Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiasia

Dzieci rodzą dzieci

Polecane posty

he he stara dziewica:D;) Nie założyłam tego tematu by wyśmiewać się z nastoletnich mam a porozmawiać o tym. Co do tytułu no to chyba nie ma wątpliwości , że nastolatki to jeszcze dzieci no może młodzież ale na pewno nie dorosle osoby (mówię tu o dziewczynach poniżej 18 lat no ale 18lat czy to już taka dorosłość(?) ) Nie popieram zachodzeniw w ciąży w tym wieku ale również nie zamierzam nikogo wyśmiewać bo nie wydaje mnie się to powód do śmiechu( a wręcz przeciwnie). Dziewczyny mają swój topic na którym ciągle ktoś wypisuje swoje opinie więc założyłam ten topic aby tu je wyrażać a dziewczyny miały spokój bo mają do tego prawo ( jak każdy na forum) i nie muszą czytać na wlasnym temacie ciągłe obelgi.

Gość smieszne.....
wiec ty dobra ciocia zalozylas topik na ktorym wszystkie zmije pewnie razem z toba bedą obrażać dziewczyny tutaj ... jak matki.. przyszłe i te ktore nimi juz są mogą mieć tyle jadu w sobie :O dziwie się wam powinnas zalozyc topik z prośbą zeby obelg nie bylo wogle bo po co stresowac kobiete w ciąży... dla mnie to dziwne jestescie a po zatym co was obchodzi to wszystko to tylko ich sprawa i powinno sie je podziwiac za to ze dają rade i są dobrymi matkami a nie poszły na latwizne i nie usunely...

Gość brzydze sie kurwiątkami
dla mnie dziwne jest to ze dziewczynki zamiast uczyc sie bawia sie siusiakami wstydddd

Gość juz nie moge
no kurwa jasna a wy swoje ze my młodzi to tylko siusiakami sie bawi, dupy dajemy 24 h na dobe przeciez nie chodzimy do szkoły nie spimy nie jemy nie oddychamy tylko sex sex i sexjasne bo was wysmieje

najlepiej jako pomarańczka pojechać po młodych z każdej strony, a jak! - wykazać się która to lepszą litanie puści! wstyd Drogie Panie wstyd! moim skromnym zdaniem - stare a głupie! Żyj i daj żyć innym...

tyle że ja mam 25 lat a nie naście ;) ale osobiście nie miałabym odwagi kogokolwiek tak śmiało oceniać i kryrkować - ot co ;)

no własnie nie mam rodziców dzianych aani ja ani mąż i to co mamy to wszytko sami doszliśmy jak sie chce to mozna wszystko miec a że życie znasz nie przecze ale jak mówisz troszeczke :P

Gość takkkkk
wkurwiona - jak nie umią się zabezpieczać to niech sobie cipkę zakorkują, po drugie w wieku 15-17 lat to absolutnie pieprzenie jest zabronione, bo sperma wam całkowicie zalewa mózg