Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoo pyta nie błądzi

Czy Anglicy sa przystojni ??

Polecane posty

Zazwyczaj NIE ale sa oczywiscie wyjatki! JAK WSZEDZIE! POWIEDZMY ZE DLA MNIE ANGOLE sa malo zadbani!ciagle siedza w pubach chleja ,pala i zataczaja sie nocami !do naszych polskich facetow to im naprawde daleko!zreszta anglia kobietami pochwalic tez sie nie moze nie chodzi tu juz o WAGE ALE O TO ZE SA STRASZNE brudaski(fryz ladny tapetka na twarzy a brud za paznokciami)najgorsze jest to ze im to wogole nie przeszkadza!jestesmy krajem biednym ale za to czystym(nie pisze tu o gosciach ktorzy stoja pod nocnym)zreszta porownac sobie mozna polska mlodziez do angielskiej -niebo a ziemia!pozdrowienia dla wszystkich wole jednak made in poland!

Gość do babe28
Jestes glupia jak but. "buszuje w polkach z polskim jedzeniem", co znajduje sie na polkach z polskim jedzeniem w angielskich sklepach? golabki/pulpety w sloiku albo pasztet? gratuluje wyrafinowanego smaku...w anglii mozesz zjesc jedzenie z kazdego zakatka swiata i nawet angielskie jest w miare zjadliwe w porownaniu z polskim. jezeli uwazasz ze angielki nie umieja sie ubrac to pewnie jestes jedna z tych glupich polek z farbowanym blond wlosem, krotka kurteczka i niesmiertelnych adidaskach ktore w przyplywie fantazji wymieniasz na ohydne szpiczaste szpilki z lat 90tych i bluzke z brokatowym napisem Sexy Girl. I do tego jestes oczywiscie wychudzona bo zywisz sie jedynie swoim polskim chlebem z pasztetem co nawet twojego biednego faceta przyprawia o mdlosci. A co do angielek nie noszacych makijazu, dobry makijaz to niekoniecznie tona pomaranczowego pudru i niebieski cien cwoku.

Gość Kaska w UK
coz ja wielu przystojnych Anglikow nie spotykam jednak czasami mozna dojrzec jakiegos przystojniaczka zreszta jak wszedzie sa ładni, przecietni i brzydcy ludzie co do Anglikow to wielu mezczyzn ma duzo tatuazy, maja kolczyki na wargach w nosach brwiach, farbowane wlosy - szczegolnie nastolatki

Gość agata101
odpowiadajac na pytanie w temacie-jak najbardziej. Napatrzylam sie (i nie tylko napatrzylam) na Panow obydwu narodowosci i zdecydowanie bardziej wole Anglikow. Jest cos w tym, ze maja zupelnie inne wyrazy twarzy (czy to przez to, ze od pokolen sa wyspiarzami majacym raczej slaby kontakt ze swiatem zewnetrznym przez co ich niewymieszane geny sa takie a nie inne?) ;) Ponadto nie miluja sie jak Nasi Panowie w goleniu glow na zero (wierzcie mi-80% Plakow w UK to bezszyjni lysole). Z cala pewnoscia potrafia o siebie zadbac, co wplywa na ich wizerunek ogolny. Znaja sie na modzie, nie unikaja fryzjera czy kosmetyczki. Tatuaze? a czemu nie. O ile zrobione w odpowiednim miejscu i gustownie (czytaj: na przyklad taki tribal na umiesnionym ramieniu gracza rugby..mmm) ;)

Gość AngelKiss
ja mysle ze sa przystojni i nieprzystojni brytyjczycy. ja od 4 lat jestem ze szkotem i uwazam ze jest przystojny.. :)

Gość Pytasz to odpowiadam
Widze że tu większość mówi że nie są. Może i nie są ale ostatnio jak byłam na wakacjach to spotkałam kilku anglików i jeden mi sie bardzo bardzo bardzo spodobał. Więc ja mam o nich pozytywne zdanie.

Gość Pytasz to odpowiadam
Polska młodzież do angielskiej porównać sie nawet nie może. Tu są wszyscy tacy sami.Tutaj wszyscy są skejtami.!!!;/

Gość ada_ to _ nie _ wypada
za to Portugalczycy są naprawdę przystojni matko te ich iskry w czarnych oczach miodzio po prostu miodzio:):)

Gość Punky
Anglicy, och Anglicy. Tak, zdecydowanie są przystojni :P Czterech Beatlesów, a już John w szczególności ;) John Lydon, Sid Vicious, Gary Oldman (najprzystojniejszy aktor świata wg mnie), Hugh Grant, Robert Smith z The Cure, panowie z The Clash oraz mój angielski znajomy ;) Zdecydowanie preferuje angielski typ męskiej urody, lubię tych bladych wymoczków z sexownym akcentem ;*

