Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosemarys Baby

buraki w cinquecento

Polecane posty

od razu mówię, że nie mam nic przeciwko kierowcom cinquecento w ogóle ani przeciwko tym samochodom chodzi mi oto że: jak jade do pracy to mijam po drodze siedzibe firmy \"Biuro Plus\", i jej przedstawiciele wszyscy mają białe cinkasy z firmowym logo i z kratką jak dla mnie kratka wi cinquecento, seicento lub pandzie to straszny obciach ale mniejsza z tym no więc jak jade to razem ze mną jedzie całe mnósto ludzi z tej fimy, a wszyscy jeżdżą jak dupy wołowe musze rozważyć jakąś okrężną drogę

Gość jaka piękna tragedia ech

Gość o tak

Hehe, a ja mam naprzeciwko mojego biura siedzibę tej firmy. Fakt, białe żelazka, z granatowo czerwonymi napisami i z kratką często się przewijają:-D Czyżbyś pracowała tam gdzie ja?! :-P

chyba jednak nie Laura oni mają biura w różnych miejscach myślałam ze \" żelazko\" to nazwa zarezerwowana tylko dla daewoo Tico? ;)

Hm, u nas tak się mówi na cinquecento. Uff, bo już się bałam że mnie ktoś z kierownictwa przydybał na siedzeniu na necie:-D Gdy idę z parkingu do wejścia, muszę uważać żeby mnie jakiś biuroplusowiec nie rozjechał, bo jeżdżą jak nawiedzeni.

Gość ej ej ej
nie gemeralizujcie proszę pracowałam w biurze plus - i mieliśmy seicenta a nie cinquecenta i nie wszyscy jeżdżą jak dupy wołowe. dupy wołowe zdarzają się wszędzie, a co ty się uparłaś na to biuro plus??? aaa i powiedz mi w jakim mieście to było

Gość ej ej ej
sorki nie "generalizujcie"

nie mówię, że tylko Biuroplusowcy jeżdżą jak dupy ale oni z tym swoim logo najbardziej rzucają się w oczy no i jest ich akurat duzo na mojej drodze do pracy zajeżdżają droge z uporem maniaka a przecież wiadomo, ze Cinquecento to nie maszyna do wyściugów :O

Gość ej ej ej
ale ciekawa jestem jakie miasto a faktem jest, że przedstawicieli handllowych omijam z daleka bo często zostają nimi osoby bez doświadczenia za kółkiem i naprawde stwarzają zagrożenie na drodze ale uwierz mi, ze po kilku miesiącach jazdy w godzinach szczytu w ruchu miejskim z przedstawicieli handlowych robią sie naprawde dobrzy kierowcy