Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktos18

Juz tak niewiele / pomozcie /

Polecane posty

Zostal tydzien do wyjazdu niecaly a j alej z tym problemem ;/ przypomne ze co zjem i co wypije strasznie puchanie mi brzuch ;/ nie dostalam skierowania do gastrologa domowe i apteczne lekarstwa tez nie pomagaja ;/ podzielcie sie radami prosze ;/

wlasnie zakupilam sobie wczoraj baniak 5 litrowy i od czasu do czasu popilam bo tez myslalam ze to wina braku wody jednak to nic pomaga ;/ i diete lekkostrawna tez stosuje bo juz wczesniej mialam powiklania ;/

dostalam od lekarza rodzinnego skierowanie na usg wszystko bylo w normalnie a moja super lekarka zapisala mi tabletki na uspokojenie bo stwierdzila ze sobie uroilam kilka rzeczy .. ja jednak widze ze z dnia na dzien jest coraz gorzej dzisiaj wypilam szklanke wody brzuch puchnie i puchnie ;/ szczerze mowiac juz sie zalamalam nie chce wychodzic mi sie z domu a o wyjezdzie sobie tylko pomarze :/

wiesz nie sądzę żebyś nawet na 100 topikach uzyskała konkretne porady :D

a no akurat napisalam tam to mi powiedziele ze na zdrowiu mam szukac odpowiedzi nie wiedzialam ze na ogolne tez wejdzie

Gość herbatka z melisy

Gość herbatka z melisy
może jesteś przed miesiączka? Pani doktor miaa może rację, denerwujesz się przed wyjazdem i dlatego spuchł Ci brzuch, popijaj herbatkę z melisy, pomyśl jak na tych wczasach bedzie wspaniale i kłopoty przejdą

problemy mam od 3 tygodni .. tak wszystkie ziola jak i robione po domowemu jak i apteczne pilam a o tabletkach na wzdecia czy cos to juz nie wspomne .. a wyjazdem sie nie denerwuje ciesze sie a tu taka niespodzianka ;/

może ćwiczenia pomogą? Gdy ćwiczysz, samomasują się, że tak to ujmę, wewnętrzne organy... może to coś da?

koperek, miete, , rumianek,len i rozne mieszanki ziol jak digestosan byly ;/

wczoraj porobilam troche brzuszkow , jednak z takich balonem szczerze mowiac ciezko mi to szlo i wszystko mi sie przelewalo dzisiaj zrobie jeszcze moze poruszy tam wszystko

ćwicz, nie zniechęcaj się! Prócz brzuszków jeszcze rowerek taki na plecach. Jak się przelewa to coś się może ruszy ;) Trzymam kciuki!

Gość Porada naturalna
Metoda drastyczna, ale skuteczna : zrob lewatywe. Pewnie masz jelita zapchane jedzeniem i organizm nie moze sobie juz dac rady. Lewatywa 2 - 3 razy i przejdzie. Do tego najlepiej 1-2 dni na owocach i warzywach surowych, a najlepiej tylko soki wyciskane samemu i woda mineralna. Powodzenia.

a na czym polega ta lewatywa ?i ile to mniej wiecej kosztuje w aptece ?