Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubdziusińska

Mój facet sie obraził że poszłam bez niego na impreze

Polecane posty

Gość dziubdziusińska

Zrobił mi z tego powodu awanture, a jak on chodzi beze mnie to jest wszystko w porzadku. Przeciez ja poszłam tylko z koleżankami, co w tym złego? Troche potańczyłysmy, wypiłysmy po drinku i około 1.00 poszłysmy grzecznie do domu. A on od razu z pyskiem, że spać nie może bo sie zastanawia co my tam wyprawiamy. Też macie takich facetów, czy tylko ja mam takiego pecha?

masz pecha ? Nie nie masz :) Co by było i jakbyś sie zamartwiała gdyby było mu wszystko jedno , gdyby nie zauważył czy jesteś czy nie ;)

Gość kanapka z serem
każdy taki jest no, przynajmniej większość chodz na imprezy z koleżankami częściej;)

Gość szefowa prezesa
Nie :) Nie mamy :) Ja chodzę na imprezy bez mojego chłopaka, on chodzi beze mnie, chodzimy też razem :) Kwestia dojrzałości związku, zaufania, pewności siebie :) na poczatku tez mnie to troche stresowało :) ale to juz nie ten etap, zeby truć sobie zycie nawzajem z powodu dupereli, a właściwie z powodu rzeczy całkiem normlanych:) pzdr :)

Gość uważam że...
bez kitu,masz prawo,tymbardziej ze on chodzi bez ciebie.moze ma cos na sumieniu i sam aje czdadu na tych impach skoro tak sie boi.

Gość nie chodze na imprezy bez nieg
BO NIE LUBIĘ!! Czułabym się źle wiedząc, że ja się bawię a on siedzi sam. Zresztą nie lubioę i nie umiem bawić się bez niego. Tylko z nim jest mi dobrze!