Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezniku

pierwszy dzien w pracy

Polecane posty

Gość bezniku

witam jutro moj pierwszy dzien w pracy i kompletnie nie wiem jak sie zachowac. moze cos doradzcie? Skonczylam dwuletnia szkole kosmetyczna i dostalam prace (okres probny) w salonie kosmetycznym, ale stety lub niestety jest on na bardzo wysokim poziomie jest tam wszystko mikrodermabrazja lasery jej maz jest chirurgiem i ma zabiegi chirurgiczne. Na niczym z tych rzeczy sie nie znam nie sadze ze sie nadaja. Jest to salon na bardzo wysokim poziomie. Sama wlascicielka i jej pracownice sa po 5 letnich studiach w tych kierunkach a ja...? Doradzcie ja sie zachowac co mowic? blagam!!

Gość a jakby to samo napisala
zachowuj sie normalnie, kulturalnie, nie za glosno, wszystko ci pokaza i niczym sie nie przejmuj, rob wszystko najlepiej jak potrafisz :) bedzie dobrze

Gość bezniku
no tak bede sie bardzo starac ale boje sie ze nie podolam za wysoki poziom:( ale sie postaram sprobowac mozna tylko niechce sie osmieszyc:(

Cześć prtzecież przeszłaś rozmowy kwalifikacyjne. nie możesz byc taka guła. tak naprawde to oni zaryzykowali pokaz że było warto. Bądz soba pokaż że chcesz sie uczyc a wszystko bedzie dobrze. głowa do góry. powoli jak mój tata mówi \"małą łyżeczka nie chochlą\" trzymam kciuki

Gość bezniku
hehe doberek dzieki:) w sumie tak rozmowa za mna chociaz nie nalezala do przyjemnych, kobita 'uswiadamiala' mnie za ma naj lepszy gabinet NAJ lepsze kosmetyki i wszystko NAJ!! co i tak bylo widac, osobne pokoje dla kazdej klijentki fontanny przy wejsciu salon jak zameczek, a ja dopiero po szkole sie pcham:( no ale sprobuje bede sie starac. denerwuje sie bardzo...

Gość bezniku
chybaa muse se jakies tabsy usakakjajace wziasc:(

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
ja niedługo zaczynam dwuletnia szkole kosmetyczna... ojjjj żeby i do mnie uśmiechnęło sie później szczescie tak jak do Ciebie :) uszy do góry, nie może być źle, skoro już Cie wybrali ;)

Gość tomibomi
w jakiej szkole sie uczyłas i gdzie?:) i np na co zwracali uwage? ( patrzą np. na obgryzane pazurki , tradzik?:P

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
no właśn ie opowiedz cosik :D