Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

czy z vichy antyperspirany sa dobre??

Polecane posty

Gość zastanawiam sie

tak sie zastanawiam nie moge trafic na idealny antyperspirant i gdzies czytałam ze z vichy jest bardzo dobry jak tak to piszcie jaki i czemu jest takki dobry.

Gość tak do końca życia
Używałam i nic specjalnego

Gość a z czym masz problem
??? ze mowisz ze nie mozesz trafic na dobry, moze ci pomoge, praktycznie uzywalam juz wszystkich...

Gość zastanawiam sie
jak uzywałam rózne to pół dnia były ok a pózniej było czuc pot ale nie taki w sumie mocny ale chce szukac takiego co cały dzien jest ok pomzcie mi

Gość pyza84
ja używam i do tej pory to najlepszy antyperspirant jaki miałam.Jest bardzo trwly i nie zostawia bialych plam.Jedynie cena jak na antyperspirant jest dosc wysoka ,zwyczajne kosztuja tak 10-15 zl a ja za ten zaplacilam 28 zl w aptece ,ale mimo to goraco polecam:-)

Gość zastanawiam sie
pyza ale to ma jakoś nazwe i jaki ma zapach

Gość a ja zlikiwidowalam problem
etiaxilem. czasem mocno sie poce szczegolnie jak sie denerwuje i wtedy malo co pomaga. wkurza mnie jak antyperspiranty brudza ubrania. wiec jak jest bardzo goraco albo czeka mnie cos stresujacego uzywam etiaxilu i po klopocie.

Gość vichy takie zielone
? miałam to, jak dla mnie shit który sporo kosztuje a nic nie daje. próbowałam z antidralem, ale oprócz podrażnień nic mi nie dał - zero efektu antyperspiracyjnego. dopiero etiaxil. polecam, kosztuje sporo, ale na pół roku co najmniej spokój..

Gość zastanawiam sie
ale etiaxil.jest na nadmierne pocenie a ja w sumie sie tak strasznie nie poce poprostu wkurzaja mnie te plamy i taki nie przyjemny zapach na bluzce