Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda wyborcza

POLITYKA- CO sadzicie o nowych partiach- tej tworcy gadu i tej kobiet?

Polecane posty

sonda wyborcza - akurat zaostrzanie kar nie jest zadna metoda walki z przestepczoscia. Wyobraz sobie ze zamykaja Cie w Twoim wlasnym domu chocby na rok. Wytrzymasz? Watpie... Nacisk nalezaloby polozyc raczej na efektywnosc wykrywania sprawcow i wykonywania juz wymierzonych kar. To nie wysokosc kary, a jej nieuchronnosc dziala prewencyjnie. Co z tego ze grozi ci kara skoro masz nadzieje jej unikniecia? Kolejki do odsiadki raczej nie dzialaja szczegolnie odstraszajaco...

Gość sonda wyborcza
rydzyk wychowuje sobie politykow...rety ,,Wyższa Szkoła Kultury Społecznej i Medialnej – to uczelnia ojca Tadeusza Rydzyka.Szkoła działa od sześciu lat, a jej mury opuściło już kilkuset wychowanków Ojca Założyciela. Absolwenci uczelni najchętniej wybierają karierę polityczną(!!!!). Są wśród nich posłowie Krzysztof Bosak (prezes lubuskiej LPR i wiceprzewodniczący rady programowej TVP) i Szymon Pawłowski (przewodniczący klubu LPR i redaktor naczelny miesięcznika „Racja Polska”), jego żona Marlena (były pełnomocnik finansowy komitetu LPR w wyborach do Parlamentu Europejskiego, prywatnie siostra posła LPR Wojciecha Wierzejskiego) oraz Robert Żłobiński (wiceprezes zarządu Polskiego Radia Koszalin).''

Gość 543210
frk-09 A skad wiesz, cieciu, czy ja dostrzegam kto załozyl tą parię czy nie? Kolejny znawca ludzkich dusz. Mnie Jonasz nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, to uczciwy facet. A co ty masz do zarzucenia ludziom, ktorzy zakladali ta partię? No co? I druga kwestia. Czy ja musze mieć te same poglady co ty? Nie wolno mi miec swoich wlasnych? Nietolerancja ci sie kłania.

Gość sonda wyborcza
up- chyba beda jednak wybory

Gość frk-09
Co mam do zarzucenia? :D Środowisko z którego się wywodzi a także publikacja wywiadu z Piotrowskim i to w takim kontekście. Jeśli chce się być uczciwie krytycznym wobec KK (któremu można mnóstwo zarzucić, ja nie jestem wierzący) to nie można się powoływać na takie autorytety jak Piotrowski, morderca i funkcjonariusz policji politycznej w policyjnym państwie jakim był prl. Jego słowa mogą mieć wagę, znaczenie ale tylko w śledztwie ale nie jako głos w dyskusji. Co do środowiska. Zmanierowana lewica. Najprawdopodobniej koledzy Piotrowskiego, stanowią część tego właśnie środowiska.

Sądzę o tych partiach, że gdyby rządziły - doprowadziły by nas do ruiny szybciej niż inni.