Gość tez mam cos do napisaniaaa
Moj maz jest Anglikiem. Od ok 10 roku zycia ma 'kalofyfer', bez specjalnych cwiczen, ma taka budowe, niewiarygodne :) :) :) :) Jest przystojny, madry itd. Moglabym wymieniac. Znam wielu fajnych Anglikow, ale znam tez kiepskich. Jak w kazdym narodzie. Wydaje mi sie, ze wiekszosc Anglikow wlasnie ma proste zeby bo kiedy sa nastolatkami wstawiaja sobie aparaty. No i moge sie zgodzic, ze Brazylijczycy sa mniam! Ale strasznie babiarze

oczywiscie ze sa przystojni. wyrabiaja sie w wieku ok 20tu lat, a w wieku 25ciu to juz takie ciacha ze hej. Oczywiscie nie wszyscy ale i brzydal moze byc intrygujacy (musi nadrabiac). Z czym sie u Polakow nie spotkalam. U nas brzydale to albo nadal sa przekonani o swojej atrakcyjnosci i uwazaja ze nic nie musza juz robic z charakterem, ale staja sie smutasami-brzydalami. Sporo takich sie zjechalo do UK. Kobietki to chociaz proboja z soba cos zrobic.

Gość szabdadada amore
Anglicy są w więszości obleśni. bardzo bardzo bardzo niewielu jest przystojnych. podjerzewam ze ci przystojni nie są w 100% angolami, jakis pradziadek był hiszpanem albo coś

Gość szabdadada amore
fetha48 Ty masz jakiś problem ze sobą, serio

to tak jak topiki o przystojniakach, jedna wklei zdjecie pitbulla, inna jakiegos innego, inna jeszcze innego, jest tyle gustow ile dziur w dupach, to czy ktos jest przystojny czy nie okresla procent plci przeciwnej ktora by uznala go za przystojnego a nie jednostka. dla ciebie nie sa przystojni, dla innego sa, jak ci sie podoba domieszka hiszpana, to szukaj sobie faceta w hiszpanii, proste.

Gość harr
mój jest, ale nie wygląda jak Anglik ;)

Gość szabdadada amore
no ale tak ogólnie, wg mnie, Angole nie słyną z urody raczej nawet moja mama skomentowała ich brak urody choć oczywiście zdarzy się jakiś przystojny ale np w mojej firmie, na jakieś 300 osób przystojnych jest tylko DWÓCH ANGOLI. i to nie tylko moja opinia! reszta to takie oblechy że naprawdę nie dałoby rady nazwać ich choć trochę przystojnymi

Gość szabdadada amore
już pal sześć urodę ale ubiór i włosy... te grzyweczki na bok, te spodnie rurki lub te szare dresy przez które widac im penisy blehhh

Gość szabdadada amore
także jak ktoś wyrwie przystojnego Angola to trza mu gratulować podwójnie jako że jest to podwójnie trudne w tym kraju

Gość szabdadada amore
to prawda, Polacy nie mają w ogóle polotu, wszyscy ubrani jak jeden mąż- niebieskie dżinsy i sportowa koszulka bądź bluza plus adidasy

Gość salamandra1733
mialam chlopaka pol anglika pol norwega :) byl strrasznie przystojny :) i ja wlasnie uwielbiam ich akcent ! tylko ze byl z niego straszny dupek, ktory wiedzial ze jest przystojny i moze miec kazdaa.. i niestety to byla straszna wada.. :/

fetha48 aka zeta 48 -----> ryj kundlu bez przedszkola... Nowa tutaj - to prawda ale taka tendencje ma wiekszosc atrakcyjnych ludzi. Wiedza ze maja powodzenie to korzystaja. Niestety. W londynie pelno przystojniakow ale smiem sadzic ze wiekszosc z nich to geje (dla mnie niestety :) ). ale fajnie jest popatrzec.

bez odbioru? a jednak w nastepnym poscie z odbiorem. widac ze zabolalo. nie musisz wstydzic sie brakow w edukacji (widocznych). wazne ze mamusia nauczyla malego zete48 pisac :) a potem nauczyla brzydkich slowek, prawda?

taak ty mozesz mozesz wyzywac kogo chcesz ale ciebie juz urazic nie mozna? idz dalej ze swoja misja nienawisci stary niewyzyty dziadzie. Nic innego ci juz nie zostalo.

czego? ze jestes starszy odemnie o kilka ladnych lat? :D tak zazdroszcze starosci i polamanych kosci. tak czy inaczej, zgorzgknialy jestes jak 80letni dziadus po przejsciach

ah ty i ten polski dresiarski humor...uprawiaj sex z dziura w swoje glowie dobrej nocy, niech snia ci sie polczyny na wielbladach zeto, slodziaku ty moj!