Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwie zakochana

Rocznica związku- opisy gg, pomożcie !!

Polecane posty

Ejj kurwa jestes na tyle pierdolnieta zeby nei odroznic podszywacza? normalnie szok, chyba nie potraficie czytac bo juz dawno napisalam ze chcailam wybrac cos z poezji, a nie denne puste slowa "rok z moim facetem" brak mi slow , narazie

Gość no brawo
skoro facet jest z toba, a ty wymyslasz takie opisy, to w jakim celu jak nie checi pochlawenia sie??? (ze tyle z toba wytrzymal :P)

Gość co za poziom.
"A co do tych durmych komentarzy na temat rozmow zagranice, to moze ty nie dzwonisz ani nie masz tam znajomych, ale to nie oznacza ze ja takze nie " jezuuuu, ty naprawde musisz byc glupia :D nic nie zrozumialas

Gość co za dziecko z ciebie
a nei potafisz skorzystac z takiej przegladarki jak GOOGLE ??? Zlaosne..rocznica i opis na gg..dziciniada!

no brawo-> chyba nadal nie rozumiesz tego co pisze, nie chodzi mi o opis typowy "rok z moim faceteem" nawet kurwa nie musze pisac ze mamy rocznice ani nic z tych rzeczy, chodzilo mi o jakis fragment poezji o milosci albo piosenki ... ale wy niestety nie znacie takich rzeczy wiec zegnam

moj misiaczek mowi, ze jestescie wszystkie glupie, bo nie umiecie odroznic prawdziwej milosci od udawanej. a to, ze cche zrobic sobie opis oznacza, ze to JEST prawdziwa milosc

Jakbys przeczytala temat od poczatku zobaczylabys ze w google juz szukalam :O

Ale wy jestescie zawistne :O Sorry, nie potepiam tu nikogo ale co z Wami? Trudno zrozumieć ze dziewczyna chce normalny opis? Wy nie bylyscie nigdy zakochane? Skoro chcesz fragment piosenki albo poezji, to wpisz w wyszukiwarke piosenki o milosci, lub \"wiersze o milosci\", powinna cos sie pokazac ;) a swoją drogą szcześcia życze :) I proponuje zakonczyc ten glupi topik, bo za bardzo sie rozkrecacie, ile wy macie lat? czasem zastanawiam sie ze kafeteria to forum dla dzieci a nie kobiet, a szkoda bo jeszcze do niedawna panowala tu kultura i nie bylo dennych podszywaczy pozdrawiam :)

Gość Szczęsliwie Zakochana
Dziekuje wam, jedyne normalne osoby 👄 Delicious_ -> dziekuje ;)

Gość xxxzakochana20
ja też mam dziś rocznice z moim skarbem...i mam ten sam "proble" co ty! :) nic ciekawego nie znalazłam w gotowych opisach więc napisałam coś od siebie! może ty też spróbujesz???

Gość xxWikiixx
Czytając forum to na prawdę żal. Dziewczyna poprosiła o pomoc a jakieś laski uważające się za wszechwiedzące z niej się nabijają co za tupet... :/ to jest osobista sprawa czy ktoś ma ochotę ustawi opis czy nie i to powinno innych mało interesować skoro dziewczyna poprosiła o pomoc może warto pomóc? A może co nie którzy tworzą pokolenie oziębłych egoistów?? a co do opisów gotowych nie ma... Jedynie co to trzeba si ę namęczyć i coś od serca...

Gość jukii
A na mój gust to te zawistne dziewuchy to panny bez facetów ,pełne kompleksów, i mające pretensje do całego świata za to ,że ktoś jest szczęśliwy! Nie ważne czy ktoś da opis na gg dla osoby którą kocha czy nie, chce to zrobić niech robi.Osoby ,które tak to negują po co wchodzą na takie tematy,,,, żal mi was ,że musicie sie wyżywać na ludziach tylko dlatego ,że jesteście stare, zakompleksione, i nie możecie ułożyć sobie życia. Zamiast niszczenia takich tematów proponuje czaterie albo randkę może to uspokoi wasze hormony! Ja często wybieram na opisy teksty ,które można też umieścić na obrączkach, niekiedy się przydają,,,,http://www.wec.com.pl/e4u.php/1,ModPages/ShowPopup/68

Gość co za rozpacz
I po co ci ten opis na gg? Żeby się znajomym pochwalić, czy jak? Zawsze mnie wkurzały takie opisy, jakieś wierszyki wzięte z internetu. Dziewczyno masz 21 lat a zachowujesz się jak 13latka, ktora wyznaje miłość swojemu "boyowi" przez opis na gg!

