjggjugjg
chamowa

Zapewne każdy zna powiedzenie \" Nie ocenia się książki po okładce\" . Podobnie jes z urodą . Nie jest ona wyznacznikiem człowieka . Ja bym powiedziała \"Uroda rzecz w genach nabyta \"