Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulala

dziewczyny co was obrzydza u mężczyzn

Polecane posty

Gość ralalala
ja mam owłosiony brzuch i klate moze któras z was sie skusi?

Gość a mnie odrzuca
smarkanie do umywalki! Wreke, a potem w umywalce splukiwanie tego!

Gość Tomcio z Paluch
a wy to z doswiadczenia piszecie? Jesli tak to wspolczuje partnerow Jesli nie to macie niezla wyobraznie:D

Gość odyniczek
ja oddaje mocz do umywalki

to tylko i jedynie z obserwacji, wystarczy wyjsc na miasto by zauwazyc to wszystko co opisujemy. ja to bym chciala normalnego faceta, super charakter, nrmalny, zadbany wyglad, wielkie poczucie humoru.ech

No ja akurat też mam fajnego faceta - i zęby myje, załatwia się do toalety, paznokcie ma czyste, przycięte, zawsze pachnący, ubrany po ludzku... Jak to człowiek nie docenia tego co ma ;)

obrzydzają mnie raczej cechy fizyczne, cechy osobowości mogą mnie co najwyżej odrzucić;) a więc.. obrzydzające dla mnie są: * dresy - czy to z trzema, czy z czterema paskami;) * wielkie karki + zero włosów na głowie * zaniedbane dłonie, paznokcie jak święta ziemia * nieświeży oddech * często zaniedbany nie doleczony trądzik * długie włosy - choć znalazło by się kilka wyjątków;) * zęby w opłakanym stanie, lub ich brak * zapach skarpetek siedmio-tygodniówek tudzież butów prześmierdniętych odrzuca mnie: * cwaniactwo * pozerstwo * chorobliwa nieśmiałość -moim zdaniem to nie męskie * desperackie dążenie do związku, kiedy ja nie mam na to najmniejszej ochoty na danym etapie;) to tyle jak mi się coś przypomni dopiszę:)

Gość guta
niemiłe zapachy- pot zwłaszcza, chamstwo, szpanerstwo, brak manier czyli oglady towarzyskiej, gadulstwo

Gość niech będzie pochylony
jak dla mnie nie do zniesienia jest smrod z geby, wystajace wlosy z nosa i uszu i tradzik-mimo, ze na to ostatnie pewnie potencjalny posiadacz nie za bardzo ma wplyw to i tak widok usianej pryszczami twarzy mnie odrzuca.

Gość plamkaa
Miło jak facet jest schludny, oczywiście... ale czymś co mnie napawa obrzydzeniem to jak facet co chwilę spluwa na ulice.. bleeee

Gość ich genitalia
hy--->:O obrzydliwe:O

Im a fashion victim --> no trudno tak o prze neta uwierzyc :) ale z drugiej strony chce ci ufac, chce wierzyc, ze sa jeszcze fajni faceci na tej ziemi :):)

Gość jedzenie gili z nosa

Gość mimi 333
jak mi sie nie podobali owłosieni faceci!!!(klata itp) tak poznałam takiego jednego i zaczeło mi sie podobać... łysi mi sie nie podobali-a dzieki niemu zaczeli sie podobac;) miłość i akceptacja drugiego człowieka działa cuda;) a co mnie obrzydza to ciezko mi powiedziec. w moim po roku znajomości nic mnie nie obrzydza!!! moze jestem zbyt tolerancyjna i wyrozumiała;)

Gość mimi 333
juz mi sie przypomniało: u obcych facetów najbardziej mnie zniecheca ;/ bród za paznokciami,niezbyt ładne dłonie.... no i smierdzenie potem(a temu mozna zabobieć)

Gość tyututu
długie luab takie delikatnie zarosniete włosy bleeeeee broda i wąsy skarpety i sandały goły tors i chodzi taki po mieście zepsute żeby kilogram żelu na włosach zarozumialstwo i cwaniactwo zaniedbane paznokcie pot blehhhh

jak mu słoma z butów wystaje, tzn. nie lubie buraków, chamów i agresywnych, no i oczywiście brak przednich zębów też mnie obrzydza :D Pozdro🖐️

jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, to nie znosze jak facet ma dłuższe włosy ode mnie, jak są do tego bardzo rzadkie, brudne i do tego uczesane w kucyk :o ... to po prostu, ohyda :o

Gość chanstwo wyglad dresa
( lysa glowa , byczy kark itd),tepy wyraz twarzy, nadmierne dbanie o siebie ( depilacja pach, farbowane wlosy)

Gość piczolub
a wolicie usmiechnietych facetów posepnych czy normalnych w tym wzgledzie:o

- Jak facet grzebie między palcami a potem wącha czy ma ręka czadzi, - jak pierdzi i jeszce wchluje, - jak ma na piętach hubę, - jak ma za pazurami piach lub inne odpadki, - jak śmierdzi i generalnie jest śmierdzielem, - jak jest gilusojadem.