Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do Was

lubie piwko, niebawem zaczne starać się o dziecko

Polecane posty

Gość mam pytanie do Was

czy to ze zdaza mi się czesto to piwo wypić (nie ochlac sie) ale wypis jedno dziennie moze wpływać na moją płodnosć?

Gość to ja ja
na płodność nie, bardziej na mózg

Gość mam pytanie do Was
proszę o powazne odpowiedzi a nie złosliwości

Gość aczy
jestes facetem czy kobieta? bo podobno u facetow czestp spozywany alkohol istotnie wplywa na jakosc plemnikow. nie mowie od razu o bezplodnosci, ale o rozwoju plodu i pozniej dziecka. zreszta kobiety tez powinny o tym pomyslec :O

Gość mam pytanie do Was
jestem kobietą i nie mówie tu o piciu w trakcie starań tylko wcześniej przed czy moze to mieć jakis wpływ? i pytam poważnie

wszystko moze wplywac na plodnoc. moja przyjaciolka, lubi pivko, i czasem nawet na poczatku ciazy sobie zlapala kilka lyczkow czesto, i nic nie stalo sie ani jej ani dzidziusiowi teraz od maja jest szczesliwa mamusia zdrowego chlopca:) moja mama ostanio mi sie przyznala, ze jak byla w ciazy to butelke wina miala schowana i podpijala sobie czasem, zeby nikt nie widzial, a urodzila 4 zdrowych dzieciakow;) jak masz byc w ciazy to bedziesz i koniec.

Gość aczy
ja odpowiadam powaznie. przed rozpoczeciem staran warto przygotowac do tego organizm, odtruc, itd.

Gość mam pytanie do Was
dzięki dziewczyny, chce poweidzeic jeszcze raz ja nie pije nałogow nie cierpie zadnego innego alkoholu tylko piwko zimne zwłazcza w upały i poproastu zastanawiam sie czy moze miec wpływ na płodnosć, a jak zaczne sie starac to oczywiscie nie będe ryzykować !!! nigdy !!!

Gość aczy
na szczescie natura zrobila to w ten sposob, ze przez pierwsze tygodnie od poczecia plod jest chroniony przed wplywem alkoholu, lekow, narkotykow itd. ja zanim dowiedzialam sie o ciazy to pilam tez piwko i malenstwu nic nie jest ale po tym jak sie naogladalam w tv o pijanych albo nacpanych noworodkach, jestem wyczulona. jak zaczne myslec o drugim dziecku odstawie uzywki na dluuugo przed.

Gość mam pytanie do Was
do aczy - dzięki, ja nie zamierzam pic zadnego alkoholu w trakcie starań po co kusic los, tylko tak jak mówiłam zastanawiam sie czy to ze lubue piwko moze miec wpływ na płodność wogóle, w koncu 1 piwo to kieliczek wódki, zdane inne alkohole mogą dla mnie nie istniec - dzięki dziewczyny za odpowiedzi i powodzenia