Gość autorka założyła topick
i jak się komuś temat,czy pytanie nie podoba-to po co się wypowiadacie? Piszcie na tych topickach,na których poziom intelektualny odpowiada waszym aspiracjom...a jest ich dooooooooooooprawdy:D,wiele.

Gość autorka założyła topick
a i jeszcze chciałam dodać-Autorko,bardzo podoba mi się Twój nick.Wszystkiego dobrego!

Gość pierwsza rocznica ślubu
A co wy się tak rzuciliście na tą szczęśliwą ja tez mam rocznice i tez chce jakiś opis na gg ale ten opis nie dla mojego męża ma być tylko dla znajomych, tak chce się wszystkim pochwalić ze jestem już rok z moim mężem co w tym złego, biorąc pod uwagę że dużo z moich znajomych z gg jest moimi przyjaciółmi, rodziną itp, którzy byli na moim weselu. Kiedy zobaczą opis przypomną sobie te wspaniałe chwile, fajną imprezę z cała rodziną i przyjaciółmi jeszcze raz pytam CZY TO COŚ ZŁEGO ŻE CHCEMY SIĘ POCHWALIĆ ŚWIATU ZE JESTEŚMY SZCZĘŚLIWE??? POZDRAWIAM

Gość jestem szczęśliwa
ja tez mam rocznice dokładnie za 10 dni i też chce się pochwalić i ustawić jakiś opis. a jak się to komuś nie podoba to niech się nie odzywa na ten temat! pozdrawiam rozsądne kobiety na tym forum!

Gość a może taki
z moim Kochaniem już 3 latka :) bardzo cie kocham skarbie mój :) :*

Nas pytasz, co masz napisać? A co, różowy lukier mózg ci wżarł, że sama nie możesz wymyślić? Rany boskie!

Gość Patucha
ja daje opisy co miesiąc i komu co do tego?? ktoś mnie za to zje?:DD a dziś mija kolejny, dziewiąty miesiąc. :)) i standardowo opis. ;DD swoją drogą jak wam może przeszkadzać jeśli ktoś prosi o pomoc? albo udzielacie rady albo nie i tyle, nikt nie prosi was o opinie i ocenianie kogoś. zazdrośnice. :)

Kochani mam wielką prośbę niedługo będę obchodzić drugą rocznice z moim chłopakiem i chciałabym go jakoś zaskoczyć. Napewno kupie mu jakiś prezent z tym nie mam problemu jednak pomyślałam, że fajnie było by zrobić coś od siebie.. W związku z tym zakupiłam brystolu i chciałabym coś na nim napisać.. Narysować.. Może zrobić jakąś kartkę. Ale nie mam konkretnej koncepcji, jednocześnie chciałabym żeby było to zabawne, śmieszne, ale oddawało jakiś cel.. Może macie jakąś propozycję.. ??!! :))

miiika92 myślę, że tu nie znajdziesz nikogo (z małymi wyjątkami) kto mógłby Ci pomóc dziwczyna założyła watek i została zjechana. Przeczytałam od poczatku do końca i jestem zażenowana jak ludzie potrafią sobie "pomagać"- ona prosiła, żeby jej coś doradzić a nie ją osądzać. Ja mam 20 lat, dzisiaj mam 1 rocznicę związku i też chciałam jakiś fajny opisik- nie mówię o jakiś lukrowanych opisach typu "kocham Cię mój najdroższy już zawsze bedziemy razem, nikt nas nie rozdzieli, dziś nasza rocznica oby takich więcej KC :*:*:*:*:*" tylko tak jak autorka topica- chciałam jakieś kilka słów może tekst piosenki albo kawałek wiersza. Myślę, że w takich normalnych opisach nie ma nic złego, ktoś słusznie zauważył, ze opisy są po to, żeby odzwierciedlały naszą osobowość lub stan ducha na dany moment, więc jeśli jestem szczęsliwa z powodu mojej pierwszej rocznicy, to czemy mam tego nie pokazać??!! Ludzie tu przychodzą z pomocą a nie po to, żeby się naczytać, że tacy czy owacy, tym bardziej, że to było niemiłe i niekulturalne, żeby zwracać się do autorki w ten sposób- zwłaszcza, że większość z tych ludzi nie umie poprawnie pisać. Weszłam tu w tym samym celu co autorka watku, ale chyba nie mam czego tu szukać... Tobie miiika92 radzę, ze jak już masz brystol i jesteś trochę uzdolniona artystycznie to zaprojektuj własną kartkę coś a'la na walentynki, może wymyslisz krótką rymowankę- możesz zrobić takie jak są z odstającymi elementami kartki (wystarczy dokupić w sklepie gąbkę samoprzylepną, albo wziąć dwustronną taśmę klejącą i jakąś gąbkę tapicerską albo coś podobnego (lekkiego), żeby odstawało od brystolu trochę) i jakiś wierszyk- ja do takiej gigantycznej kartki walentynkowej kiedyś dopisałam coś takiego "Ode mnie- to wiesz, dla Ciebie- to też, bo kocham Cię przecież"- może i to nie jest Wislawa Szymborska, ale wymyśliłam to sama i było od serca...

