Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezla bejbe

Skad biora sie takie laski?

Polecane posty

Gość to są jej foty
To chyba jednak są jej zdjęcia. Konto jest od 2003 roku, przez ten czas już nie raz by jej to konto usunęli. Wiarygodność konta trzeba weryfikować poprzez wysłanie swojego zdjęcia z aktualną gazetą albo kartką, na której jest nasz login.

Gość konta i tak nie usuwają
tylko kasują foty!!!!!!!!!!! mozna sobie dodawac i dodawac i dodawac i dodawac dalej zdjęcia....

Gość ehhhh_on
to ja jade na kanary, w polsce bardzo przecietne dziewczyny a szkoda:)

dobra robotke zrobi i na pewno znajdzie sie kolega ze tak przerobi zdjecia ze na fotce uwierza ze to jej zdjecia

Gość konta i tak nie usuwają
ja dodawałam swoje fotki i mi kasowali je,bo nie wierzyli ze to moje..a ja dalej je dodawałam. I tak mam je na fotce.Takze co tu gadasz ze usuwają konto..hehe

konta i tak nie usuwają----> Właśnie, że blokują całe konto. Ja kiedyś nie mogłam się zalogować na swój profil. Pisałam do nich maile i dostałam odpowiedź, że mam im wysłać swoje zdjęcie z jakąś aktualną gazetą. Wysłałam zdjęcie, oni mnie odblokowali i miałam na profilu informację, że wiarygodność konta została potwierdzona. Już mnie żaden moderator nie zablokował.

Gość komada
ta druga dziewczyna jest ladna napewno jeszce pepiej wygladalaby bez takiego mocnego makijazu a brata ma naprawde fajnego :D

ta 2 laska z bratem ma dosyc poludniowa urode, troche mi na polakow nie pasuja a juz brat na pewno

Gość kazdy na czarno-bialych
fotkach wychodzi zajebiscie i to bez róznicy kto. a panienka taka jak większość blondynek,dla mnie kazda taka sama.Nic specjalnego

Gość ta na drugim zdj
ma śliczny makijaż, no i brazowe oczy ktore sama chcialabym miec, niestety natura obdarzyla mnie zielonymi fuj!!!

ja bym chciala miec zielone oczy niestety mam niebieskie nie dogodzisz nikomu:)

Gość ta na drugim zdj
a z jej bratem to bym fiu fiu...

Nie wiem czym autorko lub autorze tematu się tak podniecasz! Fakt, przyznam, że ma ładną figurę, ale sama twarz nie jest ciekawa. Jeszcze do tego ostyry makijaż, aż ciekawe jak wygląda bez, hehe:D.Najładniejsze to ma włosy. Biust tez ładny, ale od razu widać, że silikonki, co nie jest powodem żeby wywalać go zaraz na zewnątrz.Mało jej ze stanika nie wypadnie. Biust trzeba ładnie wyeksponować a nie wyciągać na wierzch. Dzięki temu przypomina ona zwykłą puszczalską ku..w.kę!!! A faceci może i się i za nią oglądają, bo lubią takie typy na jedną noc:P

Gość buahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
skad? tego mozna sie domyslec, ale czemu ich nie ma na ulicach? a jak myslisz - ile jej zajmuje zrobienie sobie twarzy? ( siedza w domach i robia twarz potem ida do swojego klubu i cwiczą pokazy tancow na wieczorna impreze w klubie flamingo..) buahahahhahahahahahha......... zalosne.......

Gość niezla bejbe
gowno prawda mozesz sobie siedziec i 20 godzin przed lustrem ale jak masz 150 masz brzydka twarz, zolre zeby , zero biustu to nic nie pomoze:) laska ta jak wstanie rano jest piekna a wy zazdrosne bo za wami obejrzy sie co 50 facet a za nia kazdy!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość To nie są jej fotki ...
Nie ma tak pięknych Polek ... Polki to obrzydliwe kaszaloty, ewentualnie tipsiary spod solarium z farbowanymi na blond włosami, u boku dresiarzy z BMW rocznik 1990. To musi być dziewczyna z Zachodu: najprawdopodobniej Niemcy, Benelux, USA, albo Kanada.

Gość niezła bejbe
i co juz sie wypociłaś tutaj??:) juz? wystarczy?? czy jeszcze coś??? no no? to dawaj jeszcze jeszcze :D:D czekamy:)

ale masz bejbe nasrane w łepetynie:O najbardziej to ty sie nia podneicasz i zamiast truc duper na kafe jaka jest boska to idz przed lustro robic sie na jej klona

Gość niezla bejbe
tak, ta blondynka tez jest ladniusia:)

Gość Almodowar
gdyby tiosy byly drozsze, kosztowaly powyzej 150 zl, zadna kmiotowa by sobie na nie nie pozwolila i bylby spokoj. A teraz mozna latwo rozpoznac czy rozmawiasz z tandeta czy nie. Dla facetow tak jest latwiej

Gość to pisałam ja
:) 16:48 niezła bejbe i co juz sie wypociłaś tutaj?? juz? wystarczy?? czy jeszcze coś??? no no? to dawaj jeszcze jeszcze czekamy bo juz mnie wkurwia to podniecone dziecko " niezla bejbe" to bylo do niej wlasnie ----vel. niezla bejbe nie do was:):)

Gość To nie są jej fotki ...
To prawda - jak widzę u laski tipsy, to już wiem, że magistrem to ona nie jest i nie będzie :D ale za to na pewno uda się ją zaciągnąć do łóżka w ciągu kilku godzin - tipsiary dobre są jak człowieka przyciśnie i chce coś poruchać, ale nie ma kasy na prostytutkę :D