Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z bagazem

BAGAŻ PODRĘCZNY pytanie

Polecane posty

Gość problem z bagazem

czy kobieca torebka liczy sie juz jako bagaz podreczny, czy oprocz tego moge miec inna torbe a w niej 5 kg? nigdzie nie znalazlam dop na moje pytanie, moze lepiej wziac po prostu duza torebke ? bo piec kilo to i tak wszedzie zmieszcze

Gość chcialabym a boje sie
ale wlasnie o to pytam, bo wydaje mi sie ze torebka tez sie juz wlicza do bagazu podrecznego tak samo np. laptop mam racje?

Ja często mam i torebkę i podręczny i tego nie wliczają.

możesz miec podreczna torebke ale na czas odprawy musisz ja wpakowac do bagazu podrecznego, pozniej, np. w samolocie mozesz ja saobie wyjac ale nie puszcza cie przez odprawe z dwiema torbami;)

mi sie tam nigdy do torebki nie przyczepili i nie traktowali jako bagazu podrecznego, latam samolote przynajmniej 2 razy w roku, ale moze to tylko ja mam takiego fuksa :P

Gość stgaeryeuyt
bagaz podreczny-torba np podrozna do 5 kg-zalezy od lini lotniczych, torebka oraz laptop nie wlicza sie w bagaz podreczny, no chyba ze masz torebke ogromna i ciezka:pale normalna torebka nie jest liczona-nawet jej nie waza

Gość a ja jestem sobie
5 kg.to malo wiec wez sobie torebke i upchaj do niej jeszcze co sie da oprocz kozmetykow i srodkow plynnych:)Ja tak zawsze robie i a na torebki nie zwracaja uwagi moga ewentualnie kazac ja otworzyc gdy cos wykryja:)

Gość problem z bagazem
torebki zazwyczaj nosze duze, a taka codzienna chce zabrac wiec bede ja miec przy sobie do podrecznego chcialam wziac glownie kosmetyki bo sa najciezsze czy to dobry pomysl?