Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEDŁUGO LECE DO ANGLII

PYTANIE DO PRACUJĄCYCH W ANGLII ???????- WAŻNE, PLEASE!!

Polecane posty

Gość NIEDŁUGO LECE DO ANGLII

Jak długo szukaliscie pracy, czy chodziliście sami po biurach posrednictwa pracy, czy szukaliscie na własną rękę, jak dobrze znaliście angielski, jaką znaleźliście pracę? proszę powiedzcie, dajcie jakieś rady!!! obawaim sie że nie znajde pracy albo ze mój angielski jest na zbyt słabym poziomie.

Nie warto jechac do Anglii w ciemno! Zwlaszcza jak sie tak nie ma znajomych. Zastanów sie

Gość ja miesiac

Gość niedługo lece do anglii
ja mam mam gdzie mieszkać, będę wynajmowała z chłopakiem jeden z pokoi w domku jednorodzinnym, który wynajmuje chłopaka siostra, będziemy mieszkać tam cały czas. mają 2 wolen pokoje.tylko pracę musimy poszukać sami. i właśnie nie wiem czy mój angielski jest wystarczajacy, jak robiłam sobie rózne testy do wychodził mi intermediate ale to pismenie, a w mówieniu to cieżko powiedzieć.

znalezc znajdziesz ale z tego co sama zdazylam sie juz zorientowac to ten okres jest najgorszym okresem.

tzgadzam sie z osoba piszaca wyzej... okres wakacyjny to raczej najgorszy czas na szukanie pracy. Ja ososbiscie szukalam jej 4 dni, na 6 dzien szlam juz do pracy. 7 dostalam propozycje nastepnej. Zalezy jak szukasz i gdzie ... jakie masz nastawienie , czego oczekujesz i ile w Tobie checi.... A jak szukalam? hehe... wspominam to jednak z sentymentem :D mialam z chlopakiem wydrukowanych po kilkanascie cv i chodzilismy po knajpach , restauracjach itd... tez rejestrowalismy sie w agencjach ...ale tutaj mala podpowiedz...nie dac sie zwiesc... albo dac ... trzeba na serio upominac sie w agencjach o prace, przeychodzic codziennie, co dwa dni... dac sie zapamietac i pokazac , ze Ci zalezy... Z reguly agencje maja swoj staff do pracy i oni dostaja w pierwszej kolejce prace. Proponuje Labour Ready, Blue Arrow, Angels, I love job etc... Pewnie znajomi powiedza wszystko na ten temat.... Jak masz pytania wal smialo, postaram sie odpowiedziec

Gość niedługo lece do anglii
gggabi dzięki za info. wiesz napisałam że niedługo lece ale lece dopiero na początku października, specjalnie wybrałam ten termin żeby wszyscy którzy przylecieli w wakacje już sobie pojechali, tak sobie wykombinowałam że wtedy będzie łatwiej o prace. GGGabi, a na jakim poziomie był twój angielski? i jakiego rodzaju pracę udało ci sie znaleść? to była praca przez agencję czy sama ją wyszukałaś?