Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcze z bazy

dziewczyny ile placicie za prad na 2 miesiace?

Polecane posty

U mnie płacimy właścicielce mieszkania teraz 50 zł/miesiąc...działa cały czas lodówka (stara wiec wiecej ciągnie), komputer prawie cały dzien, tv...prakla...kuchnia na prąd oraz czajnik elektryczny:) Wczesniej płacilismy 80 zł, ale okazało się ze zrobilismy w zeszłym roku taka nadwyżke, ze starczyłoby do końca roku nie płacić:) Niedługo pojawi sie dziecko, wiec pewnie i opłaty wzrosną:)

strasznie dużo płacicie ale może ja mam małe mieszkanie ale chodzi telewizor pralka kom.mikrofala czajnik i wyszło mi 70 zł za 2 miesiące a siedzę w domu z dzieckiem więc używam to praktycznie przez cały dzień

Gość żaróweczka
no jak tak czytam o tych waszych rachunkach, to ja płacę strasznie mało : 40 zł/ miesiąc. Komputer i tv mam włączone prawie cały dzień, pralka też prawie codziennie bo przy dziecku często piorę, do tego oczywiście lodówka. Czajnik elekt. ponoć ciągnie strasznie dużo, więc kto może niech zrezygnuje, ja zrezygnowałam od stycznia tego roku, bo jak popatrzyłam kiedyś jak licznik wiruje przy włączonym czajniku, to się za głowę złapałam. No i żarówki mam energooszczędne.

żaróweczka--->czajnik ciągnie bardzo duzo, ale u nas to duza wygoda a poza tym mamy kuchnię na prąd i dostalismy taki czajnik wiec go uzywamy:) Poza tym standard...płacimy 50 zł wlscicielce do ręki, ale czy tyle faktycznie zużywamy to nie wiem...jak pisałam wczensiej płacilismy 80 zł, ale to było zdecydowanie za dużo...żarówki energooszcędne mam w kuchni...a w reszzcie pokoi i tak się mało świeci... Moim zdaniem wystarczy gasić swiatło za sobą...komp nie ciągnie aż tak dużo, ale staram się wyłączać go na kilka godzin w ciągu dnia na rzecz TV...żarówki energo...tez są dobre do oszczędzania...no i zależy od mieszkania...u mnie jest 2 pokojowe na 2 osoby, wkrótce na 3:)