Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa twarz

Czy jezeli spalam z moim ex to nazwiecie mnie dziwka?

Polecane posty

Gość prawdziwa twarz

Spalam z moim ex 2 lata po rozstaniu, czy jestem dla was dziwka? teraz tego zaluje bardzo i musze isc do psychologa . Dawalam dupy prawda? Co jeszcze? Szmata, lachociag, kurwa? No dalej

Gość w tej do zakonu
Zależy Ci na opinii obcych osób z forum???

Gość prawdziwa twarz
a co tam, i tak sie juz ponizylam i chce wiedziec co iini ludzie o tym mysla

Każdy robi to na co ma ochotę i na co mu sumienie pozwala:D, więc trochę więcej luzu i nie pozwól, żeby Cię inni osądzali, pozdrawiam:)

Gość hmmmm.......
lepiej zalować tego co sie zrobilo niz zalowac ze czegos sie nie zaznalo

Gość w tej do zakonu
Nie pytaj obcych ludzi, bo to bezsensu. Ilu ludzi, tyle poglądów na zycie, seks, śmierć i kurwa nie wiem co jeszcze. Miałaś ochotę, to się przespałaś, tyle Twojego. Jeżeli fajnie Ci było, to zazdroszczę. ;) Jeżeli źle, to głowa do góry, z kim innym bedzie lepiej. 🌼 A na Twoje pytanie odpowiem przewrotnie: A że Twój ex się z Tobą przespał to nazwiesz go dziwkarzem?

Gość prawdziwa twarz
nie robcie tego co ja bo ja juz nie ejstem zdolna zwiazac sie z zadnym facetem a mam dopiero 25 lat przykre nie robcie tego dziewczyny

Gość a jakby to samo napisala
poprostu zrobilas to na co w danym momencie mialas ochote. nie ty pierwsza i nie ostatnia sypialas z ex

Gość hejjjj
sama z moim ex bym sie znowu przespala, no ae nie jest nam to dane i zyje i dobrze mi ztym

Gość prawdziwa twarz
czy on okazal sie dziwkarzem? nie.. on tylko wykorzystal sytuacje a ja? nie mozna mnie inaczej nazwac jak call girl

Gość hmmmm.......
nie zrobilas nic co bylo by karygodne ...ostatecznie nie przespalaś sie z pierwszym lepszym tylko z bylym no nie?

Gość sielaneczka 122
może nie dziwka, ale głupia ( moim zdaniem...)

Gość a jakby to samo napisala
ty poprostu mu uleglas ;)

Gość prawdziwa twarz
problem w tym gdy czlowiek sypiam z tym ex i zaczyna rozumiec ze nadal kocha ale prawda jest to ze jestes tylko dla niego maszynka do seksu nie robcie tego dziewczyny, ja zmarnowalam sobie zycie

Gość w tej do zakonu
Kurwa dziewczyno pieprzysz jak potłuczona! Jak to nie jesteś zdolna do związania się z innym facetem? Bo spałaś z byłym? Zjedz sobie czekoladę, wyśpij się porządnie i spójrz na wszystko trzeźwym okiem, ze zdrowym dystansem. Przecież to tylko życie i zdecydowanie szkoda zmarnować je na zastanawianie się nad czymś, co już sie stało. I zauważ, że nikt Ci tu nie mówi, że to co zrobiłaś, było złe. Jeżeli Ty tak uważasz to po prostu nie rób tego więcej. Nie marwt sie już tym, bo naprawdę nie jest to tego warte. 🌼

Gość w tej do zakonu
Kurwa dziewczyno pieprzysz jak potłuczona! Jak to nie jesteś zdolna do związania się z innym facetem? Bo spałaś z byłym? Zjedz sobie czekoladę, wyśpij się porządnie i spójrz na wszystko trzeźwym okiem, ze zdrowym dystansem. Przecież to tylko życie i zdecydowanie szkoda zmarnować je na zastanawianie się nad czymś, co już sie stało. I zauważ, że nikt Ci tu nie mówi, że to co zrobiłaś, było złe. Jeżeli Ty tak uważasz to po prostu nie rób tego więcej. Nie marwt sie już tym, bo naprawdę nie jest to tego warte. 🌼

hmmm dziwka, kurwa, lachociąg ? ee... nie nie, zdecydowanie nie. Szkoda tylko że sama sobie trochę zrobiłaś krzywdę, chyba że to tylko tak dla zabawy i nic nie poprzestawiało Twoich uczuć :)

Gość prawdziwa twarz
nie jestem juz zdolna do wchodzenia w zwiazki a mam dopiero 25 lat nie po tym co sie stalo wiec przestrzegam was dziewczyny , nie warto

Gość w tej do zakonu
Skoro czujesz, że jesteś dla niego maszynką do seksu, to pożegnaj go, daj błogosławieństwo na drogę i poszukaj kogoś, kto Cię będzie szanował i cenił.

hmmm dziwka, kurwa, lachociąg ? ee... nie nie, zdecydowanie nie. Szkoda tylko że sama sobie trochę zrobiłaś krzywdę, chyba że to tylko tak dla zabawy i nic nie poprzestawiało Twoich uczuć :)

Gość prawdziwa twarz
mam dopiero 25 lat a jestem totalnie wypalona i nie jestem zdolna juz do kochania te lata ktore mogly byc piekne okazaly sie dla mnie koszmarem , na wlasne zyczenie nie robcie tego dziewczyny, nie marnujcie sobie zycia tak jak ja

Gość prawdziwa twarz
mam dopiero 25 lat a jestem totalnie wypalona i nie jestem zdolna juz do kochania te lata ktore mogly byc piekne okazaly sie dla mnie koszmarem , na wlasne zyczenie nie robcie tego dziewczyny, nie marnujcie sobie zycia tak jak ja

Gość prawdziwa twarz

Gość chyba nie z tej ziemi
ciebie boli to ze chyba tobie na nim zalezy tak..?a jemu raczej na sexie? bo tak to zrozumialam...ja ci zazdroszcze...ja mojego ex tak przetrzymalam dlugo...ze przez dwa lata nic, rozeszlismy sie i nawet nie wiem jaki jest w łóżku....dlatego tez bym chetnie poszla z ex

Gość ja tez spalam
ze swoim ex i to nie jeden raz i jakos nie sadze abym byla dziwka :) no coz... kocham go dalej ale juz tego nie zrobie bo teraz juz jestem pewna ze do siebie nie wrocimy....

Gość prawdziwa twarz
ciebie boli to ze chyba tobie na nim zalezy tak..?a jemu raczej na sexie? bo tak to zrozumialam... to bardzo dobrze to zrozumialas:(:(:(:(:(

Prawdziwa twarz, pierdolisz farmazony i przestrzegasz nie wiadomo przed czym... Teksty typu \"nie róbcie tego dziewczyny, ja zmarnowałam sobie życie\", \"nie marnujcie sobie życia tak jak ja\" czy \"nie jestem już zdolna do wchodzenia w związki\" nie dość, że są żałosne, to jeszcze zalatują mi żalami popieram figo fago alias porządne tego nie robią (na topiku poniżej) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3515256&start=30