Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łikendowa panienka

piątek wieczór

Polecane posty

Gość łikendowa panienka

dla wiekszosci z nas ostatni dzień w pracy...godziny się dłużą, a przed nami łikend...jeszcze tylko kilka godzin i wolne!!! Jak tam plany łikendowe?:D tylko, nie mówcie, że będziecie siedzieć na kafe;)

Gość łikendowa panienka
Haris...są tacy co siedzą:P Kafe w łikendy nie zawiesza działalności

Gość Kurczaczki
a ja dzisiaj robię maraton filmowy dla znajomych bo mam spore zaległości, nakupowałam filmów i nie było kiedy obejrzeć. Piwko żarcie zasłoniete okna i nocne ogladanie. A jutro? Hmm moze grill na dzialce, a wieczorem knajpka:D albo nocna nasiadówa przy tymże grillu A niedziela...błogie lenistwo i psychiczne nastawianie sie na kolejny tydzień

Gość Tomcio z Paluch
pisanie "łikend" jest dowodem 100% idiotyzmu. Kurwa! to moze jeszcze pisz " ŁiKeNd "?

Gość łikend łikend łikend

Ja mam taki plan: - dzis wieczor partyjka pokera z paroma osobami u nas w domciu :) - jutro caly dzien zakupy, bo musze kupic sobie kreacje na wesele kolezanki, puder, buty moze torebke no i mezowi koszule, buty i krawat, a po zakupach jakis obiadek w knajpce :) - w niedziele nic, bo moj maz na tydzien wyjezdza i musze sie nim nacieszyc :)

Gość ja będę jeść

Gość a reszta ci bedzie robic

Gość yyy mialo byc
a reszta CO bedzie robic, a nie CI bedzie robic :D

ja bede piła na pewno, ale jeszcze nie wiem z kim i gdzie

To tak jak ja tylko, ze ja juz wiem z kim i gdzie :)

Jak się koleżanka nie spóźni, żeby mnie zmienić to wychodze o 16...planuję obejrzeć Harrego, mam rezerwację na jutro na wieczór....a w niedzielę siostra fryzjerka będzie walczyć z moimi włosami :D

a ja już zaczęłam weekend:D z koleżankami z biura rozpijamy żubrówkę z sokiem. Malina:D

Jedziemy z mężem na weekend do moich rodziców, dawno już ich nie widziałam.

Gość qfqfqfqfqff
dzisiaj jadę na zajęcia z psami, zaraz po pracy, jutro do południa to samo (plus tropienie) i w niedzielę też, dodatkowo w niedzielę mam pokaz z obrony, wyjazdowy (psy się będą popisywać), popołudniami jutro i pojutrze idę na konie cholera... nie wiem jak znajdę czas dla narzeczonego, już go szlag trafia...

Gość ee tam narzeczony znajdzie
sobie nowa laske i wszyscy beda szczesliwi :D

Gość qfqfqfqfqff
nie wiem czy zaryzykuje, jego dwa poprzednie związki rozpadły się z powodu koniarstwa właśnie, potem znalazł sobie kobietę która nic z końmi nie miała wspólnego (choć wspominała że kocha zwierzęta, że chce nauczyć się jeździć konno, co może powinno było go uczulić...), i ta po dwóch latach znalazła sposobność realizacji marzeń i też przepada w stajni codziennie do nocy, chyba że z psami pracuje z kolejną mogłoby być to samo, chyba taka jego karma ;DDDDDD