Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezla bejbe

Skad biora sie takie laski?

Polecane posty

Gość jak to mówią
słup umalować i też będzie ładny :P.

Gość zapytajcie sie..
gdzie biust robila, ja tez taki che , no moze ciut mniejszy:) kolezanka obok ma o wiele ladniejsza buzke. Za to wsrod znajomych ma pare mniam facetow, oj chialabym niejednego , oj tak

Gość jedyne co ma ładne
to włosy

Gość moniczkaaaa
chyba w nosie

ale mnie niektore komentarze wkurwiaja no!nie jest prawda,nie kazdego faceta pociaga tego typu kobieta,wiem,bo widze ilu facetow sie za mna oglada,mimo tego,ze nosze garnitury do pracy,a koszule mam czasem zapiete do samej szyi,czesto slysze mile komentarze na moj temat,a wiecie czemu?bo wygladam profesjonalnie i stanowczo,a nie jak panienka,ktora ma cennik na czole wypisany za swoje uslugi,jestem przeciwienstwem tego typu lalek barbie,mam wlosy prosto ulozone i obciete na boba,spodnice za kolano i szpilki,nie trzeba robic z siebie tandety,aby zwracac na siebie uwage..faceci lubia to co jest inne,mam na mysli prawdziwych facetow,a nie zakompleksione pizdunie

Gość petit a petit
skad sie wziela ta moda na robienie "dziubkow"??? wszystkie te blachary takie fotki robia moda jakas? to jak naloze tone tapety na twarz, zrobie sobie szponiaste tipsy, zamieszkam w solarium, zafunduje sobie takie balony i w dodatku bede biegala z ledwie przykryta ... i wypadajacymi... i strzele "dziubka" na fotkach to bede laska???? eee... nie dziekuje. jak facet umie ocenic tylko po cyckach i po mocnym makijazu to za tego faceta tez dziekuje.

Gość petit a petit
Rosalinda to ze ktos nie lubi sztucznie zrobionych lalek barbie nie znaczy ze sam nie ma powodzenia i ze jest zakompleksiona, zazdrosna szara myszka. chyba ze po sobie osadzasz :) no mi sie jej styl ZUPELNIE nie podoba. to mam pisac ze jest cacy? ktos tu juz wklejal linki innych dziewczyn i niektore naprawde ladne. to widac bez tego zbednego makijazu i odslaniania ciala

petit a petit ...mi też nie podoba się większość kobiet, które widuje na ulicy z powodu brzydkich paznokci, tlustych wlosów albo tandetnych ciuszków za 20zl ale nie krzyczę o tym. Po prostu są i już. Co mi do tego......?

jedyna co w niej ładne to włosy....piersi ma jakies wypchane haha a te brwi o matko buhahahahaha mogłaby je sobie wydepilowac i nadac jakis kształt:D ale patrzac obiektywnie to jeszcze figure ma fajna:) ale nic poza tym.... jej brwi naprawde mnie rozwaliły:P niby zadbana laska a taka wpadka:Dhahah

Gość ghjjkguk
Hi hi :D Woda, gąbeczka (albo szczota), szuru-buru i dopiero wtedy oceniać. Oj panowie, jeszcze byście się zdziwili ;)

Gość Łotewer...
Nie to żebym była złośliwa, ale widzę potencjalnego konia pod tą górą tapety :D :D :D

Gość Woda Gazowana
Skad sie biora...? spod skalpela=] idz postac pod klinika, duzo takich spotkasz:)

ojojo o kurwa mac---> no czasem zawitam na forum ale kurcze mam bardzo mało czasu no i zdąże tylko poczytac troche i musze uciekać:/ ale jak bedziesz na FOR SLIMIE to pozdrów je wszystkie ode mnie i zycz powodzenia w dalszym traceniu kg:) jak bede miała czas to pewnie wpadne poklikac:)

az sie prosi zeby napsiac do takich lasek zeby sie szanowały, ale polowa z nich pewnie i tak by nie zrozumiala o co chodzi;-)

Gość rwgrgrv
Przeciez to nie jest Polka, ludzie..... :0

W sumie nic do niej nie mogę mieć, oprócz tego że widzę co pisze o sobie, a tam same bzdury. Udaje elokwentna i mądrą, chce faceta \"dla którego jej mądrość życiowa byłaby afrodyzjakiem\" :O. Nie lubi sztucznych lasek a sama wygląda jak tania dziwka. No ale cóż, to jest jej problem. Najbardziej mnie zastanawia jej fryzura, musiałabym mieć nieźle nasrane w głowie, żeby tak się uczesać. Po tym właśnie widać że to tancerka, bo żadna normalna dziewczyna nie wyszłaby z taka fryzura na ulicę, nawet te \"tipsiary\" ;)

Gość petit a petit
Rosalinda - a myslisz ze ja krzycze? jak mijam lalke barbie na ulicy albo dla odmiany kompletnie zaniedbana dziewczyne to tez nie dre sie za nimi zeby cos ze soba zrobily. ale jak jest topik na kafe to moge swoja opinie na temat takiego stylu wyrazic i nie widze w tym niczego zlego. i dlatego denerwuja mnie opinie ze jak sie powie cos negatywnego to od razu zazdrosc i kompleksy

Gość te są fajne

Gość emphetepe
jest sztuczna i robi żalosne miny.. jest wiele duzo ładniejszych dziewczyn...moim zdaniem liczy sie subtelnosc i sympatyczny wyras twarzy a nie kurewskie miny i pozycje oraz swiecenie golizna... kobieta piekna to taka która zachwyca uroda nie z pod warstwy tapety lecz bez makijazu lub za jego drobna pomocą...naturalna, delikatna... juz ja mimo ze pulchniejsza i uboższa w klatce piersiowej ;) wyglądam na fotkach lepiej bo sie nie "pucuje" na kurewke... pewnie nie podobam sie epym faciom którzy leca na cycki, dup i solarke..ale ja tym bardziej w nich nie gustuje...a ta dziewczyna wyglada niestety na taka...

Gość emphetepe
wyraz* twarzy

Gość łooo bozziuu
Ta pierwsza dziewczyna jest sztuczna, myślę,że piersi to sylikony- wyglądają na takie. Kolczyki- Chanel, Sukienka- apart, wisiorek- króliczek playboya- nie wygląda na biedną:P

szoki bardzo fajna wypowiedz mnie jedno obrzydza ze one maja po 17-19 lat a wygladaja na 25!

Gość Dlatego to nie Polka
Polek nie stać na takie ciuchy, te biedaczki ubierają się w Tesco i w Biedronkach, ewentualnie w lumpeksach :-O Jakaś laska z Zachodu na 100%.