Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosc zyciz

Czy warto przyjaznic sie z zadufana w sobie osoba?

Polecane posty

Gość radosc zyciz

ktora wciaz tylko mowi o sobie i sie chwali?Czy taka osoba juz sie nigdy nie zmieni?Zawsze bedzie taka..nie interesuja ja inni ludzie tylko mowi wciaz o sobie!!

daj jej/jemu szansę. może ma problemy, kompleksy i dlatego potrzebuje wciąż mówić o sobie, może nikt jej nie docenia i na siłę próbuje zostać doceniona. okaż jej zrozumienie i trochę ciepła, a może nie będzie musiała szukać zainteresowania swoją osobą

Gość radosc zyciz
ale juz mam dosc słuchania tylko, o niej..ja nie zostaje dopuszczona dp głosu..moze tez chce sie wyzalic

Gość jvkhgkjkhgkgkjjk
to niech idzie do psychologa

Gość radosc zycia
wszystko byłoby dobrze gdyby nie poniżała przy tym innych.. to juz chyba cos mowi o niej

Miałam taką \"przyjaciółkę\" - już nią nie jest - pokazała swoja prawdziwą twarz w ekstremalnych warunkach. Nie widziałam jej od dwóch lat i jakoś mi z tym lepiej.

Gość tak to juz jest
często ludzie myślą że jestem zadufana ale po porostu mnie nie znają jestem nieśmiała ludzie mylą to z zarozumialstwem i nie starają się zrozumieć innych

Zadufaniem nazywam wyniosłość i na kazdym kroku pokazywanie (slowem i czynem), że sie jest lepszym od innych, bo ma sie kasę (którą de facto dostaje się od bogatego ojczulka)...