Gość hahaha to z LASKĄ super hahaha
Autorko, co Ci serce mówi? "Fajnego ma, ale po roku chciałabym spróbować innego possać":D Wybacz, to dla żartu. Sama coś wymyśl, najlepiej niech to będą słowa, które oboje kojarzycie albo jakiś tylko Wasz kod, język w związku;)

Boze, dziewczyna zapytala o opis to wielka awanture zrobiliscie i oceniliscie ja w sieci to jest takie zalosne, i to wy a nie ta ,,szczesliwie zakochana". zapytaala o opis a wy ja oceniliscie z góry , kazdy jest cwany w sieci. a na real nawet by sie nie odezwal na ten temat tylko przeszedl jak potulny piesek. poprostu chce sie podzielic swoim szczesciem ze swoimi znajomymi . zapytala to odpowiedz brzmi albo nie mam albo podaje a nie wyzywac dziewczyne od takich czy takich. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. aa Tobie ,,szczesliwie zakochana" gratuluje, mi jutro mija rok z moim chlopakiem i tez jestem strasznie szczesliwa. :) pozdrowienia.

Hej wszystkim...:) Jejku po tym co tu przeczytalam to az boje sie pisac:( Sluchajcie ja za 13 dni tez mam rocznice juz druga. Tyle ze ja nie chce opisow na gg bo wydaje mi sie ze wyroslam z Tego juz. Potrzebuje jakis ladny pasujacy wierszyk bo Moj chlopak wyjechal do pracy za granice i jedyne co moge w tym roku zrobic to wyslac mu kartke. A nigdzie na necie nie moge znalezc ładnego wierszyku...Sama tez juz probowalam cos wymyslec ale nie moge jakos sie skupic:( Pomozecie?

Gość wódz dzielnych małp
rzecz w tym, że DEMONSTROWANIE SWOICH STANÓW EMOCJONALNYCH ZA POMOCĄ TZW OPISÓW, JEST DZIECINNE w ogóle obnoszenie się ze swoimi uczuciami, nastrojami jest niestosowne, żenujące i w złym guście

Gość _I'm shoking babe._
no ładny żal. To wszystko jest dobijające. Jak tak w ogóle można ..? hahaha. Śmiać mi się chce bo przeczytaniu tego wszystkiego. Straszne jak ludzie mogą być zawistni i chamscy. Ale cóż .. chamstwo się szerzy i nikt tego nie powstrzyma. A powiedzcie same .. ile jest ludzi, którzy piszą w opisach to co czują ..? Bardzo dużo. A ta dziewczyna, która prosiła o pomoc tylko to powiedziała otwarcie. Normalnie żal na kółkach. Zastanówcie się wszystkie. (; Przyda wam się jakaś terapia albo coś w tym rodzaju. I proszę moją wypowiedź pozostawić bez zbędnego komentarza. Nie chcę się wdawać w niepotrzebne konwersacje. Mam wystarczająco dużo rozumu. Nie patrzę pod nogi. Proszę wybaczyć. Take me in the some place where we be happy. Proponuję jakiś cytat po angielsku jeśli już. Nikt się nie będzie czepiał o jakieś: "kocham Cię misiu." więcej na to forum nie zajrzę. Narka bejbe.

Gość tez mi sie tak wydaje bo ta
nie posrajcie sie z tymi opisami na gg hahahahha

Gość Magdusia_zakochana
ja jutro rok z moim Mężczyzną i też sobie strzele opis na fb :d bo taka jestem zajebista i nieche wszyscy wiedza ze najszczsliwasza na calym swiecie ta dam :D!

Gość jhjhjhjjjjjj
na fejsbuczku pewnie też napsizesz razem już rok co :o