Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulga

TRAWICIE WSZYSTKICH ZNAJOMYCH SWOJEGO FACETA?????????????????????

Polecane posty

Gość pulga

bo ja nie !!!!!co prawda nieprzeszkadzaja mi ale mnie denerwoja.............powiedziec mu o tym ?????????? dodam ze to jego najlepsi koledzy (2 smrodki panki) za czasow mlodosci ........

Gość kolega kolezanki
kocham cie kasiu a wracajac do tematu .........powiedz mu o tym a co wszystkich kochac przeciez nie bedziesz

Gość ja nie trawie
nie wszystkich ale kilku, poprostu nie ma szans na jakies blizsze relacje , powiedzialam mu o tym, wytlumaczylam dlaczego i on mnie rozumie :) nawet przyznal mi racje w paru sprawach - jestem wazniejsza niz oni :) powiem ze nie wyobrazam sobie tego ze moglabym sie z nimi spotykac i udawac ze wszystko jest ok, dlatego wolalam postawic sprawe jasno...

Gość pulga
.a dodam ze w ten weekend postanowilismy jechac na plaze ze znajomymi a on mi mowi ze ci dwaj tez jada .....wiec niewytrzymalam i powiedzialam ze niechce zeby jechali a on sie wkurwil i tyle gadki

Gość kolega kolezanki
machnij reka ......a niech jada wez mp3 na droge i problem z glowy nie bedziesz musiala wysluchiwac glupot

Gość ja nie trawie
no ale dlaczego Cie denerwuja? wytlumacz mu poprostu i tyle.

Gość zaja.pl
bo nasmiewaja sie z niej ze jest katoliczka a oni ateisci !!!!!!!!

Gość pulga
niecierpie ich tak juz poprostu mam oni sa pankami (punkami) i przykro mi to stwierdzic ale smierdza, pija duzo i jaraja i jak jestesmy w ich towarzystwie to moj chlopak tez popija i popala a mi to cholernie przeszkadza i to ze smieja sie ze ja taka swieta itp. itd

Gość zaja.pl
TAK TAK

Gość pulga
tez bys ich nie cierpial gdybys musial z nimi spdzac czas bo wpiepszaja sie do domu i o wyjsciu zapominaja, albo o 3 w nocy potrafia dzwonic i prosic zeby ich gdzies podwiesc lub huj wie co

Gość pulga
bokiem juz mi to wychodzi !!!!!!!!!i dzisiaj mu o tym powiem koniec z grzecznoscia i uprzejmoscia koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zaja.pl
o o o powazna sprawa daj im po lbach niech sie opamietaja a trawic ich nie musisz ...............

Gość ja nie trawie
no i prawidlowo, ja bym tego na pewno nie tolerowala! bez przesady, to przeciez nie jest jakies Twoje "widzi mi sie" . a jesli on tego nie zrozumie, no coz, mam nadzieje ze nie nalezy do tych co bez kumpli zyc nie moga...

ja trawie prawie wszystkich znajomych mojego faceta...bo oni sa rowniez moimi przyjaciolmi :) tak sie zlozylo :)) ale oczywiscie sa i tacy ktorzy mnie wkur.jaja ale nie do tego stopnia aby zakazac mu sie z nimi widywac, czy wyskoczyc na pifffko ;)

Gość pulga
ja nie zakazuje mu spotkan z nimi ale bez przesady .....na plaze z nimi nie pojade chodzbym musiala na glowie stac to do tego nie dopuszcze!!!!!!!!!!!

Gość pulga
wystarczy ze na koncerty z nimi chodzimy ............ktore juz mi bokiem wychodza.........te ich zachowanie bezczelnosc i wogle ....wrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość pulga
wiem i to mnie przeraza..........ale i tak postawie na swoim i niedam sobie w kasze dmuchac

Gość kania bania
to ja mam gorzej bo moj to sie przyjazni z tymi co sie przespal i co ja mam zrobic nic:( bo to jego znajome a on mnie kocha a tamto to bylo dawno i takie tam..............a mnie az gryzie w srodku

Wiesz... tez tak myslalam, bylam bojowa i w ogole ;) Ale nie dalo sie wytrzymac... Pamietaj, ze wiele zalezy od Twojego faceta! Jego stosunku do Ciebie itp. W moim wypadku okazalo sie, ze po prostu nie warto... lepiej sobie odpuscic i zakonczyc ;)