Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratunku....

Do Milej niedzieli

Polecane posty

taka jedna niewiedząca tak, nie jest taki zly, ma wiele zalet... kurcze ja to chyba chce z niego zorbic ideala:):):)hihihihiihihi

Anulka ideałów nie ma, pamiętaj o tym :) trochę nie fair z tym że zapomniał o twoich imieninach ale.... faceci tak niestety mają. Nie pamiętają o naszych urodzinach, imieninach, rocznicach i innych datach. Nie można mieć wszytskiego ;)

no tez przyznam sie ze jestem troszke wredna i jets mi wstyd, po potem zaczal mowic ze pamital, tlyko ze pamital ze to 27 lipca:(, i wlasnie tego 27 mial mi zlozyc zyczenia -a ja nie popuscilam i wciskalam mu wczoraj ze nie pammietal...wogole, potem zaczal mowic ze mam sobie cos kupic, a ja dalej ze jak mogl nie pamietac:( oz ta damska duma.........:(

Hallo !!!! Adzia , napisalam ze nie bede tam pisac i chyba jasne bylo z jakiego powodu ...wiec prosze,nie zlosc sie na mnie ! Mila niedziela - Anulka - w koncu sie zorientowalam , ze Ty ....to Ty :P Dziewczyny , alescie sie rozgadaly :P :D Juz pisze co u mnie ;)

Ratunku wrrr wrrr wrrr !! Głupoty gadasz powinnas się udzielać, wiadomo, że ile osób tyle opinii i sposobów na zycie... ;>

Wiec .... na polu walki zostal nr 1 i nr 3 Nr jeden , zostrzygnie sie w ciagu max 2 tyg czy bedziemy znowu urzedowac pod jednym dachem :P no i nyc moze bedzie mnie potrzebowal :P Nr 3 ...... Zdecydowanie mnie podrywa i zdecydowanie sprawia mi to przyjemnosc. Chwilami jest troche mna oniesmielony :o i jak mowi np ze serce mu bije jak szalone jak do mnie ma dzwonic :o to raczej mnie to nie rozbraja... Ale...musze zobaczyc jaki ma charakter(ek) inaczej mowiac czy dalby sobie ze mna rade :classic_cool: Jestem wyjatkowo wyczulona na slowa , a jego slowa na mnie dzialaja.

Ratunku patrząc z boku to nr 3 ewidentnie się stara ;> ale u Ciebie nr 1 to ma chody.. z wiadomych względów.. serce nie sługa ;>

Anulka - ja popieram Taką jedną... Twój facet nie jest zły :) Co do pamiętania o naszych świętach :P ja mojemu pół roku wpajałam którego mam urodziny hah :P o imieninach też nie pamiętał ale co tam :P wiadomo , że jest przykro ale nie trzeba robić tragedii :) faceci często mają dobrą pamięć ale krótką.. :) ale ja miałam kiedyś pamiętałam orzykładowo że koleżanka ma urodziny 5 marca... był 5 marca.. i co zapomniałąm złozyć życzeń ;] :P ale pamietałam któego ma, po prostu wylciało mi z glowy w nawale obiażków

*Adzia* no tak mam okres, to i bardziej to wszystko przezywam................ aj juz dzis, a nawet teraz jest oki. Ale wkuriwl mnie jeszcze tym co bylo jak spalam, z pretensja do mnie ze zjaelam prawie cale łózko:). Och ten diabel:). I podniosl ton- choc fakt zaraz mnie przeprosil, ale....... Ratunku ....co wyslalas Adzi????????

Ratunku też poszło :) :D ANulka takto jest , że obecny facet czasamo płaci i traci na błędach poprzedniego. Ja czasami też mam , po poprzednuim toksycznym zwiazku , że zaczynam panikować gdy moj M, zrobi coś nie tak i mi czasami przypomina sięco tamten psychol wywijal i ile wycierpiałam...

co do słów i słabiści do nich wiece ja zawsze miałam tak, że jeżeli nie byłam z facetem i nie zależało mui na nim mógł mi nawet sam wiersze układać, poematy pisać, słodzić a na mnie to nie działa jedynie piękne słowa w ustach mężczyzny którego kocham... to jest coś ... :) jak moj mi coś nawte napisze na gg czy wsmsie potrafię mieć szklanki w oczach :)))

*Adzia* to ty mnie rozumiesz, wlasnie tak jest ze moj traci przez tamtego................:( i zaden psychiatra mi nie potrezbny..... poprostu musze doceniac to co mam:( i mosze wklepac do łepetyny sowjej ze to juz innyyyyyyyyyyyyyyy czlowiek, a kazdy jest innyyyyyyyyyyyyyyyyyyy